Sista juni, lite synd faktist.

Hejsan alla, vaknade ungefär för en timme sen va faktist jävligt trött imorse.

Jag ska strax klä på mig och sen kommer flisan hit. Vi skulle egentligen sola på min baksida med när jag titta ut såg jag ett jävla stort regnmoln som kommer till oss om ungefär 5 min.. Happ så vart det inte det, men vi kom fram till att vi ska mysa framför en film istället. Tur att det är lite mellan dåligt väder bara idag sen ska det bli bra väder resten av veckan, på fredag lördag och söndag kommer det bli suuper varmt! Sen vid fyra ska jag träfa min lilla älskling! Ne nu ska jag klä på mig PUSSS.

och nu regnar det....


vad fin du är min prins! <3


Älskade sommar!

Hej alla sommar människor!

Nu sitter jag i mitt stek heta rum och äter lite. Kom nyss hem från standen där jag har legat och steekt, satan vad det är varmt i vattnet nu! Flisan är hemma hos mig också och degar framför tv. Få se vad vi hittar på senare, ante ska iväg och dyka idag. Men ikväll vet jag att jag och flisan ska röka vattenpipa och ta de lungt. Få se om vi hittar någon som vill vara med.
Pusss


saknar dig


Bästa helgen på länge!

Ojoj.. jag kan bara inte beskriva med ord hur kul vi har haft det!
Hoppas verkligen att det kommer flera sånna roliga stunder. Och bra väder har vi haft det så jag är brun nu som jag hade lovat mig själv efter den här helgen. Åkt mycket gummibåt, solat och badat, ätit glass, myskvällar,  åkt ring, grillat.... Shit va varmt det är i vattnet också. Värd helg alltså!


äntligen är dina sårskorpor borta nu älskling


























Det är min lugg som hänger vid näsan. ingen snorkråka!























Massa fina bilder.
Jag älskar dig Andreas! <3


Helgen tillbringar jag ute på sjön med min älskling.

Halloj.
ska alldeles strax skrypa ner i sängen och försöka sova.

Imorgon lämnar jag hemmet och kommer hem på söndag, åker ut på sjön med min älskling och så firar vi midsommar där, bättre kan det inte blli! jag älskar min Ante! Är så sjukt taggad, shit va kul vi kommer ha! Så under dom här 3 dagarna bli det iget bloggande för mig.  Så när jag kommer hem ska jag va mega bruuun!

I alla fall, idag har jag vart en stund med flisan, åkte och badade och solade. Sen mötta jag Ante på hans jobb och efter det stack vi till jogesjö och bara chillade, körde minigolf en stund med några. Gud vilket härligt väder det har vart idag! Älskar't!


Idag är det min dag!

Godmorgon alla.
Idag är det min dag för idag fyller jag 16 år, skicka ett sms och säg grattis 0700512196 :D

Ska strax fixa mig så jag kan lägga mig och sola med flisan och amanda om dom nu är vakna..
Sen åker jag nog in till stan en snabbis, sen fira mig, sen ska jag träffa min lilla ante också.

Aja har inte så mycket och säga, hör av mig kanske ikväll!
Puss!


Alldeles strax är det min dag!

Snart är det min tur att bli 16 baast! :D Säg grattis för fan.

Vet att jag är så bra på att blogga just nu menmen..
Idag har jag vart med flisan och shoppat lite. Sen träffa jag ante. På torsdag hänger jag med ante och hans familj ut med båten tills på söndag, och vi blir inte ensamna precis, niclas och hans familj plus hans tjej. Och jacob och jonis och deras familj sen massa andra tösar. Är fan taggad.

Bloggar mera imorgon.




HATAR!!!

Nu ska jag berätta för er vad jag hatar mest på denna jord! (bland annat).. BLÅSOR I MUNNEN!!
Det gör så jävla ont och det är så mycket man inte kan göra då, Jag kan inte äta allt jag vill, jag kan inte borsta tänderna, jag kan inte göra miner med munnen, ibland gör det så jäkla ont när jag pratar, jag kan defenetift inte pussas ordentligt och det är ju absolut viktigast....
Visst är livet hårt ibland Benjamin.

Över till det roliga, idag blir det en riktig fredags mys med flisan emil och älsklingen! :)


Varmt! (Y)

Vaknade kl halv nio idag på grund av att dom där bygg killarna skulle in i mitt rum och måla..... Sen har jag uttit framför tv 1 timme occh har precis nyss sömntutan flisan, hallåå vi ska soola nu!!

Hehehe efter de här ska jag byta om till bikini sen ska jag hem till henne och överska lite ;) hhoppas det är öppet bara. Kanske bloggar mera sen få ni se vd som händer ikväll. Puss


Jag har inte dött, jag har bara inte tid!

Hejhej
Jag har precis duschat och nu väntar jag på att håret ska torka så jag satte mig här så länge.
Ante är och jobbar vilket suuuger! Ända till kl 4... Just idag när det är varmt och fint väder ute, vilket jag hoppas på att det kommer va nu hela sommarlovet!!

Efter det här ska jag ta nått och käka, måste sätta på mig lite kläder för vi är omringade av bygg gubbar utanför vårt hus... Kul att dom är snart vid mitt fönster.






Söndag - sommarlov

Sitter hemma hos emil just nu med ante, dom kollar på film och jag sitter här. Bara för jag inte skriver så mycket just nu så har jag inte dött om ni undrar.

 

Idag vaknade jag upp med dom i ett telt, ja bättre kunde det ha blivit och nästa gång sticker vi ut tidigare. Imorgon ska jag hänga med ante till skolan tänkte jag, ja han har ju inte sommarlov än haha.

 

Få se vad som händer nu under veckan men jag hör av mig när jag har tid.


Chill daag!

Imorgon lämnar jag klassen för gott, hemskt och säga det för jag kommer sakna alla så mycket!

men idag fick vi sluta kvart över elva från fågelbo parken, gjorde inget särskilt där, nödvndigt o komma dit. Men efter de stack vi och käka pizza sen vidare in till stan med bea flisan och agnes, vart lite grejjer inhandlat med orkar inte ta kort på de och visa men det vart iaf
En tjock tröja
Nått hårspänne inför imorgon
Leggins
Lösnaglar
Donken
Nu sitter jag här och har precis duschat och ska städa mitt rum lite, flisan sover här inatt så ska vi fixa oss tillsammans imorgon för båda vi behöver locka håret och jag måste hjälpa flisan.
Nu sitter älsklingen på middag/bal med 9orna på sin skola som alla andra 9orna har gjort förutom mobbade vi... Imorgon kommer jag förmodligen inte blogga nånting för jag ska på studentfest sen få vi se vad som händer på kvllen, ska ju fan inte sitta vid datan på skolavslutningen :)!  Nu ska jag gå och noppa ögonbryna och smörja in mig!  Pusss!


Godnatt

Ett snabbt inlägg nu innan jag går och lägger mig.

Idag har jag gått 5 km med älsklingen, niclas jesper och linda.
Idag har jag vunnit 100 kr på team sport.
Idag har jag ramlat i en taggbuske så jag har några sår på bena.
Idag har jag myst med världens bästa pojkvän.

Imorgon ska jag skjuta mig för det ska bli dåligt väder på fredag.
Imorgon ska jag simma efter skolan och vara duktig.
Imorgon ska ante sova hemma hos mig.
Imorgon ska jag storstäda mitt rum.


Puss!

Hjärta av guld! Lämna mig aldrig! <3

Min älskling har gjort en fin sak idag,
han har beställt en piercing till mig som jag alltid viljat att ha, för 184 kr.



Min älskling är inte bara en pojkvän för mig, han är mer än livet!
Jag älskar dig verkligen!! Tack tack tusen tack hjärtat! ♥

Söndag.

Fan va helgen har gott fort! men så är det när man har roligt och snart är det sommarlov!
Men nu tänkte jag berätta det jag har gjort i helgen, exakt varje detalj skriver jag inte ner precis
Men ni höver inte läsa!

Fredags: Åkte hem till ante efter skolan och kolla på filmen Dear John med honom, sen efter det åkte vi och käkade sen stack vi hem till danne, tog upp hans studsmatta och hoppade en ganska lång stund på sen. Sen åkte vi hem till Wille och där hade vi en liten filmkväll och när det va klart massa annat skoj..

Lördags: Vaknade upp med älsklingen brevid mig, älskar det! Åt frulle och fixa oss lite sen stack vi hem till mig en stund. Sen stack vi tillbaka Tillbaka till han och väntade på flisan, spelade cod så länge sen kom hon och efter ett tag kom wille och emil. Senare åkte vi alla till jogesjö och tillbringa resten av kvällen där, hur mysigt som helst, tände en egen brasa, röka vattenpipa, grilla korv på pinne och bara snackade! <3 Haha måste berätta att polisen trodde att min moppe va en motorcykel haha..!

Söndag: Har tagit det lungt för de mesta, låg och solade ett tag med ante på hans baksida efter frukosten. Sen åkte jag och han och hans mamma och farmor och kolla på en musikel. Åkte hem och sen köpte vi lite gott och sen kolla vi på en rolig film haha. Klippte antes hår lite efter det eller toppade lite, båda vi blev as nöjda, I'm Bäst!
Sen va det Dags att åka hem och nu sitter jag här. Och de här va sista helgen innan sommarlovet nu och nu är det bara chill i skolan! Åhh va glad jag är! <3


<3

 


Fick tillbaka min moppe idag!!

Yeees! så jävla sköönt!

Idag har det vart varmt! och jag älskar de!
Hängde med ante ut på skön när han skulle dyka, blåste som fan men underbart va de.
Imorgon är det fredag vilket jag har läängtat till, då ska jag och ante ut och käka.
Sen få vi se vad som händer, men nu ska jag krypa ner i sängen.. själv.. men imorgon sover jag inte ensam längre! Godnatt sötnosaar! :*



ibland älskar jag mitt hår!


min moppe<3


Soooooool! <3

Hej alla, blev ett litet sent inlägg idag.

Vill börja med o säga att jag älskar värme, och idag va det varmt! kul och få veta att imorgon ska det bli varmare än vad det va idag, svettit.
Och idag fick jag sms om att min moppe är klaar, så jag ska hämta den imorgon nångång, yees!!

Men iaf idag hade vi friluftdag, kanonväder för de! Slutade ganska tidigt sen va ante så snäll och hämta mig så vi cyklade ända hem till honom och jag satt och sjöng så fint för han medans han skjutsa mig i denna värmen, hehe. Sen åkte vi till jogesjö med bea och flisan. Sen klippte vi gräset hemma hos ante och va duktigt. Så vi sluta dagen med en film och myste! Imorgon blir de ut på sjön, jippii!!



 
 steeeeek.


1 juni.

och jag fyller om 21 dagar! :D

idag har jag bara myst med ante, va i norrköping först, va inte är så länge eftersom han skulle bara hämta nått och så kolla vi lite i afärer. Sen kom vi hem till mig och käkade sen ner i sängen och kolla på skräck film.
äntligen börjar det bli lite varmare om man kollar på vädret.

Nu ska jag se en till film ensam som jag har laddat ner.


RSS 2.0