Lördag.

Hej alla.

Just nu sitter jag hemma hos emil med wille ante emil och danne och kollar family guy. Ja dom gör det men jag sitter bara här... family guy är inte min grej liksom. Så jag vet inte hur jag ska stå ut i detta rum i 5 timmar.. får väl antadligen sitta vid datan i fem timmar.
Imorgon kommer flisan hem och då ska vi va med henne, jag saknar henne :(!

ja hejdå

Sverige

Kom hem för 2 dagar sen. Sen har jag bara vart hos ante och vart med kompisar. Men nu är jag hemma liten stund och kn skriva lite.

Fyfan vad härligt det va i cypern!! Vill tillbaka!! Bilderna där ifrån har ni på min facebook, orkar inte ladda utt dom här.

Imorgon blir det stockholm med baby! Nu ska jag äta lite och sen åka till ante! Byee!




Brun


Alldeles strax drar jag!!

Om ungefär en halvtimme drar jag mig till flygplattsen och gör det jag hatar alldra mest.. VÄNTA.. Kommer hem den 26 juli.
Love!


så här ser jag ut idag!


Godnatt sverige

Nu ska jag drömma om min Andreas.

Bara några timmar kvar.

För imorgon åker jag iväg och bli så jävla bruun!!
Idag har jag inte gjort så mycket, vart lite snabbt inne i stan med syster och ett nagelack och en kavaj blev inhandlat! Hehe, skulle egentligen leta efter bikini troser men hitta inga fina.
Ikväll blir det lite packning och lite imorgon bitti för vid tre sticker jag här ifrån. Taggad eller? ja det kan man säga. Vill att bea skulle följa med mig men så vart det inte.. Nu ska jag se film jag har laddat ner, puss!


vårt hotell.


poolen.


stranden.


Vill inte vakna!

Systern står där nere och lagar mat till oss två, behöver få i mig nått.
Usch idag vill jag ha det soligt ju så vi kan ligga på stranden, skulle egentligen ha gjort det med bea idag.. Men ist ska jag nog städa pappas bil för lite cash och sen ska vi åka iväg och handla, behöver ju solkräm tills måndag hehe ;) Längtar så mycket, vill bara komma bort nu. Saknar ante så fruktansvärt mycket redan! Fick ett sista sms av han när han satt på flyget och skulle strax stänga av mobilen. Faktisk första gången på 11 månader och några dagar som jag är utan ante en hel vecka, annars har jag aldrig vart det förut och det känns bra!

vill bara sova och vakna upp på måndag! För på måndag går flyger vid sex på kvällen, hallå det ska ju gå sex på morgonen..
Nu skriker tessan att maten är klar. Ching!


På måndag drar jag...

... till cypern!!!

Fyfan vad skönt, fy vad jag ska bli brun! längtar längtar längtar!
Åh om inte ante skulle åka till kroatien imorgon skulle han ha följt med mig, skit också. Så idag tog vi ett farväl.. Men hoppas jag hittar mycke fina saker där nere så jag får något nytt här hemma. Vi ska göra massa kul! 
Och vill ni veta en till kul sak? Jag har kört med min moppe 1000 mil idag sammanlagt, alltså två gånger genom sverige och lite till den ni.

Så nu har jag inget att göra bara ta det lungt och tagga som fan till måndag. Hör av mig imorgon.


Hejsan

Har verkligen vart på jogesjö hela denna vecka och ska dit imorgon igen.
Nu sitter jag och äter glass på min baksida där det är 40 grader varmt.. svettigt..
Idag har jag iaf vart på jogesjö med ante och vi träffade några som vanligt men va tvungen och dra ganska tidigt för han ska till stockholm och dyka hela dagen idag så jag åkte hem. Vad fan ska jag göra ikväll då? De är frågan. Nu ska jag äta upp min glass.


Sköönt

Hejsan

Idag har jag legat på stranden väldigt länge, med min bästa, träffade massa underbara personer också.
Men när vi kom hem skulle han iväg och dyka så jag hängde med pappa till nått ställe och badade, jätte fint där! Nu är jag helt slut och håller på att somna när jag skriver.. Ante kommer hit ikväll och sover här<3 Nu ska jag somna framför tv tänkte jag. Puss


 hej jag är en apa. bilden från igår när jag dök!!!


11 månader idag baby! <3

Hejsan, vet att ni har saknar mig, hihi!

Har inte skrivit på helahelgen med nu har jag iaf lite tid. Idag har jag vart i stan med min lilla söt sak. Idag har det ju inte precis vart världens sol väder så idag har vi inte gjort mycket, med ikväll ska jag pröva dyka, cooolt va? Men imorgon ska det va soligt och fint väder så imorgon blir det jogesjö med bästa och så ska jag träffa min bästa ida också. Men idag så har jag och ante 11 månader och bara 1 månad till vi har 1 år, och jag älskar dig exakt lika mycket som för 11 månader sen, kanske lite mer hihi.

Men nu ska vi försöka hitta något och äta. KISS

jag älskar dig verkligen

Fan vad det är härligt med sommar!

heej!

Jag är så jävla shopping sugen så det är sjukt, nya sommarkläder vill jag ha in handlat! 2000 kr på kortet bara ligger och väntar på mig. Men nej dom måste jag spara, åker snart till stockholm med min älkskling och då blir det shoppa!! Idag köpte jag en ful navel piercing för 30 kr som egentligen kostade 130 kr, fett väärt!
Sen följde jag med ante när han skulle ut och dyka.

Imorgon är det absolut sista jobbdagen för ante och det ska firas! Så hela mitt sommarlov som är kvar kommer jag tillbringa med honom överallt! :D Och självklart kommer vi inte va ensamna utan vi ska ju va med massa! Så imorgon blir det bada grilla och lite mera.. Åh vad jag är glad just nu! Den här sommaren får aldrig ta sluut!




Tycker sånt här är skit kul! :D

SENASTE...

Sms:et du fick: Jag kommer aldrig sluta älska dig Lollo!! <3<3<3<3
Personen du träffade: Flisan
Låten du hörde: SkinSkin
Personen du pussade: Ante
Personen du ringde: Ante
TV-program du tittade på: Top modell 

ANTAL...

Gånger du varit kär: 2
Gånger ditt hjärta brustit: många gånger, när jag lämnar ante :(
Hjärtan brustit på grund av dig: mång gånger
Gånger ditt namn varit med i tidningen: venne

 
ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Myst med felicia
Var det kul: Alltid
Hur tidigt stiger du upp: vid 11 :) 
Vad ska du göra ikväll: Få se, sitta här nog
Är du seriös: Ibland,, ibland inte men oftast 
Vad är du allergisk mot: Inget
Var har du ont: ingenstans just nu
Använder du hårspray: inte så mycket
Kan du stå på händer: ja :D
Favorit serie: ingen
Dagens dryck: Mjölk

Intressant jag veet..


En mysdag med Flisan.

Hejsan!

Nu sitter vi här och käkar glass, vi har vart med min pappa och hyrt lite filmer och sen stannade vi och handlade. Behövde vrkligen deo och en gullig tandborste så det fick han köpa åt mig! (Y) Senare ikväll åker jag och flisan till donken och käkar där, för hoppningsvis kommer bea med också.

Idag va det fan inte kul väder, usch blir alltid då deppig när det är så här.
Jag älskar min pappa och min bästa vän felicia och min pojkvän ante! Men det visste ni väl redan?
Puss!!


vill inte sova ensam inatt...

Har suttit här nu ett bra tag och min mage kurrar så här sent på kvällen, ska nog ta något och äta efter det här och sen hoppar jag in i duschen lite snabbt. Imorgon ska det va dåligt väder hela dagen.. hoppas dom har fel. Imorgon ska ante jobba till fyra sen åka iväg och dyka, vad ska jag hitta på..



Mår då dåligt när jag tänker på det.. jag vill inte! :'(

Vill att sommarlovet aldrig ska ta slut!!

Fan vad helgen har vart bra, som vanligt!
Speciellt när jag åkte lite vattenskidor! De va as kul och fan va grym jag är!

Nu är det bara 1 vecka kvar tills älsklingen har slutat jobbet och då har vi hela sommarlovet framför oss tillsammans! Snacka om att vi kommer bo med varandra. Och snart åker jag utomlands en vecka.
Nu väntar jag på att ante ska komma hem så vi kan åka och bada! Puss.










Fredag vare jaaa!

Väntar på flisan för vi ska sola på mitt tak, o nu kom hon!
Sen hem till ante där vi är själva hela helgen, mumms! puss

Godmorgon..

Idag sov jag länge, tack vare vädret.. Men jag är glad över att imorgon och alla andra dagarna kommer det va jätte varmt, och imorgon är der fredaaag! yeah

Jag har lite panik för en sak, jag hittar inte mitt intagnings papper och jag hoppas för guds skull att min farfar har tagit hem det. Annars är det lite kört. Och en sak, Beställ aldrig piercingar från http://modeakuten.e-butik.se/ ! Det är tydligen bara ett fejk företag... eller så är det inte det men jag har fått väntat nu i ungefär 1 månad på mina två piercingar, men vem vet dom kanske kommer om 2 månader till..

Aja idag är det 1 Juli och min pappa kom hem igår kväll, han har varit borta och jobbat i england i ungefär en och en halv månad. Men nu är han hemma och allt känns mycket bättre. Om en liten stund ska jag klä på mig och flisan kommer hit, sen vid fyra ska jag förmodligen hänga med ante när han ska dyka..


RSS 2.0