Fan vad skööönt med loov!!!

Va dåligt det går för mig och blogga.. men så är det ju när det är helg/lov.
Helgen har vart grym! Och lovet kommer bli lika grym! :D

Har precis klivit ur duschen och ska snart äta. Väntar på att Ante ska komma hem så jag kan åka till honom. Ikväll ska vi till Antes moster och sen vidare till Niclas och Linda där det blir pizza och film ;) mys!


v i f ö r a l l t i d


Imorgon kommer jag somna direkt efter jobbet!!

Klockan ringer 05.45 oh herregud jag kommer aldrig komma upp desutom kommer det vara svart ute så det kommer va ännu segare att komma upp... har ju så jävla svårt att komma upp när man ska till skolan bara:( Ska vara med och öppna dagiset imogon men slutar iaf halv ett och då SKA jag sova direkt när jag kommer hem!!!

Det ska bli så jävla skönt, underbart, härligt, nice, soft, chill, bäst med lov! Vill inte tillbaka till skolan sen hihi. Har nu badat och rakat mig och gjort mig fin tills helgen. Nu ska jag fixa mig lite med kläder och skit.  ;)


Imorgon är fredag vilket betyder att vi har lov! :o

Sitter hemma hos världens bästa som står i köket och lagar mat till oss medans jag sitter framför datan och lyssnar på musik! ;) Fan vad skönt det ska bli med helg imorgon och sen en hel vecka pluss en dag lov!! ska bli lite tråkigt och lämna hunddagiset eftersom det vart ju lite roligare efter ett tag och alla söta hundar.. :( Idag har jag t.e.x duschat och fönat och borstat hundar och sen fick jag sluta kl 1.

Nu ska jag äta, kanske hör av mig senare när jag är hemma om jag orkar! ;) Kiss


Det finns inget bättre än min älskade pojkvän!!

Rubriken säger allt och det va det första som dök upp i mitt huvud när jag funderade på vad jag skulle skriva för rubrik ;) Ska strax gå och lägga mig, eller sätta på någon film, har man sovmorgon så har man. Längtar tills lovet som är snaart! längtar tills jag och Flisan ska till stockholm. :)

Förresten vilka ska på club nordic??


Godnatt


Snart så!

Helt slut! Kom nyss hem från praktiken. Imorgon har jag sovmorgon till halv ett!! men slutar halv sju på kvällen.....:( Sitter och väntar på älsklingen som kommer med en bra film som vi ska glo på! :) Hörs sen!


GE MIG...

... HELG IGEN!!

Helgen är redan slut..

Helgen spran förbi.. Sista veckan nu sen är det lov 1 vecka och så får vi inte glömma 1 dag till för mig ;) I helgen gjorde jag inget speciellt, va såklart med pojkvännen!

Fredags: Praktik och sen åkte jag hem och här hemma va min älskling redan här. Tog bussen hem till honom vi skippade moppen den här helgen för att spara på bensin och för att det skulle va väldigt kallt och åka på kvällarna. Men när vi kom hem gjorde vi jätte god mat och sen va vi med några kompisar hela kvällen.

Lördag: Vaknade vi kl 12, käka frukost kollade film och sen mot kvällen va vi med några och chillade och rökte vattenpipa och bara snackade.

Söndag: Vaknade upp ensam idag för Ante klev upp ur sängen redan kl 06.00 på morgonen stackaren för att göra en dyk jobb idag. Stack ut och sprang hur långt som helst, rung hela oxelösund kände det som och så när jag kom hem va Ante redan hemma så då hoppade vi in i duschen. Åkte och köpte godis och sen kollade vi på 3 filmer, paranormal activity 2, American history x, Piranha. SKIT bra alla tre! sen kom pappa och hämta mig.

Nu ska jag göra iordning matlåda till mig och greja lite. P U S S :D




Hörde jag Fredag imorgon??

Ja då hörde jag rätt! :D Det behöver jag alltså!
Idag efter praktiken mötte jag upp älsklingen inne i stan, hitta ett par skiit snyggaa skor till mig som jag tänkte köpa men när jag såg priset så vart det inte lika mycket köpa.. 1120 kr.. kan ju hitta lika snygga för bättre pris så ;) och på lovet ska jag och Flisan upp till stockholm. Men efter det åkte vi hem till Ante och käkade tacos och sen kom Danne som vi även ska umgås med imorgon också.

Fick ett samtal av min lärare idag som berättade att jag får en extra dag lov och börjar på Tisdagen ;) Ska ju praktisera 2 veckor igen men på måndagen ska dom göra nån grej. Fan vad jag ska ligga och dra mig i sängen och tänka på er medans ni andra går i skolan och plågas hihi :)


Vilken jävla hemsk dag! Det är fan inte sant!

Önskade att jag aldrig hade vaknat upp imorse... Är så jävla blöt och frusen så det inte är sant. Vilket jävla väder det va idag asså, fan vad det blåste så va jag ute med as jobbiga (men söta hehe) hundar gick i spöregnet flera km hade bara ett par tygskor på mig 2 gånger också, inte visste jag heller att det skulle regna hela dagen idag och det regnade ju inte imorse, inte hos mig iaf. Så krockade jag med en cyklist som ramlade ner i en lerpöl (mitt fel.. såklart) Antar att det kommer va lika trååkigt imorgon också med vädret och allt.. Fan vad det skulle vara underbart nu om det vore sommar!    :'(

Nu glömmer vi allt! :) Sitter och väntar på min underbar pojkvän som är påväg hit till mig! Ikväll blir det paradise hotel också. Puss


Ge mig tillbaka soooommmaren!!!

Jag är så mycket coolare än dig!

APUn gick bra mycket bra med alla söt hundarna! Träffade även min älskade Ante idag när han slutade skolan åkte hem till mig fick jag byta om till myskläder eftersom jag verkligen lukade hund och blev anfallen av min egna hund när jag kom hem ;) Sen åkte vi hem till honom, käkade och kolla film, sen ut och springa och gjorde typ 1000 sittaps, kommer få en jävla träningvärk imorgon för jag har redan ont i kroppen och orkar inte göra ett piss.

Fick reda på också att den 19- 23 december åker jag och hans familj och några andra familjer till fjällen till tandodalen, vi är bjudna på det och sen nästa dag är det ju julafton! HÄRLIGT! :D I'm the king.


Kortet togs på Julafton, snart ett år sen <3


Söndagmys.....

Hejsan allihoppa! Jag har nyss badat och sitter med en handuk snyggt På huvudet :) Känner att idag ska jag bara ta det lungt, pallar inte fixa mig. Har mensvärk också :/ Men har ju massa godis och smask på som jag blev bjuden på igår hihi. Annars har helgen vart toppen! Vart inne i stan båda dagarna och träffat vänner och lite annat. Om jag har tur kommer Ante hit senare ikväll och pussar lite på mig :D

Imorgon jobbar jag hos gulliga hundar i 2 veckor också, och om 2 veckor är det loooov! Så jävla underbart! Och om 1 månad idag sitter jag och gaddar mig just nu, usssssch vad jag kommer vara nervös!! :( Är ju lite smått redan nu..  Nä nu blir det käk. Puss





Leker med flisan :)

Just nu gör vi inte så mycket eller hon har precis lockat sitt hår och snart är det min tur :) Senare blir det in till stan troligtvist. Pappsen köpta nyss linser till mig för 2500 kr och imorgon ska han köpa ännu en till sak för 200 kr, får lite dåligt samvete faktist men jag vet att pappa är bäst och jag älskar han så! :) Hör av mig senare eller imorgon Pussi


känns så toomt utan dig älskling!! :(
första gången på 1 år 2 månader som jag har vart utan dig en helg.. <3


Fredag imorgon ♥

Sitter och väntar på ett pogram ska börja, sen blir det väl att sova är så sjukt trött. Imorgon ska vi till badhuset med klassen.. orka men aja. Helgen kommer bli bra! Bara att jag kommer sakna mig älskade pojkvän så sjuuuukt mycket som är borta heela helgen! :( blir att tog smsa med honom i helgen hihi för imorgon kan jag smsa igen.

Känner att jag behöver shoppa så himla mycket för mina pengar vi får snart. :o Behöver inhandla höst/vinter saker och en ny navelpiercing eftersom jag har tröttnat på mina 2 ... och snart måste jag ställa in moppen eftersom det börjar bli jävligt kallt och det kan va halt och köra.


2 dagar kvar sen slipper jag skolan i 5 veckor!!

Rubriken säger allt! Det ska bli så himla skööönt! Jag ska nämlingen praktisera 2 veckor innan höstlovet och så är ju lovet 1 vecka och sen praktisera igen 2 veckor efter det. :D Skönt men kommer säkert va jobbigt eftersom jag ska ju inte precis göra världens lättaste jobb och så kommer jag vara ute varje dag.. :(

Har precis tagit bort sminket och det känns skönt att göra allt tidigt sen är det bara att lägga sig direkt när man är trött. Så nu ska jag bara sitta framför datan en stund med min varma o'boy och gulli gull hunden i mitt knä :) Imorgon blir det en lång tråkig dag i skolan ända till 16.00 ... Men det positiva med det är att jag har sovmorgon imorgon. Puss på er och Flisan ;)


Höst = depp depp och mer depp och kallt ..


Helgen börjar närma sig... eller?

Sitter och har engelska och är sjuuuuuukt uttråkad och somnar vilken sekund som helst... Idag blev det mjukiskläder i skolan eftersom jag vaknade kvart i åtta...
Efter skolan ska jag mysa med Ante. Hörs sen! :)

1 år 2 månader idag ♥


Jag älskar dig Andreas Hedström så himla mycket!
Det ska alltid alltid alltid vara vi två.
14 månader tillsammans med dig är mina bästa månaderna jag någonsin har haft i mitt liv,
tiden går så himla fort med dig och du är som en bästa vän för mig
även fast du är min älskade pojkvän
jag ska aldrig kunna leva utan dig 
för utan dig funker inte jag! Det bara e så
Vi har så jääkla många roliga minnen från alla lov och alla dagar det har vart du och jag
jag skulle aldrig släppa taget om dig, aldrig nånsin!
Du är verkligen den bästa kärleken jag har och kommer ha föralltid!
jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. 
Det ska vara du och jag föralltid!
♥ 
I love u


Strax lägga mig i sängen..

..ensam. Har precis ätit och tagit bort sminket, ska snart borsta tänderna. Har märkt att jag är ganska populär bland vuxna haha! :D Imorse när jag skulle åka till skolan med moppen i -2 grader va det så mycket is på moppen att jag inte fick bort de så jag fick sitta på is, SKÖNT VA? Haha nää.. Imorgon väntar en till dag i skolan och efter skolan så ska jag trolitvist va med Danne Ante och Pon :D så ska jag hämta mina älskade örhängen hemma hos Ante också!


För jag känner så här
Jag tror jag är kär
Känslorna bubblar inom mig
Det känns så bra
Du och jag, tillsammans
Åh jag önskar
Att det aldrig tar slut

Jag gillar(älskar) dig
Mer och mer varje dag

Trots att jag har vart borta från honom i några timmar saknar jag han så mycket! ♥


Ont i huvudet och vill bara sova!

Hatar måååååååååndagar!!!!!!!!!! Speciellt när man månste gå upp på mornarna! :( Tur att skoldagen gick rätt fort iaf och sen drog jag till stan för att möta om Ante. Nu sitter vi hemma hos mig och ska strax myspysa framför en film eftersom jag såg aldrig den igår.
Hör av mig sen! :D


Finns inget värre än söndagar och måndagar..

Helloj där.
Nu sitter jag framför datan och strax ska se film. Helgen har vart toppen! Tillbringat helgen hemma hos Ante med Pon, och i lördags kväll kom min älskling Flisan också :)
Om en vecka praktiserar jag på hunddagis i 2 veckor innan lov, och efter lovet praktiserar jag på dagis i 2 veckor, 1-3 åringar ungar, hihi så sött men så jooobbigt!

Är det bara jag sommar längtar till sommaren eller? Usscch är inte ett dugg taggad inför vintern som kommer, hatar när det är så kallt. det är bara loven, julafton och nyåren som är bra! Fick reda på också att det är nån subba som fejkar mig på Facebook och snott alla mina bilder förutom dom på mig och min pojkvän haha! och så har hon tydligen bestämt träff med en kille :o om jag hittar hennes fb blir det o anmäla dirrekt!


Älskade Fredag!!

Sitter hemma hos Pon medans Ante och han käkar tacos, har ju mitt godis som jag smaskar på :) Vi har nyss vart på Tempo och köpte mitt älskade godis. Kan ni fatta, jag cyklaaasr :O när jag endå har min moppe här så cyklar jag, haha sjuk jag är. Snart blir det idol och sen kanske vi åker till Donken.


Fredag imorgon och jag gillar't!

Hej bloggen!

Sitter här framför datan och har precis badat med massa skumm! Nu äter jag kakor och dricker mjölk, mumms! Idag va det världens äckligaste väder! Åka moppe i spöööregn till skolan är INTE kul! Åka ända till oxelösund i spöööregn är INTE kul! Usch! Blöt eller? aah det kan man säga. :( Men i oxelösund käkade jag och Ante tacos sen kom Pon till oss, dom hade en egen lite konsert hemma och jag satt och titta på :) Sen spelade vi Xbox en stund och bara pratade, myyss!

Imorgon blir det Pon och Ante igen! då ska vi ha kuul!!



Jag ligger väl inte efter? hehe

Skaffade nyss Spotify haha, :P har haft ett annat pogram jag har lyssnat på musik.

Nästa helg ska jag vara med flisan från fredag ända till söndag, guuud va mysigt! :D
Ante ska åka bort hela helgen och jag har inte lust och bara sitta hemma ensam. Nu ska jag natta, skönt med sovmorgon imorgon och det känner jag att jag behöver, imorgon väntar en lång jobbig dag i skolan till fyra.. Synd att jag bara har sovmorgon till 09.35, men det är nått iaf. Sen ska jag umgås med Ante och trolitvist Pon.  


Usch vilket väder..

Märker ni att det börjar bli mörkare och mörkare ute? Usch hatar det, jag vill ha sommar! Sommaren 2010 gick ju hur fort som helst. Har jätte svårt att kliva upp på mornarna tack vare vädret.

Idag va det en helt onödig dag i skolan, endel i min klass hade inte ens några lektioner, dom va bara där och tog skolfotto och sen hem igen. Känner att jag kommer bli mega ful i år, va inte alls nöjd med mig själv idag plus att jag försov mig och hann inte göra nånting med mitt hår heller... Fick tillbaka mitt matteprov som jag gjorde igår, 35/39 poäng fick jag, :D fan vad nöjd jag är med mig själv. hihi.

Strax ska jag äta och sen ska jag bara ta det lungt resten av kvällen. Ska nog ladda ner ''I taket lyser stjärnorna'' det va länge sen.


Tisdag

Ligger i min säng med Ante och glor på tv och pussas lite :) Idag va det en kort kort kort dag i skolan, slutade kl 11.00 käkade lunch och sen åkte jag och Linnéa ner till stan där hon shoppade en massa, vill också shoppa!!

Efter det kom pappa och hämtade upp mig i stan och så åkte vi och bokade en tid. Den 17e November blir jag tatuerad. (skrev fel på facebook :$) Men vaaaart det är ju frågan, har ju en ganska god tid på mig och tänka på saken, ska tänka på det varje dag, vill ju inte att jag ångrar det eftersom jag kommer ha det hela livet. Hade ju en tanke men nä det sket sig.

Imorgon är det skolfotto i skolan ussch blää, sen vet jag inte vad som händer. Ante ska träna och jag får väl bara ta det lungt :)


Måndags mys!

Gick rätt fort den här dagen, tack och lov för det! Har precis lämnat älsklingen vid bussen och nu sitter jag här och ska precis fixa mig inför kvällen. Min hund ville inte ens gå ut för det blåste så mycket.

Imorgon hämtar pappa upp mig från skolan när jag slutar och sen åker vi och bokar en tid hos tatueraren :D Vad som blir får ni se, ni som inte vet det då typ en.. haha. Har så sjukt ont i huvudet så det inte är sant hoppas jag verkligen inte blir sjuk.. Skulle inte förvåna mig när jag åker moppe till skolan i typ en jätte tunn jacka när det är minus grader på morgonen. Nu är jag vrålhungrig så nu ska jag äta något litet. Puss o Smek


Måndagar SUGER!

Nu är jag hemma från roliga skolan.. Helgen har vart suuper! Så i söndags vart det mysa framför massa film med Daniel och Ante. Igår skulle jag och Ante egentligen ut och springa men inte vart det så tack vare blåsten, och idag blåser det ju lika mycket, höll på att åka omkull med moppen påvägen hem från skolan. Ska va med Ante sen och vi ska springa endå. Hör av mig sen.


Föralltid! ♥


jag älskar dig. Nu och föralltid.


Älskade lördag.

Sitter hemma hos Ante helt själv, eller ja nästan, hans bror ligger och sover och har jobbat natt. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Så ring om det händer nått kul eller om ni vill hitta på något hihi :D

Igår hände det inte så mycket heller. Firade Antes mamma och sen gjorde vi inte så mycket, Ante skulle ju dyka idag kl 9 på morgonen så. Och jag köpte en ny foundation(stavas?) också efter skolan och Ante köpte en tröja för 800 kr. Har inte så mycket mer att säga, ska sätta mig i sofftan nu. :) Förresten jag tror jag vet vad jag ska tatuera nu.. eller nja..

(Går inte och ladda upp nån helvetebild på antes dator..)

RSS 2.0