Du är finare än alla änglar i himlen.

Godkväll alla!
Måste börja med att säga att pappa rädda mitt liv nyss, han kom hem med massa Daim glass till mig! Precis vad jag behöver just nu.

Annars idag har jag hunnit med att köpa present till Ante efter skolan, tränat (sprungit på spåret) städat och fixat lite inför långhelgen då jag ska bo hemma hos min älskling. Längtar tills imorgon då jag får ge min present och pussa på honom hihi. Presenten visar jag nångång sen när jag har hunnit tagit kort, den ligger just nu inslagen. Nu ska jag äta min glass och kolla på två o en halv men som jag är galet beroende av!


Jag just nu, osminkad och söt tjej.

Godmorgon

Sitter framför datan och käkar Billys pan pizza och dricker Actimel till frukost (Y)
Ska alldeles strax dra mig till skolan. Idag slutar jag tidigt, sen ska jag ner på stan en liten stund och köpa en lite försenad present till Ante som fyllde i lördags. Vi hörs sen!


Måndag

Hej alla!
Sitter och dricker Actimel och käkar banan, as gott faktist! Försöker att piggna till mig själv efter vilandet, va så himla trött idag! och jag vart inte direkt piggare av allt vilande hehe..

Idag gjorde jag iallafall sista provet i skolan och det gick skit.. Får skylla mig själv som inte tränade nått. Men nu har jag det bara chill i skolan och imorgon väntar en och en halv lektion för mig, HÄRLIGT!


Dags att dejta kudden.

Har haft ont i huvudet och hela kroppen hela dagen och jag vet inte varför men nu har det blivit lite bättre. Vart överglad förut när jag pratade med Ante i telefon, äntligen är han hemma!

Idag har jag somsakt bara vart hemma och tagit det lungt, har fixat och trixat lite tråkigt faktist men endå skönt. Imorgon är det måndag då vi ska se teater på morgonen i 2 h och 40 min elr nått, jag lär ju somna. Hoppas det går fort till lång helgen!

Bild från igår på oss

Söndag

Godag alla, bakisdag idag? Inte för mig mohaha ;)

Härlig kväll igår med mysigt folk! Sluta med att jag och Felicia gick hem i regnet kl 3 på natten från stan. Nu väntar jag på att min älskling ska ringa mig. Annars ska jag bara ta det lungt idag. se film om jag hittar någon bra. Ha en trevlig söndag.





Grattis min älskling!!



Grattis Andreas Hedström min kärlek, mitt hjärta, mitt allt.

Jag önskar att du var hemma så jag kunde pussa på dig nu. Men du är på Åland och dyker. Vi får ta det när du kommer hem istället. Du är min, bara min & ingen annan ska nångonsin få ta dig ifrån mig. Min första riktiga och sista kärlek. Vet inte om det går att vara lika kär som jag är i dig. Du & jag föralltid baby.

Yes baby hörde jag Freedag

Igår va jag som sakt och firade Bea som fyllde år & det var hur mysigt som helst. Kom hem rätt sent när det endå var vardag så jag var skit trött och det första jag gjorde var att borsta tänderna sen gick jag och la mig så det var därför jag inte bloggade något igår kväll.

Kom nyss hem från skolan där vi har spelat teater hela dagen för småbarn. Känns sköönt att det viktigaste i skolan är gjort nu!!! Sista provet på mångad sen är jag fri. YEEY


Jag idag. Fastna inte på bild idag med körde på en osminad dag igen.
Ovanligt på en fredag hehe

Helgen ligger alldeles runt hörnet!

Sitter och myser med min älskade hund just nu. Älsklingen har åkt och det känns jätte tomt. Hoppas dagarna till skolavslutningen går fort!

Väntar på att mammsen ska bli klar med maten så jag får lite mat i magen innan jag åker hem till Bea och grattar henne. Är riktigt tårta sugen!






Körde på en osminkad dag idag!

Godmorgon!

Nu har jag gjort mig klar för att dra mig till skolan.
Sitter här med papper inproppat i näsan för jag fick helt plötsligt näsblod... Senare idag efter skolan ska jag och några tjejer hem till Bea för hon fyller nämligen år idag!! Grattis världens bästa tjej!

Idag åker Ante också till Åland och jag saknar han redan!! :( Usch kom hem...


Snart läggdags

Nu har jag hunnit med ett par grejer så nu sitter jag här framför skärmen och dricker varm choklad. Gott!

Livet känns så underbart just nu men endå inte. jag är så lycklig men endå inte. Vill göra nått extremt jävla kul just nu så jag slipper tänka på allt negativa i mitt liv. 3 stycken riktiga skoldagar kvar för mig (fredag gills inte tycker jag för då ska vi bara spela teater hela dagen) och min klass sen tar jag sommarlov från skiten! fan vad härligt o höra! dom två sista dagarna ska vi ut och tälta med klassen och jag ser verkligen fram emot en riktig mysig avslutning. Godnatt


Alltså VAFAN??!!

Tror inte gubben har fått ligg på länge..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13072232.ab

Harold Camping - judgement day, 21 maj 2011


Home

Nu är jag hemma, har vart det ett ganska bra tag men somnade direkt när jag kom hem. Inte helt fel att sluta ca halv elva. Hade en riktig mysig kväll igår med tjejorna även fast jag va cp trött, och vi snacka om allt mellan himmel & jord och kollade på film och åt massa.

Nu är jag fortfarande helt död så jag ska bara ta det lungt ikväll om inte jag piggnar till lite så jag kan sticka ut och springa lita. Hoppas på att älsklingen orkar röra arslet hit ikväll och sover med mig för imorgon åker han till Åland och dyker och kommer hem på söndag :( Fick också hem min klänning igår men jag som inte var hemma igår testa den idag och gud vad den va söt! Den blir perfekt!

Godnatt

Ska stax ta och lägga mig. Imorgon blir det inget bloggande för mig om jag inte hinner slänga in ett inlägg på morgonen men troligtvist inte. Ska nämligen åka hem till Linnéa efter skolan med Josse och tillbringa natten med dom finaste tjejerna och det ska bli riktigt mysigt.

VILL HA ANTE & HELG NUNUNUNU!!



Min kärlek, mitt hjärta, mitt allt.

Nu



En sväng ut på spåret några km är aldrig fel!

We too

Nu har jag kommit hem från skolan efter att jag har suttit en stund där och pluggat lite matte. Duktigt gjort av mig. Ska gå ner och fixa något gott att äta och sedan se taland repris på datan. Sen ska jag plugga vidare så jag blir klar med skiten för imorgon skriver jag prov och sedan ska träna!

Det är skönt att jag har tagit sommarlov från engelskan (mitt värsta ämne!!) Och imorgon tar jag sommarlov från matten WOOHOO!


Godmorgon Måndag!

Nu har jag gjort mig färdig och kläderna är på. Ska bara få i mig något litet innan jag drar till skolan för sista riktiga skolvackan! Det känns underbart att höra! Så jag hoppas på att inte den här veckan kommer va sjukt jobbigt vilket det kommer va. Usch..


Min!

Nu har jag hittat en klänning på Nelly.com som jag har bestämt mig för. Somsakt, jag vill ju inte vara jätte speciellt i år och nån som jag kan använda flera gånger under sommaren. Så det fick bli denna skönhet, söt va? Så nu har jag och pappa suttit och klickat hem den.


den är mycket finare i vedion på Nelly.com

Faan

Kul att jag fick reda på IDAG att kuk fitt hor klänningen jag beställde till skolavslutningen var slut.. FITTA. Bara att leta vidare då... Den som var så fiin :'(

Slut på helgen.

Har precis käkat frukos med älsklingen och nu sitter vi och tittar på solsidan som va har laddat ned, haha fan vad jag hatar Ove.. Snart ska vi dra oss till Ramdalen för att sola och Ante ska träna. Sen ska vi bara mysa resten av dagen och kolla på Harry Potter 7 del ett som vi inte har sätt än.

Puss


.

Fyfan. Världen är så jävla orättvist!!!
Vila i frid <3

Fredag baby

Kom precis hem och ska få mig i något innan jag sticker hem till min kärlek, är riktigt trött också så ska vila en stund så jag orkar vara vaken ikväll. Jag har inte mycket mera att säga förutom att jag längtar till daimtårtan jag ska få ikväll!

Solen skiner & det kan bli en riktig mysig dag idag känner jag.
Ha en jätte härlig fredag!


Om ca tio minuter är det fredag här i sverige.

Underbart va? Ska alldeles strax gå och lägga mig är faktist jätte trött. Imorgon slutar jag halv fyra på en fredag, det kan inte bli sämre haha. Imorgon efter skolan sticker jag hem till min älskling och sedan hjälper honom att städa lite för hans släkt kommer hem till honom imorgon. Vi ska fira hans födelsedag som är den 28 maj men då är han tyvärr inte hemma. Älskar hans släkt!

Har tränat stenhårt idag så just nu känner jag knappt mina ben och är jätte trött. Något pinsamt att stöta på sin idrottslärare i skogen helt anfådd och svettig när man har gympa redan imorgon och jag som aldrig gör ett piss på idrotts lektionerna & är då världens lataste människa haha. Godnatt.


En jävla gammal bild på mig och min kärlek.

Lyckligaste tjejen på jorden just nu.

JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB!!!!!!!!!!!! :D
Exakt så jag hade tänkt mig att jag vill ha det, början av sommarlovet plus att det är här på arnö så jag har nära, yes baby money money. Även fast det inte är så himla mycket pengar inom komunen är det ju endå några tusen lappar hehe.

Nej nu skiner solen som bara den så jag ska alldeles strax ta och sätta mig på baksidan. Imorgon är det ju fredag så det finns inte så mycket att klaga på just nu. Puss


fyyfaan!!

har suttit och kollat på filmen älska mig via youtube. fyfan säger jag bara. Det är verkligen en film alla ska se! fy vad hemskt. jag lovar, jag ska aldrig mobba någon, någonsin! förlåt mig alla jag varit elak mot, denna filmen fick mig verkligen att inse hur hemskt mobbing är. så hemskt att vissa vill ta livet av sig. nä herregud! jag satt och lipade genom halva filmen och är typ rörd ärligt talat. hemskt! ett måste att se!


Ge min helg.

Har legat en stund på baksidan och läst lite, det va skönt! Nu sitter jag framför datan och äter mitt sista kinder chocolate som jag fick av ante för ganska länge sen. Ja, det är kvar haha. Det har också blivit ändrande planer inför helgen, jag ska inte åka till stockholm på söndag, det får bli om ungefär 2 veckor :)

Ikväll ska jag som sakt träna, sen efter det ska jag lägga mig i min säng och se efterlyst och nån film jag har laddat ned på datan. Tagga sovmrogon imorgon igen och en torsdag.


jag idag

Onsdag 10:41

Godmorgon! Vet ni vad? Idag vaknade jag av mig själv utan att väcka klockan ringde. Ska snart dra mig till skolan för två lektioner sen får vi se vad jag hittar på. Ska iallafall träna som igår vet jag. Vill inte alls till skolan idag, det va jätte nära att jag var helt ledig idag men icce. Vill bara lägga mig på baksidan och sola som bara den.


Bakom mina solglasögon

Har nyss kommit hem frå en jogging tur på spåret 3 km, sen springa hem och cykla på våran träningcykel 5 km, SVETTIGT säger jag bara. Nu ska jag få i mig något att käka sen blir det väl att ringa älsklingen och prata med honom om helgen som kommer, och sen ska jag ringa ännu ett samtal. Ha en trevlig kväll puss


Home

Kom precis hem från skolan lite ont i magen och ställde mig direkt i köket och bredde världens godaste mackor till mig, och en cola light på det (Y) Inte helt fel att ha sovmorgon till 11 imorgon heller och sluta tidigt. Nä nu tänkte jag sätta på någon film så jag kan somna till den.


vill tillbaka

Inte många dagar kvar nu.

Kom nyss in från en lång promenad med Harry. Har sätt filmen nu och den va faktist bra! Rekommenderar den när man inte har nått annat för sig. Har också hunnit med att färga mammas hår & det blev fett nirr. Nu ska jag bara ta det lungt och snart lägga mig faktist. Är lika trött som när jag vaknade..



snyggt..

Film time

Hej idag har det vart lite småsegt i skolan, trött som jag vet inte vad och inte alls bra väder. Men men det blir bättre hoppas vi på och så fort jag börjar tänka på att sommarlovet snart är här och alla grejer jag ska göra får jag ett susande lyckorus i hela kroppen :D

Nu ska jag sätta mig i sängen och se på en film jag har laddat ned. En svensk skräckfilm som sägs vara bra & det lär vi ju se. Genvägen heter det.






Söndags mys

Igår va det hur mysigt som helst hemma hos Jimmy. Nu är helgen slut och jag sitter hemma hos Ante med honom framför tv. Vi väntar på att hans mamma ska komma hem men tacos, muuums!! Längtar redan till nästa helg då jag ska till stockholm också på söndag och shoppa som bara den. Nu tänkte vi ta och leta upp nån bra film vi kan ladda ned och se på. Pusss =)


Beställt!

Nu har jag och pappa suttit och klickat hem min skönhet jag kommer ha på skolavslutningen äntligen! Inte så jätte speciell men lagom för att sluta 1an ;) plus att jag kan använda den flera gånger utan att se för uppklädd ut.



Hur sjukt söt som helst! =) Nu är du min!

Oxelömarknad

Kom nyss hem från oxelömarknad där vi har vart och glott lite, gick faktist med t-shirt hela dagen! (a) Va även där med familjen plus hunden, det var mysigt att umgås med dem för en gång skull!

Ikväll blir det att umgås med dem jag umgicks med igår hemma hos Jimmy igen eftersom det var så himla mysigt, idag är min älskling med också för snart kommer han hem från öland :D Nu står pappsen i kökat och lagat lite käk till oss.


sööta hihi

Det här kan väl inte vara en slump?

hahah


Godnatt då

Efter en riktigt skön kväll med fint folk hemma hos Jimmy, imorgon blir det förhoppningsvist lika najs bajs!

Nu blir det godnatt för mig eftersom jag har haft så jävla ont i magen hela kvällen men har inte märkt av det så mycket så det har inte vart så farligt. Så imorgon ska jag ta en riktig sovmorgon och vakna upp på en fin fin dag. Pusss


puss på osss

Fredag den 13

Har precis kommit hem från skolan. Igår kväll mådde jag inte alls bra, mådde illa och va jätte yr :( Men nu är allting bra förutom att jag är jätte trött och har lite ont i huvudet, ska nog ta och vila mig ett tag nu, sen ska jag nog fixa lite käk!


Jag älskar dig!!

Idag har jag och min älskling 21 månader.
Helt sjukt vad tiden går fort och jag gör inget annat än att sakna ihjäl mig efter dig just nu. I 1 år och 9 månader har jag aldrig vart så lycklig som jag är just nu. Jag älskar dig!






Sovmorgon

Har precis vaknat och ska äta frukost nu tänkte jag, sen ska jag klä på mig och dra mig till skolan. Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli jätte skönt. Fick precis en hundring av farfar min och det går ju alltid åt. Nä men vi hörs senare. Puss


Jag idaag

Härlig dag!

Grymt skön dag idag, slutade tidigt idag igen. Världen rockar just nu! =)
Fast imorgon ska det vara molnigt och lite regn skurar tyvärr och jag slutar fyra, allt på samma dag, jippi.

Just nu håller favvo mammsen på att laga en av mina favorit rätter så strax kommer jag ligga däckad framför datorn och se two and a half men, va och köpte lite godis förut som Milad köpte till mig =)


Så här så jag ut idaag

Rör mig mot skolan

Strax åker jag till skolan och försöker bli smartare.
Vill inte alls åka, vill vara kvar och sova :( Hörs sen!



saknar min pärla..

Sweet home!

Jag kan inget annat än att säga fan vad jag älskar vädret och livet just nu!!!
Kom nyss hem efter flera timmars vandring nere på stan med tjejerna, fick 2 tröjor och BH med mig hem. Linnea köpte nog halva stan hon..

Mamma håller på att laga mat till mig just nu så snart ska jag äta. Sen ska jag ut på en timmes vandring igen med hunden. Imorgon blir det förmodligen stan igen :) Kanske ska ta och sätta på mig shorts imorgon?

Bilder på det jag har köpt


Min nya favvo tröjja! Älskar den!





Ett snyggt linne. Och sen BH som jag inte tog kort på för den ligger där nere..

Godkväll

Kom nyss in från en runda med hunden på en timme. Nu sitter jag här och lyssnar på musik & äter mango, muums! Ska försöka få i mig i säng tidigt idag som igår, fyfan vad jag mådde bra idag alltså, måste fan börja länge mig tidigare nu, snart är det ju endå sommarlov.

Imorgon går jag till 11 i skolan, hur skönt låter inte det? Ska på läkarbesök vid lunch så. Sen ska jag ner på stan en stund med tjejorna förmodligen, hörde att det skulle bli jätte varmt i morgon också mums på det.


Vädret rockar!!!

Blogg.se har vart jätte konstig och det är tydligen inte bara jag som har haft problem men nu hoppas jag att det är bättre?

Slutade halv elva idag och det är ju inte helt fel så stack ned på stan en snabbis för att handla present till min älskade Linnea som fyller år idag, Grattis tjejen! Vilket jävla kanon väder vi har idag också, sjukt skönt! Hoppas det håller i sig och blir ännu varmare!



Vädret rockar!

Är hemma nu på arnö efter en sjukt mysig helg i oxelösund, åååh älskar staden!
Har då bara tagit det lungt i helgen, inge alkohol. Avslutade denna helg med lite grillning och solning ute på ett sjukt mysigt ställe nånstans och halft badat haha inte bad dax än kan jag ju säga. Vill fortsätta att ha helg, eller vad säger jag? sommarlov ska det vara! Jag bara läängtar!! NU mat.





Söndag

Usch haaaatar söndagar! Men det bästa med den är ju sovmorgonen och att man tar det så himla lungt eller vilt om man vill ;) Igår på jag vet inte hur länge satt jag och Ante hemma och kollade film och hade massor med godis och myste som galningar. Kännde att jag behövde det eftersom vi alltid göt något på fredagar och lördagar, vi är aldrig hemma som sakt. Det va riktigt skönt.

Snart ska jag ta och sätta mig i baksidan och sola lite tänkte jag.


Godmorgon lördag och alla

Har nog aldrig sovit så här länge På jätte länge, vaknade vid halv tolv idag och jag som brukar vakna vid tio haha. Sov som sakt hemma hos min baby inatt och nu är jag ensam för han är och dyker och han päron vet jag inte riktigt.

Idag få vi se vad denna dag bjuder på, måste hem till mig och hämta lite saker och sen vill jag göra något riktigt kul ikväll :) Puss


Alltid lika fin! hahah

hejdå

nu sticker jag till oxelösund och bor där i helgen om vi inte hittar på något annat aventyr i nyköping. Puss


Kvälls solen

Har ni tänkt på hur underbart det är med kvälls solen? Speciellt på sommaren då man lever livet som bäst. Jag gör det iallafall, lever mitt liv som bäst. När jag får göra vad jag vill när jag vill och hur jag vill. När skolan är stängd och jag känner mig så fri. Men det bästa av allt när jag är ledig är att få vara med Ante, i hans famn där jag hör hemma. Och snart är det sommarlov, kan ni fatta det? Hur tiden har gott så jävla fort, snart fyller jag år och jag kan äntligen gå med tunna kläder. Som sakt, sommar är bäst! Fick upp den tanken när jag va ute med hunden ;)
Fan vad sommaren är bra!!!








Torsdag

Solen tittar fram lite och jag sitter här och ska alldeles strax gå in till min skola för att skriva ett till omprov. Åkte hem från skolan förut för jag var för trött för att stanna kvar, sen kom jag på att jag hade de där jävla omprover kl 4.. Har egentligen ingen lust att gå in men allt för att bli lite piggare. Har lite grejer att fixa när jag kommer hem som att städa rummet och gå ut med harry



Har lust att göra nått helt galet

Jag älskar min mamma

Fick två par snygga trosor av mammsen och massa godis bara sådär hihi
puss på henne


Lycklig tjej

Gissa om jag vart lycklig när Ante skrev till mig att han kan sova här inatt hihi, och att det redan är torsdag imorgon och att helgen börjar närma sig! Här städat undan lite kläder och sånt från mitt rum och gjort det mysigt.

Inte helt fel att sluta tjugo i tolv heller men bara för att jag gjorde det så hade jag ju som sakt omprov kl tre idag så kom ju hem vid fyra endå helt genomblöt.. Men bytte om till mjukiskläder direkt när jag kom hem och sov en liten stund.


Time for school

Sitter här och äter lite frukost ska snart åka in till skolan och dö lite. Är så jääkla tröött. Har omprov idag för tredje gången och jag har inte pappret med mig hem, jag känner mig så jävla bra. Förmodligen slutar jag kl 11 men har dedär jävla omprover kl 3 så om vi slutar så tidigt drar jag hem imellan åt! Ge mig Ante & helg NU!


VILKEN VILKEN VILKEN SKA JAG TA??







???


Härligt väder vi har idag i sverige

Kom nyss ur ett härligt och jätte varmt bad! Har vart ute med klassen den sista lektionen i typ 100 minus grader och blött som fan sen skulle man åka moppe hem också, så det var ju helt underbart att lägga sig i ett jätte varmt bad, mina händer och tår var blåa.

I helgen skulle sommaren komma på riktigt hörde jag och det får vi ju verkligen hoppas. Nu ska jag hitta nått jag kan käka och kolla lite på two and a half men :)


Kvälls solen i mitt hjärta

Kom nyss in från en ganska lång promenad med Harry. Kl nio ska jag se en unge i minuten och sedan fixa mig inför kvällen. Kanske ska ta och lägga mig lite skapligt idag så jag inte är lika död imorgon fast det kommer jag säker va. Är så jäkla sugen på att åka till grönalund eller liseberg och bara skrika mig hes.



En härlig bild sådär från valborg vill tillbaka

Fan vad det är kallt

Kom nyss hem från skolan, fy fan vad det har vart kallt att åka till skolan och hem, typ minus grader? haha men idag har jag varit helt död i skolan också, typ sovit alla lektioner. Var jätte nära på att gå hem efter första lektionen. Har också glömt och visa vad jag fick av älsklingen i fredags när han kom hem



Min favorit godis kinder Chocolate hihi han vet verkligen vad jag tycker om, min älskling är så gullig. Jag älskar han mest. Nu ska jag se klart på Trassel som jag aldrig gjorde igår och Flisan kommer och gör sällskap.

1 Maj

Helt otroligt vad tiden har gått fort tycker jag. Är hemma nu efter en mysig dag tillsammans med min fina älskling, åh jag är så jäkla lycklig just nu! Vill inte börja skolan igen, vill ha helg och umgås med alla mina vänner. Har laddat ned trassel som jag ska se ikväll, vill egentligen se den med Ante menmen haha. sen hoppas jag på inga jävla prov denna vecka eller nästa, orkar verkligen inte. Nä nu ska jag försöka hitta något att äta, sen ska jag ringa bubben!


ojojoj vilken helg!

Kan inget annat än att säga FAN vad jag har älskat den här helgen!!
Fredags kom världens bästa älskling hem och vi bara myste resten av kvällen och vaknade hemma hos honom, drog hem till mig i lördags och fixa oss där för att festa hemma hos Angelica, gick hem till mig från stan mitt i natten och somna som aldrig förr haha. Vilken jävla kväll/natt!! Nu ska vi åka hem till Ante :)

Bilder från igår




















fick en flygande burk på mig :(










Fina vi! Jag älskar dig hjärtat

RSS 2.0