Godnatt sverige! imorgon vaknar jag upp på en fin fin fredag.

Det regnar ute hör jag, älskar och höra det ljudet när jag ska sova, det är så mysigt, speciellt på sommaren när det oskar lite. Tycker ni inte också det? Ska alldeles strax sova ensam och vakna upp på en fredag, älskar känslan! Godnatt sverige


Regn

Sitter och tittar ut genom fönstret och ser regnet falla ned, shit vad det regnar, tänkte ju ta en promenad men hunden men det sket sig. Väntar också på mat för jag är svin hungrig.

Stannade kvar en stund efter skolan också och pluggade duktig som jag är men såklart så dog batteriet på datorn och jag hade inte sparat och gissa om jag fick ADHD anfall.... men men tur att jag har NÄSTAN allt nedskriver på pappret. NU är maten klar!!


Efterlyst

Sitter i min sköna säng och kollar på efterlyst, har nyss snackat med älsklingen i telefon som är ledig imorgon den jäveln... Glömde berätta förut att Diana gjode världes godaste vofflor till mig den ängel, vilken hemmafru asså ;) Nu ska jag titta vidare och sen blir det att gosa ned i sängen, sovmorgon står på chemat imorgon men en låång dag väntar.. Godnatt


finn ett fel, hahaha

Godis!

Nyss hemkommen från Diana men Flisan. Somnade i hennes säng så social som jag är.
Nu ska jag smaska på mina favorit godisar och kolla på two and a half men som vanligt ;)


Solig Onsdag.

Vakna sent idag för jag va så jävla trött.. Drog på mig nått lätt som mjukisbyxor och sen tar jag moppen in till skolan vilket kommer bli en jävla kall åktur. Slutar ju som sakt tidigt idag men jag och Marcus tänkte stanna kvar efter skolan och plugga lite på vårat arbete.

Nu blir det frukost. Ha en bra solig dag!


livet leker verkligen ibland...

Hade ju som sakt utvecklingsamtal idag och det gick bra, fick mycket berömm för att jag är så duktig i skolan ;) och min kära älskade vän väntade på mig så åkte vi hem tillsammans. Vi har legat i min säng resten av dagen och glott på two and a half men och käkat lite mat. Nu ska jag fortsätta glo på dedär lite.. :)


trötter = jag

Är jätte trött och ska strax sova, har hunnit med en hel del idag faktist och det känns skönt.
Imorgon har jag utvecklingsamtal halv fem och jag slutar ju kl 15.00 så det blir att vänta ett bra tag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Vill bara ha helg nu eller lov gärna. Sov sött


jag och min älskade vän felicia

Ännu en måndag

Slutade kl 14.40 idag åkte hem och satte mig och kolla på two and a half men som jag har laddat ned men lyckades somna haha. Ska fortsätta titta lite och vänta på att pappa ska bli klart med träningen, för sen ska vi handla lite och sen donken, blev helt varm när jag skrev det haha. Hörs sen

 


Såhär på söndags kvällen

Kom nyss hem från älsklingen, en ny vecka ligger precis runt hörnet.
Vet inte vad jag ska ta mig till åt mina träningvärk jag har i benen.. aj aj..

För er som inte visste det tog jag och pappa upp att jag kommer få en iphone 4 i födelsedags present som är om 3 och ½ månad, haha va bara tvungen att berätta de för jag längtar ihjäl mig. Ha en bra kväll


love you

Ont i hela kroppen!

Rubriken säger allt, sen igår efter träningen!
Helgen har gott lika fort som vanligt, men inte långt nu till påsklovet då jag inte kommer träffa Ante på hela jävla lovet plus några dagar till.. fattar ni hur mycket jag kommer dö? Men men, jag har ju mina fina vänner som räddar mig.

Idag ska jag bara ta det lungt,, Ante är och dyker idag igen så jag sitter helt ensam... Jag får väl komma på nått att göra.


Bilden tog jag i sommras! Titta och njut och kanske dö lite... åhhhh

Träningvirus!

Klev upp kl åtta imore och stack till gymmet med Nette, Ante åkte och dök istället. Gymmade i ca en och en halv timme bara styrka sen solade jag och sen gick jag hem 3 km! Förresten har jag klarat att hem varje dag från skolan hela veckan. Fan vad jag ska belöna mig själv!! Fin start på lördag. Ikväll blir det ut på äventyr.

Nu ska jag hoppa in i duschen.


Jag & Ante i fjällen. HAHAH söt jag är..

Snart tänkte jag gå och lägga mig och vakna upp på en underbar fredag!

Har precis snackar med Ante i telefon och har planerat lite om imorgon. Imorgon ska han gå runt i sin jävla onepiece hela dagen, även om vi skulle gå på nån fest... själv ska man ha sina snyggaste kläder, typ.. haha nädå.

Snart blir det läggdags för mig, har vart en ta hand om mig själv dagen idag. Har inte hunnit ladda ned några filmer så jag får väl glo på tv innan jag somnar. Godnatt


Inte långt kvar till fredag..

Är så himla trött, så jävla trött så jag är sjuk irriterad men lär ju vakna till snart när jag ska bada tänkte jag. Jag saknar Ante och imorgon får jag träffa honom!! Tänkte ta moppen till oxelösund nu i helgen, så jävla skönt! Tänkte sno hans onepiece också lite gran..

Sitter och äter mat just nu sen tänkte jag ta en långt bad. Tänkte ta och ladda ned lite filmer och glo på dom ikväll. Men vad ska jag ladda ned?


tröött!

nej usch vaad jag är trött! Har legat och sovit sen sen sju & vaknade nyss. Allt jag behöver just nu är Ante och helg. Tur att jag har sovmorgon imorgon men jag absolut inget och ha på mig. Mina snygga leggings tänkte jag använda i helgen. Blää jag vill bara gå och lägga mig igen och vakna upp på en fredag!!!


stilig jag är hehe

Tankar som svävar

Hejsan alla! Kom nyss hem. Lång dag i skolan idag, slutade tjugo över ett egentligen men stannade kvar i skolan till kl fem med Marcus och arbetade på våran uppgift. Jag förväntar mig inte G på den för den är så himla dålig haha.

Väntar på att pappa ska komma hem från ica med mat till mig, är så himla hungrig!! Förresten fick jag mina snygga leggings idag, så himla snygga! bild få ni se nån annan gång när jag orkar klicka ett kort. Har så jävla ont i nacken så det är sjukt, vet inte vad jag har gjort..


Ett barn stenat till döds

Lilla Hamid blev stenad till döds för att hans mamma valde att gå till polisen och berätta om våldtäkten när hennes man var på arbete och det skulle kosta henne livet. Pappan ville inte veta av honom i Afganistan och misshandlade honom innan pojken blev stenad.

Är det verkligen människor som gör så här undrar jag.. Vad är det för människor? Alla står och tittar på när personen stenas, är inte det en skam? Hur kan man leva med det? De kanske är så vana i dessa länder att de inte längre bryr sig. Har inte så mycket att säga om bilden och texten. Jag får inte fram ord, jag har för lite ordförråd för att få fram det jag tänker och känner.
(hittades hos en anna bloggen, hemskt!!)


Bra dag!!

Dagen gick fort idag iallafall, Flisan gjorde mig sällskap hem idag. Vi stannade på LIDL och köpte choklad och sen fortsätte vi våran vandring hem. Faan vad det va varmt idag, så jävla härligt!

När vi kom hem gjorde vi pankakor och sen satte vi oss och spelade kort & lyssna på musik (jag vann hela tiden). Käkade lite tårta och sånt & firade Therese.






Sitter i skolan och dör

Har redan lunch för matten var inställd, skönt! Men matsalen är ju såklart inte öppen och det är sveriges äckligaste mat, BLODPUDDING??!! vem fan har kommit på det? aja hoppas dagen går fort idag så jag får komma hem. Ska gå hem idag igen.

Idag fyller världens bästa syster 11 år så vi ska fira henne på kvällen vilket jag kommer få massa gott gott i magen.


Nu är du min!


Pappsen har beställt dessa snygga leggings alldeles nyss, tack världens bästa!


Ush vad man kan sakna nån så mycket

Har precis vart iväg och köpt presenter med pappa till Therese min syster som fyller år imorgon. Dock köpte inte jag någonting, jag har verkligen inte en enda krona men ska köpa efter present när jag får pengar och massa mera som jag behöver! När jag och pappa åkte hem släppte han av mig vid LIDL med Harry så gick jag hem med honom igen. Fan vad det är skönt att bara gå!

Ska snart se 112 poliser som börjar kl 20.00 och efter det ännu en film jag tanka ned igår, man har ju endå ingenting för sig förutom o sakna Ante så mycket.




Jaha då va det måndag igen..

Kom nyss hem från skolan, gick hem idag så duktig som jag är! och funderar på att göra det varje dag den här veckan, tro de eller ej. Ska alldeles strax gå ut med hunden så det bli ännu en promenad. Men först ska jag hitta nått att äta.


Jaha ny skit vecka imorgon då..

Har hunnit med allt jag skrev förut och lite till faktist. Har sakt hejdå till min älskling nu, och nu är det tomt i rummet.. igen.. Tänkte ta och se filmerna dom jag hinner med nu och sen sova. Godnatt på er!


Godmorgon

Det luktar mat i hela huset och jag blir mer & mer hungrigare. Vaknade jag ganska skapligt, kl 10.00 skönt. Få se vad dagen bjuder på. Jag ska iallafall hinna med:

  • Gå en låång promenad i det fina vädret med hunden.
  • Träffa Ante.
  • Duscha.
  • Städa rummet.
  • Fixa mig inför en ny vecka.
  • Tvätta.
  • Ladda ned filmer.


jag vill ha sommar!!


Världens bästa lördag på länge

Nu har jag sakt hejdå till min älskling för imorgon bitte åker han och is dyker.. ush. Men vi har haft världens bästa dag på länge! Mycket pussar & skratt & gosaker, kände att jag verkligen behövde det. Såg också en as bra film.

Nu sitter jag och käkar lite innan jag lägger mig, fast tänkte sätta på en film innan jag somnar i min stora nybäddade nya säng hihi. Godnatt!


Godmorgon

Godmorgon allihoppa! Har precis klivit ur duschen och ska fixa mig strax. Efter det ska jag åka till min älskling eller han kommer hit det jag vet inte riktigt, men förmodligen blir det hos honom. Har inte fått träffa han på ett år snart känns det som haha så nu ka jag pussa ihjäl honom. Ikväll på vi se vad som händer. Ha en bra lördag allihoppa! :D


 Jag älskar dig mer än allt annat på jorden, jag kan inte beskriva min kärlek genom ord

Äntligen min efterlängtande fredag!!

Hejsan! Sitter här och dricker yoghurt och har nyss sovit en stund eftersom jag slutade 11.20.
Jag ger fan upp snart, jag trodde att det var 100% vår ute men så kommer en meter snö ute.. aja hoppas att det smällter snabbt för imorgon ska det bli kanon väder.
Dagen ska jag spendera utan min Andreas för typ första gången på ett år känns det som.. istället ska jag umgås med Flisan, få se vad vi hittar på, vi ska inte sitta inne iaf! ;)


Du frågar

Postat av: Linda
varför åkte du till uppsala för läkarbesök ?

Svar: Efter min opration, när jag gick i 6an opererade jag mig för min cancer, min hjärntumör jag hade i lillhjärnan. Så nu åker jag till uppsala en gång om året =)


fredag imorgon

Hejsan! Jag kom nyss hem från skolan, efter skolan var jag och hämtade min moppe som har vart på lagning så det var första gången i år som jag kör moppe. MEN snacka om vad jag frös, shit alltså. Så jag tänker inte börja med att köra min moppe än, jag väntar nog lite men inte så länge.

Nu väntar jag mat sen tänkte jag ta en långpromenad med hunden.



Godnatt sötnosar

Alldeles strax ska jag ta och sova, är jätte trött efter dagen även fast jag inte har gjort så mycket haha. Har jäätte ont i magen, har nog aldrig haft sån träningvärk i magen förut.. men det är ju bra ;) Natti

Hemma

Nu är jag hemma från uppsala och allting gick bra.

Köpa även mina efterlängtande vita converse också, och tjocka mig på donken som satt fint i magen! Ser inte fram imot skolan imorgon, vill bara ha helg och träffa älsklingen..



mm...

Uppsala

Sitter och käkar frukost medans jag sminkar och bloggar lite haha. Skar mig djupt i fingret när jag skulle skära macka buhuu :( Kommer fan sova hela vägen till uppsala för när jag vaknade va jag fan inte pigg alltså.. Hörs sen!


tiisdag

Nu blir det käk i magen innan jag sticker ut på en lång promenad med hunden. Imorgon bli det ingen skola för mig inte hehe sköönt! Jag ska till uppsala på läkarbesök och sen ska vi bara ta det lungt i denna härliga stad, jag & pappa. Puss


Spring för livet

Kom nyss hem på en lång promenad med pappa och hunden. Vi tog en omväg till ica och handlade lite, vi kom också överens om att jag ska få converse skor på onsdag när vi åker till uppsala äntligen! Älskar den staden alltså!



skulle inte skada att klä sig så här just nu!

Nattii

Mår fortfarande lika dåligt nu som imorse alltså som ett jävla as!! Ska alldeles strax gå och lägga mig. Ante har beställt en onepiece nu den jäveln och imorgon åker han till åre hela jävla veckan :'( kommer inte alls dö..

Tack mamma för att du har tagit hand om mig hela dagen  Natti


hatar söndagar...

Vilken kväll igår alltså ! har precis hällt i mej ca 3 liter vatten & sitter och käkar som en häst haha.. :( Idag blir det att bara ta det lungt, Ante kommer sen också. Blir nog en sväng till ica sen och köpa mitt efterlängtande godis.


NU

Supa bort huvudvärken och leva livet som fan!!
Trevlig lördag!




Fredag imorgon, bättre kan det inte bli

Godkväll alla! Har precis käkat med älsklingen som är här och sover med mig inatt. Ska sätta på en film strax, livet enligt rosa haha! Dagen gick fort i skolan faktist som jag absolut inte trodde, lite roligare än vad det brukar faktist. Men nu ska jag gå och vara social. Puss!


Fredag snart mannen..

Kom nyss hem från en lång promenad med hunden, mycket skönt. Sitter och snackar med älskling i telefon medans jag bloggar haha.. Imorgon är det torsdag vilket betyder att det är en låång dag då vi har prov och redovisning.. Vem vare som sa att barn & fritid va chill?? Nu ska lilla jag plugga vidare...


hjärta

jag saknar min älskling så fruktansvärt mycket!! :( Godnatt..


plugg plugg plugg...

Jag och pappa satt och pratade om att vi ska börja gymma (iaf jag) på riktigt, tänkte skaffa mig en gymkort och nå mitt mål till sommaren.

Har fixat min garderob och rensat lite.. Ska strax fixa läxan och sen blir det film resten av natten. Puss Puss


Måndag



Sov som en jävla prinsessa inatt och jag trode att jag skulle försova mig för jag inte skulle höra väcka klockan men den lyckades väcka mig endå... Plugger har gått segt som fan som vanligt och ännu nyare grejer i skolan, får seriöst huvudvärk varje gång jag är i skolan :'(

Efter skolan lekte jag med Flisan och laga mat och kollade på en film, fan vad jag ät stolt, jag somnade inte som jag alltid lyckas göra när jag lägger mig haha.. Nu kom världens bästa mamma in med en Kinder Maxi till mig som jag ska äta upp och efter det ska jag ta och fixa mig inför kvällen.

Sådäär ja!

Nu är allt klart och FAN vad kung jag är! Nu saknas bara en tavla jag ska ha åvanför sängen och en platt tv som står på listan :D Ni hittar mig i sängen resten av veckan hihi
















Välkommen hem min älskade säng!

Kom nyss hem från IKEA där vi hämtade min älskade säng! Nu äntligen är den hemma och vi ska strax bygga upp den! Bild på den kommer senare... ;)

Mys pys

Imorgon är det inte långt kvar till söndag då jag hämtar min säng hihi :D

Idag efter skolan stack jag och Josse en snabbis till stan och sen kom Flisan. Tog det lungt hemma hos mig och gjorde inget speciellt. Imorgon är det min efterlängtande fredag och börjar 10.10 så jävla sköönt! Sen hem till min snuttegubbe, få se vad vi hittar på.

J A G V I L L P A R T A !



SVAR på frågestunden!

är du oskuld?
Svar:
Ååh herregud, jag har vart tillsammans med min pojkvän i 1 år och 8 månader va tror ni?

skulle du kalla dig en riktig vän?
Svar:
Hmm ja det skulle ja, men det beror på också vilket humör jag är på ;) och sen är det ju upp till dom om jag är en riktig vän.

bråkar du och ante ofta?
Svar:
Klart det är lite småtjaffs nångång men om jag ska va seriös så bråkar vi nästan aldrig :D helt underbart vi kommer så bra överens och vi har alltid kul tillsammans.

Hur ofta ses du och dina kompisar och hur mycket träffar du ante?
Svar:
Asså jag kan inte svara på hur ofta jag och mina kompisar ses för det är så jävla olika. Men Flisan träffar jag nästan varje dag för hon bor ju ganne med mig typ och då brukar vi umgås efter skolan. Jag träffar Ante varje helg och då brukar vi alltid va massa andra, och ibland är det bara han & jag. Och ibland brukar vi sova hos varandra på vardagarna.


Hur länge har du o din pojkvän vart tillsammans?
Svar:
1 år & 8 månader om några dagar, helt underbart!


Hur blev ni tillsammans?
Svar:
Haha jag och Ante va väldigt snabba vi fick kärlek vid första ögonkastet och då fatta jag att det va nått speciellt med honom så vi träffade och myste och vi vart tillsammans den 12 augusti 2009 (A)

Villket land kommer du ifrån?
Svar:
 Min pappa är från sverige och min mamma är från Thailand, så jag är halv Thai.


Sommar ellrt vinter?
Svar:
SOOMMMAAARRR!!!!!!!!

Internet shopping eller shopping i affärer?
Svar:
Shopping i äffärer faktist =)

Vad är ditt riktiga thai namn?
Svar:
Jag har inget thai namn, jag heter Louise :)

Har du någonsin blivit penetrerad av en gurka?
Svar:
Hahah neej och det är jag glad för, inte för jag behöver det heller ;)

Vart nånstans kommer den rosa stekpannan ifrån du köpa till din mamma? :) Kram
Svar:
Från åhlens för 199;- så jävla söööt!

Har du hår på fittan?
Svar:
 hahah fråga ante ;)


Grattis fina mamma!

Grattis mammsen  Efter skolan var jag och köpte presenter till mamma och det blev en rosa stekpanna hihi tröja från H&M ett fat man har tvål i (det hon önska sig) och jätte go tvål :) Nu ska jag sätta mig och plugga..


RSS 2.0