Jag älskar dig pappa!

Pappa kom hem från england idag som inte jag har sätt röken av på nästan 3 veckor. Fick finchoklad av honom och ett JA när jag frågade honom om vi kunde gå och tatuerade mig OMG OMG jag har väääärldens bästa pappa! :D Men gud jag har panik jag vet inte vad jag vill ha och vaaart... Funderar på en text i nacken eller nått liknande eller så vill jag ha en fin blomma på handleden. :) SKA GÖRA DET SÅ FORT SOM MÖJLIGT! Och det är inte bara nått prat! JAG SKA! JAG FÅR!

Pappas komentar: du får tatuera in ett hjärta det står pappa på då. Hahah jo eller?


min henna tatuering


Nu har jag glott på idol, nu försvinner sminket..

Sen blir det nog läggdags, fast nä! Först blir det att läsa och prata i telefon och sen såå.
Saknar min älskling såå men imorgon träffas vi, efter två dagar utan varandra. ;) Har klippt lugg på flisan idag, eller litegan. Det är så skönt att vi bor nästan grannar, iaf på samma gata!

Natti Natti bloggen hörst imorgon! :D


Hos Flisan just nu

Blir ni förvånad om jag säger att vi har bakat? haha det är precis det vi har gjort och den här gången vart det lyckat! :D

Nu står flisan framför spegeln och pysslar med sig själv medans jag sitter vid datorn och dukar miss fatty! haha. Idag skuttade jag ut ur skolan kl 13.40 och det va en härlig känsla. Ikväll blir det idol och bara ta det lungt. Imorgon är det en riktig jobbig dag i skolan, slutar kl 4 sen ska jag hem till min älskling! Men har sovmorgon så det ska bli skönt. Inte långt kvar till helgen min! P u s s!


(ser ut som jag har grönt hår..)
hos flisan idag.


chokladkakor, mumms
i love you flossyy <3


Onsdag. Redan??

Tjaa läget?? Om fem min ska jag börja röra mig ner till moppen och sen vidare till skolan. Kommer ihåg hur mucket jag älskade och köra moppe men nu har jag tröttnat så mycket att jag funderar på att ställa in den snart. Så mycket jag har kört så är det inte kul länge.. Och det är kaallt!!

Idag när jag har skuttat ut ur skolan med ett leende på läpparna ska jag vandra mig hem till flisan för att mysa med henne, så ikväll blir det idol. NU ska jag åka HEJDÅ! :D


Tisdag.

Idag har det inte hänt så mycket, och kommer inte göra det heller.
Sitter och har nyss klippt mina naglar och målat dom så nu är det bara och spara ut dom till fina :) Sen få vi se om Ante kommer eller om han ska dyka, annars blir det idol ikväll blir nog att ladda ner en film ikväll också.  Så idag är det ett helt meningslöst liv! haha.


HATAR DIG fortfarande..!!


Hatar måndagar!

Rubriken säger allt! Idag har det vart en tråkig dag i skolan, det ända jag får höra är typ '' prov prov prov... läxa läxa läxa'' Suuck! Efter skolan hängde jag med Ida och Flisan till stan för jag skulle möta upp Ante när han slutar. Vi åkte hem till mig och såg klart på en film och sen vidare hem till honom för att ut och springa. Fan va jobbigt det va! :O

Nu ska jag bara ta det lungt och lägga mig snart faktist, väntar ett samtal från min baby. Ennu en dag i skolan väntar. Så Godnatt! ;)




Kl är 14.43 och jag vaknade nyss..

Vaknade först ganska skapligt, ungefär klockan tio. Men kände att jag va så trött igen så jag la mig i sängen och lyssnade på musik och somnade.. Nu väntar jag på Ante som ska komma hem från dykningen så vi kan sticka ut och springa och sen bara mysa resten av dagen, se film och så. Ikväll sover gubben hos mig hihi! :)

Igår va det helt ändrade planer, vi hängde hos Bea ist och sen kom Robert och Joakim, trevlig kväll. Ante skulle på ''grabbkväll''. Har ett stort blåmärke på armbågen från igår när jag körde armbrytning på värlens hårdaste bord och det gör svin ont! :(


Grattis Värlens Bästa Pappa!

Grattis Pappsen nu blir du jätte gammal och skruttig! 44 år idag!
Önska att du va hemma men du är i england och jobbar..


Du är bäst!! <3


Helg är min gud!

Vaknade upp imorse med min pojke brevid mig och jag ville bara ligga kvar hur länge som helst! Men till slut klev vi upp och käkade frukost. Nu sitter jag och spelar spelar ett häst spel (och bloggar) medan han är helt inne i en superdålig film! hihi :) Snart blir han upphämtad här av sina päron för dom ska borta och äta. Och då passar jag på att träffa tjejerna och ikväll blir det oxelösund och träffa folk. Sen kommer min älskling igen och gör mig sällskap inatt (a) Så imorgon blir det en ta det lung dag, ut och springa!


alltså min cam <33333


DU OCH DIN POJKVÄN / FLICKVÄN

Vad heter ni? -
Louise och Andreas
Hur länge har ni varit tillsammans? - 1 år och snart två månader ♥
Är ni förlovade? - nej
Bor ni ihop? - nästan
Har ni barn? - nej
Har båda körkort?  - jag har bara moppekort
I så fall, vem kör bäst? -  han ;)
Kommer du ihåg er första kyss?  - Glömer aldrig!
Vem sa "Jag älskar dig" först?  -
Han (a)
Vem är äldst?  - Han
Vilka stjärntecken är ni? - Oxen är han. Jag är kräftan
Vem fyller först på året? - Han
Vem är längst? -  Han
Vem sjunger bäst? - Han
Håller ni i handen på stan? - ojaaa
Var det kärlek vid första ögonkastet? - Ja
Har ni någon speciell låt? - Ja (a)
Har ni några framtidsplaner? - Måånga
Har ni gråtit i varandras armar? - Ja
Har ni varit utomlands tillsammans? - Nej inte än..
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? -  Myssssser!
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? - Alltid!
Ringer eller SMS:ar ni mest? - Smsar
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? - Allt egentligen, men magen ryggen ansiktet.. 
Brukar nån av er prata i sömnen? - Nej båda vi håller käften :)


Imorgon är det min älskade fredag!

Nu har tjejerna dragis hem så nu sitter jag här och ska strax ner till duschen och göra mig fin fin till helgen! Imorgon är det min efterlängtande fredag och visst har veckan gått fort? :) Så imorgon händer det mycket saker, färga flisans hår bland annat, och jag får träffa min älskling och dom andra tjejerna.

Sitter och lyssnar på gamla låtar som jag får jätte många minnen ifrån, ibland vill jag bara dra mig baklänges.. Du vet flisan. Gud vad mysigt vi hade, jag kommer t.e.x ihåg när det blev jag och ante, den dagen kommer jag aldrig glömma! Nä nu ska jag ner och duscha och fixa kläder och skit för imorgon. :) K Y S S.


hemma hos flisan idag. Ante ♥


Sitter hemma hos flisan med mina porrtjejer!

Jag är duktig som pluggar direkt när jag kommer hem! Men det är inte allt.. Men jag orkade inte mera så stack hem till flisan där Ida och Bea är :) nu ligger alla fyra i flisans jätte stora säng och myser! Ikväll blir det idol. Hör av mig mer ikväll!











hihihi.


Nattii!

Alltså det har hänt något jätte skumt med min dator?! Allt har helt plötligt blivit mycket mindre och jag kan knappt läsa vad det står överallt, sjukt jobbigt hoppas det fixar sig snart!

Idag har jag vart i skolan och fick sluta kl 12.00 alltså ännu tidigare än vad jag skrev! :D Och efter det stack jag till stan och köpte en kalender som jag lovade mig själv. Imorgon blir det inte lika kul i skolan.. Slutar kl 16.00 och har knappt nån rast. GE MIG HELG!

G O D N A T T ! :)


Torsdag

Är hemma och väntar på käk. Sen springer jag ner hem till flisan som också sitter och käkar. Vi har bakat och en här gången blev det LYCKAT! :D Chokladkakor till idol muums! Agnes kom också och gjorde oss sällskap ännu mer lyckat! Så nu ska jag bara käka upp och sen springa ner till Flisan och Agnes, HÖRS IKVÄLL! :)


haha kommer du ihåg ida ;) <3


Träningsvärk så det bara sjunger om de

Snart ska jag åka till skolan.. Vi har sovmorgon till 10.05 och slutar 13.55 YEEY!
Efter skolan ska jag till stan en snabbis som jag skrev förut och sen ska jag leka me världens bästa Felicia och vi ska baka :) haha har ni tänkt på hur jävla mycket vi bakar eller? hehe

Nä nu ska jag dra, Hörs ikväll! :*


Godnatt sverige!

Imorgon är det redan onsdag och dagarna går så fort! Men det är ju bara bra! För helgen närmar sig mer och mer och snart ska jag ut på APU 2 två veckor innan höstlovet! :D Och jag fick tillbaka mitt matteprov idag och jag klara det! YESS! 

Har inte ens tagit bort allt mitt smink och börja fixa mig inför kvällen som jag skrev förut och sitter fortfarande i mina kläder jag har haft hela dagen.. Men efter dehär inlägget så jävlar ska jag lyfta på arslet! :)

GodNatt!


Hej alla glada och mindre glada.

Nu sitter jag och glor på idol samtitidigt som jag bloggar hehe ;)
Ante åke nyss hem. Idag har vi bara myst och tagit det lungt, han har också hjälp mig me matte läxan så nu är det klart. Imorgon blir det en skön dag i skolan, slutar kl 13.55♥ och efter det blir det en snabbis på stan för att köpa en kalender som är ett måste ha! Fick ju lite cash av pappa på kortet i dag liksom ;) 300 spän rikare.

Nu ska jag kolla klart på idol sen blir det äta nått litet och fixa mig inför kvällen. P U S S ♥








ge mig tillbaka sommaren!!!


Gud vad jag känner mig duktig!

Idag va det en riktig jobbig dag alltså! Först barjade dagen med skola, o jaa ni vet ju hur jobbigt det är på måndagar... Sen hämta jag upp Ante på moppen efter skolan och stack hem till honom och åt. Efter en stund kom kära Pon och gjorde oss lite sällskap. Det va ett bra tag sen, vi hade så mycket och berätta och det hade han med. Kolla på gamla filmklipp från när det alltid va vi, Danne Ante Pon och jag.


Sen på kvällen stack jag och ante ut och sprang, vääldigt lång! Guud va jobbigt det va men fett värt! Kul va det också. Så när vi kom hem gjorde hans mamma massa övningar med oss som va hur jobbigt som helt och svettet bara rann! (SKRYTA!) hehe. Så varje måndag och söndag blir det ut och springa! Älskar att jag har en träningskille ;) Puss!!!


puss på oss


Hatar Måndagar!

Hatar måndagar! Det ska jag gå runt med skrivet på min panna!
Bara att pallara sig till skolan.. fyy åh vill inte :'( har inte gjort läxan heller... ups..


Söndag = Deppdag!

Hatar söndagar! Hatar söndagar! Hatar söndagar! Hatar söndagar! Hatar söndagar!
Helgen har vi bara tagit det lungt och myst vaje dag. Känns att vi har ätit tacos ganska mycket denna helg! Tacos till middag i fredags, tacos till frukost och till middag i lördags och idag va det tacos till lunch haha nyttig helg! (Y) Imorgon börjar vi på en ny vecka och hoppas den går fort. Snart ska jag börja praktisera på hunddagis, två veckor innan höst lovet och det ska nog bli jätte kul(hoppas jag) eftersom jag älskar hundar!

Snart ska jag krypa ner ensam i min säng och ringa den bästa personen som finns!
Puss!


Bor i oxelösund över helgen!

Nu har jag och min älskling precis käkat tacos! Snart ska vi åka och göra två andra sällskap, mysigt. Imorgon ska vi dra hem till danne där det alltid händer nått kul! Känner mig fortfarande lite kraslig men hoppas det försvinner under helgen nu!

Men nu ska vi dra ut. Ha de så bra! Puss


Natti Natti.

Nu ska jag lägga mig, tänka bara slänga in ett godnatt inlägg innan jag somnar. Imorgon ringer klockan halv sju bara för att jag ska ringa och väcka sömntutan Felicia som inte har någon väckarklocka alls... Haha söt hon är! Imorgon är det fredag och det är något att se fram imot. Godnatt på er! Puss


sommar <3


Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag!

Har vart och hälsa på min kära sjuka flisan efter skolan. Skolan sög och slutade kl 4 idag. Har kännt mig lite halvsjuk idag. Igår kväll kunde jag inte blogga nått eftersom jag hade så ont i mitt huvud så jag börja nästan gråta.. Gick och la mig kl nio men somnade kl två på natten för jag höll på att hosta sönder min hals :S vettefan va det va med mig riktigt hoppas jag verkligen inte blir sjuk! Imorgon får jag träffa min älskling också! Saknar han så mycket!

Nä nu ska jag äta sen måste jag duscha och bli fräsch tills imorgon, sen blir det idol och sen ska jag väl att sova så jag inte blir sjuk nu i helgen! måstte ju vila upp kroppen lite. Vi hörs senare!


Trött som fan!

Har vart hemma nu i 3 timmar och inte gjort ett skit och det suta med att jag somnade på soffan såklart... Snart ska jag vandra mig vidare hem till flisan och förmodligen baka vilket jag hoppas för vi är ju så bra på de! Det skulle va gott med något smaskigt till idol. Nä nu ska jag ringa älsklingen min! Vi hörs!


Helgen närmar sig!... eller?

Idag va det skola ovanligt nog. Gjorde inget speciellt mycket idag slutade kl två, yeeey!
Efter skolan stack ja och Linnea till stan och tittade runt, sen skulle vi båda träffa en person på real, och det är ju inte vilken person som helst utan min gulliga pojkvän som köpte en mascara till mig (a) och sen skulle hon möta sin kompis. Sen så stack vi hem till honom och lagade mat och bakade. Mysss!! Sen träffas vi inte för än på fredag..

Imorgon ska vi ha ''kompisdag'' i skolan... sen blir det väl att umgås med flisan efter skolan. JAG VILL HA HELG!!
Godnatt.


1 år 1 månad <3

13 underbara månader idag tillsammans med min fina pojkvän! Det ska alltid vara vi två.
Jag älskar dig!


Trött...

Sitter hemma hos ante helt själv utsliten... gårdagen va kul! Så idag är det bara att ta det lungt och längta till skolan imorgon.. eller?? Jag är verkligen inte taggad för en ny jävla vecka i skolan!! Jag vill bara stanna hemma med ante! Ne nu ska jag krypa ner i filten framför tv! Puss

Sitter hemma hos ante!

Shoohoo alla!

Sitter hemma hos ante medans han vandrar omkring i huset. Idag vad det skola och slutatde skapligt tidigt asså! Tycker vi borde sluta så tidigt varje fredag! Stanna kvar med Linnéa i skolan och vänta på hennes kompisar sen stack vi ner på stan och titta runt lite sen bjöd värlens bästa tjej mig på fika sen kom ante. Underbara söta tjejer! Har precis käkat tacos med ante och är mätt som in i h*lvete.

Ikväll blir det mysa med paret Emil och Valeria, få se vad vi hittar på för skoj. Synd att det är skit väder just IDAG när det har vart soligt hela veckan..  


Klev nyss ur duschen. SKÖNT!

Åhh vad jag luktar gott just nu (a) haha.
Jag är så överlycklig att det är fredag imorgon och att vi slutar tio över tolv imorgon och att jag fick veta att från och med på måndag får vi frukost på skolan varje dag :D Jag som aldrig äter här hemma. Och helgen ser riktigt nice ut alltså! Mums. Nu tänkte jag hitta kläder tills imorgon och noppa ögonbryna och få i mig något innan jag ska lägga mig. Puss


 i l o v e y o u !


Hål IGEN!!

Om 1 timmar och 20 min har vi tema.. Sista lektionen. Vet inte hur många gåner idag vi har haft hål idag. (Y) Men snart slutar vi och då går jag och möter upp min älskling så tar vi bussen tillsammans hem till han. Sen vidare hem till danne en stund. Skriver mer ikväll när jag kommer hem.

Tias vill att jag skrivet något om honom men vet inte vad ritkgit... HAN SITTER OCH SJUNGER SÅ VACKERT!!

(Bildlös inlägg)

Hjärtat!

Min älskade pojkvän åkte ända vägen hem till mig bara för att lämna hans egna busskort till mig (a) Vilken prins man har, jag älskar han så enormt mycket!



Nu ska det ätas!!!

Flisan är här!

Kelar med flisan just nu, får ju passa på när Ante är och tränar.
Så snart sticker vi ut på promenad med min hund i det fina vädret. Helgen ser nice ut! Hoppas planerna jag har i skallen händer. Fast har jävligt mycke i skallen just nu.

Slutade skolan kl 13.45 idag muumms! Träffade ante en stund på stan och sen följde han med mig hem till mig en jätte liten stund. Imorgon är det skolfotto i skolan..  och en tråkig dag, längtar tills Fredag!!



Snart läggdags

Sitter och äter mammas kina mat som är såååååå good, så här sent. Ante åkte hem för en stund sen och vi kollade på toy story 3 haha den är bäst!

Imorgon ska jag leka med min sötnos Felicia få se vad vi hittar på. Åhhh är så jäkla sugen på att åka utomlands med bara mina vänner och parta loss! det är ett MÅSTE innan jag dör! Fan vad kul! Eller hur? Nä nu ska jag se en film innan jag går och lägger mig. P U S S


Nu är jag hemma!

Åh vad skönt det är att komma hem från skogen med fem nya myggbett! Satt och kliade mina ben medans jag körde moppen hela vägen hem med Josefine bakom mig. Imorgon är det ganska kort dag i skolan och det känner jag att jag behöver!

Just nu sitter jag framför datorn och smaskar i mig ballerina kakor och väntar på ante som ska komma hit. Vi ska bara mysa och se på en film.


Nu är jag här igen

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men har inte vart så mycket vid datorn och igår mådde jag verkligen inge bra där på kvällen.
Men kom nyss hem från ante iaf, har suttit hos han och pluggat matte, mer än vad jag behövde! Shit va stolt jag är (a) Men iaf helgen va riktigt nice, flera mysiga kvällar hos bea får de bli eller hur bea! Längtar redan till nästa helg! Nu tänkte jag måla mina naglar. Puss


Godnatt!

Klar fixad inför kvällen. Nu är det bara sängen och boken som väntar.
Imorgon är det min efterlängtande helg sen får vi hitta på något kul. Snacka om att hösten har kommit, liksom 5 grader ute just nu.. Snart blir det väl att ta fam vinter jackan.  godnatt sötnosar!


Det här visste ni väl inte om mig..

När jag bli stor vill jag bli polis!
Jag tycker tjejpoliser är så coola men vi få se i framtiden
om jag bli polis eller inte och om jag nu kommer in.

Jag är jätte rädd för att inte kunna få barn!
jag älskar små barn, och jag vill ha barn när jag blir stor.
mitt liv skulle vara förstört om jag inte skulle kunna få egna barn.
tänker på de ganska ofta.

Jag har svårt att vara ifrån min pojkvän!
det har väl dom flesta tjejerna också men jag är verkligen beroende av han.
det räcker med en dag utan honom sen sakna ihjäl mig efter honom
det enda jag tänker på är ante ante ante.. vi har alltid så kul tsm!

Jag är skit rädd för att få min caner tillbaka!
jag vet att det är lungt nu och så där men endå, det är det hemskaste i mitt liv
jag har vart med om.

Jag älskar att läsa!
haha det trodde ni inte om mig va :) men när det väl är bra och spännande är det kul
innan jag ska sova ligger jag och läser, det är mysig och då blir jag lätt trött och somnar bra.

Jag har glasögon!
det är bara mina närmaste som vet det, anväder ALDRIG det och har inte
ens ett par glasögon hemma. använder linser varje dag istället. trivs verkligen inte i glasögon.
och jag har väldigt dålig syn.



Saknar Ante!

Som sakt hade vi det as chill idag i skolan, 2 lektioner sen sluta vi kl 12.00 men stannade kvar i skolan och gjorde några kompisar sällskap hade endå ingenting och göra hemma så. Imorgon blir det inte lika mycket chill tyvär... och imorgon ska jag äntligen får träffa mig gulliplutt :D Saknar han såå mycket!

Just nu gör jag ingeting, sitter vi datorn och lyssnar på musik, även fast jag har jäätte ont i mitt huvud. Måste hitta kläder tills imorgon också, hinner aldrig göra det på morgonen så får göra det på kvällen dagen innan. Har verkligen ingenting just nu, känner att jag måste shoppa verkligen men det kommer ju dröja ett tag innan jag får mina pengar..


idag såg jag ut såhär.


Sitter i skolan och har slutat redan för längesen!

Usch vad jag älskar den här dagen! 2 lektioner och sen sluta vi, och är fortfarande kvar och inte gör ett piss. Men har ingenting och göra hemma så.. Måste åka och tanka moppen innan jag åker hem för annars kommer jag inte hem haha. Så nu tycker jag att flisan ska sluta så hon kan komma hem och va social med mig. Hör av mig senare puss!

Bildlös inlägg, finns inte ett skit på den här datan.

RSS 2.0