Just nu är jag lyckligaste i hela värden

Haft en mysig stund efter skolan med mina älsklingar, nu ska jag alldeles strax ta en promenad till tågstationen från arnö och möta upp min andra älskling! Ha en mysig fredag allihopa! Det ska iaf jag ha hihi :D







uuuff biffen själv!

Ante ligger alldelsen runt hörnet

Kom nyss ut ur ett varmt skönt bad, rakat mig och gjort mig fräsh för Ante som kommer hem imorgon hihi. Åker in med hans mamma vid sju tiden och möter upp han på tåget. Eftersom jag vet att ante inte läser min blogg så mycket kan jag skvallra att jag har köpt bio presentkort till honom för jag saknar han så mycket :( haha.

Har faktist gått några km med harry i det fina kvälls vädert, tycker det är så otroligt mysigt att bara gå på kvällarna med musik i öronen, fast idag va det inte lika kul eftersom jag hade ring ante typ 100 gånger och han svara inte, tänk om det hade hänt nått men som tur var han och dök haha.


Godmorgon alla

Just nu är jag faktist jätte glad, varje gång jag tänker på att det är fredag imorgon pirrar det i magen hehe. Fast kommer inte få träffa honom förän på kvällen men det gör inget, jag får ju iaf träffa honom och sova med honom.

Snart ska jag åka till skolan, tog lite längre sovmorgon idag för vår lärare vi skulle ha nu på morgonen skulle endå på nått möte.


Haft en jätte mysig dag efter skolan!

Efter skolan har vi sprungit runt som en tok lite överallt och sen sluta vi det med att ta en kyckling sallad och sen en fika, mysig dag tre par örhängen fick jag med hem också! Nu fixar jag in lite nya låtar på min ipod och sen ska jag ta en rejäl promenad men harry.




Yes mannen

aaah har ett susande lyckorus i hela kroppen, livet är så jävla bra just nu!! Snackade men min älskling igår som kom hem som fick mig att somna vid 3 inatt, nu är det bara tre dagar kvar tills jag får träffa honom och då ska jag pussa ihjäl han!


Aja nu ska jag börja röra mig mot skolan, idag blir det inge smink och lodiga kläder hehe kort dag idag. Jävligt trött idag..



Skola nu då.. det suger!


Hejsan solen!!

Imorgon börjar allvaret på riktigt, idag är det ju sista röda dagen. Har iaf haft ett jävla bra lov med mina fina vänner, även fast det har vart sjukt jobbigt att vara utan min älskade pojkvän men imorgon kommer han hem och då får jag äntligen höra hans röst efter en vecka!! Är inte alls taggad för skolan imorgon men jag tror faktist det kommer gå fort till skolavslutningen, hoppas det iallafall!

Har haft en mysig dag idag med tjejerna flisan och bea även fast vi inte har gjort så mycket, har solat ihjäl mig idag nästan och fått mycket färg också, fy va det har vart varmt idag, äntligen alltså!



Första båt turen för i år!!



Asså jag DÖÖÖR hur jävla fint och skönt väder det är ute, det börja lukta sommar och grillning och blir grönare och grönare för varje dag, att bara sitta inne och inte göra ett skit när det är sånt här väder är ju nästan som att ta självmord? haha nä nu tog jag allt i. Men livet leker just nu.

11.19

Vaknade nyss, vart lite för mycket igår så har jäävligt ont i huvudet idag och vrålade kl 9 på morgonen HÅLL KÄFTEN! till mamma för hon satt och prata i telefon... haha, men skit i det nu, tänkte få i mig nu en rejäl frukost sen får jag ta bussen eller pappa skjutar mig till oxelösund för att ta båten för första gånger på året ut och bara leva livet och sola med fina vänner :)




Glad Påsk!

Glad påsk! Firar påsken utan min älskling de här året.. inte för att jag ska fira det så men ska iaf till hamnen och käka glass med bea och oskar och sen blir det oxelösund ikväll. Får riktigt ont i magen av att tänka att snart börjar skolan, hemskt! Men 46 dagar till sommarlovet och det låter som ingenting..




<3

Fan vad livet är nice just nu

Godkväll alla. Har ju inte bloggat nått i dag som sakt men nu är jag hemma efter en kväll i oxelösund, känns konstigt att åka dit utan att träffa Ante haha men är hemma nu iaf och ska snart sova, ensam hemma och lyssnar på hur hög musik som helst! NICE. Min kära vän har lite planer för imorgon och undra vad det kan vara men det lär jag få reda på snart. Hoppas det är något kul ;)


Natti

Nu ska jag gråta mig till söms efter Ante

MAT

Har verkligen ont i hela kroppen, speciellt fötterna skoskav överallt!!
Väntar på att maten ska bli klar, är jätte hungrig. Mot kvällen ska jag faktist bara ta det lungt och hänga med Felicia, är så himla trött så kanske kommer ta och lägga mig tidigt ikväll? fast det vill jag inte, måste ju utnytja lovet nu.


Fyfan vad jag är grym!!

Har precis sprungit/gått 5,5 km med hunden!!!! fyfan aldrig mera säger jag bara även fast jag vet att jag kommer fortsätta hehe.. fast fan vad jag är solt över mig själv! det ska bli så jävla skönt att ta en dusch nu. Gissa vilka som kommer däcka snart..

Sen ska jag och Flisan åka in till stan för hon ska fixa lite grejer, ännu mera gå.. känner att jag kommer sova bra inatt!


Myskväll

Kom nyss hem från bea där vi har käkat en hel del så just nu vill jag bara spy, så mätt är jag.
Ska ta och fixa mig lite för kvällen nu men först ska jag se en film innan jag somnar om inte jag somnar mitt i filmen. Saknar Ante så fruktansvär mycke ochså, tänker på han hela tiden. Svårt att vara utan nån man älskar så himla mycket. Menmen godnatt


Fin start på morgonen. Mina fötter är jätte ömma

Började dagen med att byta om till träningskläder och sen sticka ut och jogga/walk 3 km innan frukosten, sen när jag kom hem gjorde jag lite övningar med mig själv och nu ska jag äta innan jag hoppas in i duschen. Funderar på att göra det varje dag nu på morgonen innan skolan börjar, det får mig att må bra. Ikväll blir det förmodligen lite tjejkväll hemma hos bea hoppas jag.


Mysig kväll

Här är en bild på min nya vita bikini som jag köpte här om dagen för er som vill se.



Har precis käkat tacos med felicia och nu väntar vi på att bea och hennes pojke ska komma, få se vad denna härliga kväll bjuder på. Kanske sticker ut och springer innan jag lägger mig för ikväll även fast det är sent för jag är ju så dutti. Nej nu ska jag ta och vända upp och ned på hela huset för att kolla om jag hittar något gott, är så himla sötsugen :(

Nu har älsklingen åkt

Nu sitter Ante på flyget till malta och ska vara där i en vecka och när han kommer hem direkt ska han till jönköping och dyka så det blev ungefär 2 veckor utan honom.. men men det går säkert snabbt. Just nu är jag med min andra älskling felicia och dansar. Chiing


älskade sol

Fint väder idag! Kom nyss hem till oxelösund från nyköping där vi var och handlade min efterlängtande bikini. Bild på den kommer imorgon eller så har inte hunnit tagit än men det är bara hel vit så ;) Strax ska vi fixa oss lite käk och sitte ute och äta i det fina vädret

Det får bli utan bild idag för Antes stenålders dator är inte riktigt frisk..

Godnatt

Nu säger jag godnatt efter en mysig dag, älsklingen har redan somnat och tagit upp hela min säng.. imorgon blir det in till stan en snabbis och sen vidare till mysiga oxelösund. Puss

Jag lever!!

Hej bloggen, som ni har märkt kanske så har jag inte bloggat på några dagar. Men nu är jag här. Sitter här hos Ante medans han duschar med ett leende på läpparna, det är ju liksom lov & helgen har varit super som vanligt och idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men jag vet att vi ska göra nått kul. Men nu tänkte jag ta och sätta mig ute på balkongen och försöka få lite färg. Ha det bäst!



tårar i ögonen

Dom flesta har väl redan sätt den här men ni som inte har det, titta på hela filmen! Det handlar om en kille som sjunger för sin fru som har vart med om en olycka, mycket rörade video, själv börja jag att gråta :'( fan vad jag fick rysningar.


Halv sover...

Blä idaag va det svårt att komma upp ur sängen.. slängde på mig kläderna som låg på stolen så det blev jeans och en tjocktröja, orkar heller inte fixa mig idag, tur att jag slutar tidigt idag då. Imorgon Har jag iallafall sovmrgon vilket ska bli jävligt skönt, älsklingen sover hos mig idag så det lär ju bli endå lite segt att komma upp när han är ledig på imorgon...



Gott nytt år Thailand!!

Tisdags kväll

Snackar med älsklingen i telefon och har nyss vart på en promenad med Harry. Idag har jag och Ante 20 månader tillsammans, underbart va? Tiden går så fort och jag har det så bra med honom. Måste ta och läsa ut en novell ikväll innan jag ska sova som ska va utläst innan lovet på svenskan.. Usch vill ha lov nu! Men det är ju faktist redan onsdag imorgon, det är så sjukt vad det går fort, snart är det ju för fasen sommarlov! haha


Härlig kväll

Har precis lämnat Felicia och tagit en lång promenad med Harry sista gången för idag, det va skönt att bara gå av sig och sen komma in i värmen & ta en kopp varm o'boy :) Ska fixa mig inför kvällen nu och prata lite med älsklingen & lita sånt innan jag lägger mig för idag. Godnatt mina fina.


Idag va det nästan fan sommarväder?

Asså helt sjuk vad det var varmt idag! Så skönt, äntligen.
Har var med Felicia hela dagen så därför det har vart lite dött här idag. Imorse kom jag försent till skolan för jag vägrade gå upp ur sängen för jag låg så skönt i älsklingens famn, det bästa stället jag vet  Har suttit mycket ute idag och solat både på skoltid och efter skolan, så himla skönt. Nu ska jag fortsätta umgås med hjärtat.




Söndag mys

Har precis städat rummet och ska strax duscha, det behövs så skitig som jag är. Har städat och tvättat pappas bil som jag skrev förut och mina händer stinker som bara den! Snart kommer älsklingen hit och gosar ner i sängen med mig o tittar film. Annars har jag inte gjort nått speciellt idag :) Puss



Söndag

Godmorgon allihopa, hoppas ni har sovit gott.
Jag har sovit som en prinsessa och vaknade typ nyss.
Idag ska jag hjälpa pappa att tvätta hans bil och göra den fin för imorgon åker han till oskars hamn. Så ska jag duscha äta och städa rummet hade jag tänkt. Troligtvist och förhoppningsvist kommer min mysiga pojkvän hit och sover här ikväll när han har kommit hem från kursen. Hörde också att det skulle bli jätte varmt idag? så jag får passa på att vara ute lite också, ska kolla med pappsen om vi kan dra nånstans kanske kasta boll med harry?

Aja, nu blir det frukost! :)


fina pappsen & jag

Godnatt lördagen



Kom nys hem från en fin lördag hemma hos Bea men flisan, mycket käk film och skratt.
När jag kom in i mitt rum hade jag glömt att stänga min balkongdörr när jag stack vid fem tiden så här sitter jag med morgonrock och 2 tecken haha. Har också lyckat att slagit sönder min tand men det va ju bara lite som tur var, jag får helt enkelt skylla mig själv. Imorgon ska jag bara ta det lungt och kolla på massa filmer har jag bestämt :)

Godnatt alla söta

Godmorgon

Gårdagen spenderade jag med mina fin fina vänner hemma hos bea, det gjorde min kväll.
Drömmde nått så fruktansvärt inatt så jag började gråta när jag var halv vaken, usch!! :'( Men annars sov jag som en prinsessa! Älskar min säng alltså.


Freeedag

Idag är det en fin fin fredag som jag spendera utan min älskling... :'( känns hemskt!
Men jag har ju mina vänner som tur är. Ska äta nått litet nu innan jag tar moppen till skolan, drog på mig mjukiskläderna idag för jag orkar inte ha nått annat på mig idag i skolan så det fick bli det.


min kärlek

Jag älskar mitt meningslösa liv

Har nyss klivit ur ett varmt skönt bad jag har tillbringat i 1 timme ungefär.
Såg årets första igelkotte som har vaknat och då fick jag verkligen vår känslor! Våren är här och det är så skönt. Imorgon är det fredag och då är jag fri från skolan i 2 dagar! Nu ska jag börja fixa mig inför kvällen och ta nått litet att äta. Äter alltid innan jag ska sova, det är då som jag är mest sugen på nått, sjukt, det är ju då man inte ska äta.. Men men :)


Pannkakor och fint väder

Har precis käkat pennkakor med syrran och nu sitter jag här och dunkar musik. Fint väder är det idag men blåsigt som fan, att åka moped hem var en upplevelse! Varmt är det annars i solen äntligen. Helgen ligger alldeles runt hörnet för imorgon är det fredag, tycker att veckorna gå så himla fort just nu och det är ju bara bra! Är glad just nu.


Godnatt bloggen!

Har gjort iordning mig inför natten som jag ska tillbringa med mig kunde utan min älskade. Taggad inför sovmorgon imorgon men en lång dag i skolan, menmen, snart är det fredag vilket betyder att vi kommer in på vår sista vecka snart för påsklov och jag är sjukt taggad! Sovmorgon till fem varje dag!! eller inte.. haha. Godnatt sötisar.


det är så vi gör

Har nyss vart ute med hunden och vi tog en promenad ned till ica för att köpa mat till mamma som ligger sjuk här hemma. Nu sitter jag här och äter en god macka och ska inte göra så mycket vad jag vet, Felicia kommer kanske hit en stund och gör mig sällskap. Får väl underhålla mig själv med lite two and a half men efter som Antesnart ska till norrköping och bygger på sin turkmage (Y)


Godmorgon

Kuul väder det är ute.. regnet bara öser ned och jag ska åka moppe idag.. aja får väl bli blöt vad skadar det, häldre regn än snö ;) Ha det bra.

Puss



Tänkte ta och lägga mig snart men innan det ska jag ta något litet att äta och sen se ett avsnitt av two and a half men. love it. Haft en mysig dag men tjejerna idag

Imorgon glider jag ännu en dag på stan med kära linda, det ska bli mysigt. Handlar nog upp mina sista pengar för den här månaden hahah.. Har ju lagt undan 300 kr några månader nu för att åka till stor staden för en stor shopping, haha längtar till den dagen.


Kom nyss hem

Kom nyss hem från stan med Josse och Linnéa. Blev inhandlat en söt skjorta och en solpuder.
Snart kommer tjejerna Felicia och Bea hem till mig och ser på Means girl 2 med mig som jag egentligen skulle göra för två dagar sen, men innan det ska jag städa undan lite saker och äta. Puss






Varm choklad



Sitter här och dricker varm choklad med mig själv och önska att det vore fredag.
Imorgon ska vi iallafall på bio med klassen och då jävlar ska jag sova! haha.

Sitter och tänker på saker o ting. Massa dåliga och bra saker som flyger runt i skallen på mig, vet inte vad jag ska ta mig till ibland. Ibland vill jag bara gå o lägga mig i koma eller nått och sen vakna upp på dom bra sakerna som gör mig glad. Orkar inte vara sur eller ledsen.

Vilken vår dag.

Gled omkring med Flisan i stan idag efter skolan för att kolla en present till syster och jag hitta en söt tröja.

Ska alldeles strax ta och skriva klart min uppsats så kan jag ta en tupplur efter det, hungrig är jag också så det blir att äta lite också. Sen ikväll efter Felicia har vart hos sin farmor och farfar kommer hon hit för att se Means girl 2 med mig. Hann aldrig med det igår.


hjärtat mitt

vad i helvete ska jag till skolan o göra..

Godmorgon alla. Nu ä jag klar fixad och inte redo för att åka till skolan. JAG VILL INTE! men jag måste.. Efter skolan tänkte jag dra till stan en liten snabbis för att möta upp älsklingen som har mitt smink, jag glömde det hos honom igår och jag fick panik sen när jag kom på det.. Sen måste jag köpa en försenad present till syrran.

Längtar redan tills jag får komma hem idag.


sånt här vill jag göra just nu!

Fullt upp!

Sry för att jag har vart lite seg på att blogga i helgen men jag har haft det fullt upp och inte vart hemma nått som vanligt. Men jag har haft det en super helg med mina nära och kära. Är dock lite små tjurig/irriterad på en hel del saker som flyger runt i skallen på mig just nu och är lite små deppig in för en ny vecka och att helgen är över. Men annars mår jag bra och har inte så mycket mera att berätta, ska snart se på means girl 2 innan jag lägger mig. Godnatt


Gymmet!!

Kom nyss hem med Nette från gymmet en och en halv timme. Usch känner redan verkarna och det firar jag med lite fest ikväll! Nu står mat på schemat. Ha en finfin lördag!

Fint väder det är ute..

Kom percis hem och ska packa lite sen sticker jag hem och bor hos min älskling över helgen.

Idag på gympan lyckades jag stuka en rejäl stukning i mitt finer och det gör så himla ont.. synd om mig! Har även brutit av halva min nagel idag och det gör också mega ont.. 
Imorgon kliver jag up runt åtta får att sticka till gymmet igen (Y)
Ha en fin fredag!


RSS 2.0