FAN! Imorgon börjar heletet..

 Haft en sån jävla underbart lov med älsklingen! Därför jag inte har bloggat på ett tag och jag vet att ni har saknat mig! =) Är så jävla trött nu och ska lägga mig men skriver nog mer imorgon, pusss!!


Sticker strax till ante

Så jävla skönt att tänka att imorgon är det ingen skola för det är looov =)
tycker att ante ska komma hem nu så jag får åka till han nu, vet inte vad vi ska göra idag bara ta det lungt säket. Ladda ner en film får vi göra sen dår vi väl köpta något gott och ha söndagsmys eller bara hitta nån att va med (a) längtar tills på tisdag då vi ska till romme och jag hoppas på bra och solit väder, inte som igår bara! usch. Måste äta nu bara lite innan jag åker.


 haha..


Lov! ♥

Man kan inte göra något annat än att älska loov! Då får jag tillbringa med ante hur mycket jag vill, vakna upp med han, göra roliga saker, mysa (a) bara att idag är han på Rammstein i globen... så jag får tillbriga min ensamhet här hemma och titta på melodifesvivalen själv helt enkelt. Får nog tvinga i pappa att köpa tacos ikväll. Men imorgon ses ante och jag ju, och på tisdag åker jag och Ante till romme tillsammans, så jävla underbart, han och jag! (a) ingen har lika bra som oss hihi.


vaknade verkligen på rätt sida idag

nott... fyfan villket humör jag är på just nu :'(

En vanlig tråkigt tisdag

Jag vill ha sommar jag vill ha sommar!!
Jag vet inte hur många gånger jag har sakt det nu, jävla äckel snö försvinn!
Men idag har det vart ganska chill, hade sovmorgon till kvart över nio och slutade tjugo över ett hehe =) ikväll ska jag och flisan på stepp så kommer nog va ganska trött sen. Imorgon blir det ingen skola för mig :) vi har friluppsdag, och då ska jag promenera och sen åka pula -.- haha så jag stannar hemma imorgon och ber pappa sjukanmäla mig! Så istället ska jag träffa min älskling imorgon som jag har längtar efter! Längtar tills på fredag då vi har ett helt lov framför oss! :D fast tyvär bara i en vecka, och så ska han bort på lördagen så det blir väl titta på melodifestivalen själv.. väntar just nu på flisan som värkar inte komma nån vart -.- ska mog ladda ner lite filmer så länge då...


visst inte bara jag som vill längtar efter sommar
och drömmer sig bort till det varma, hihi söt!


jag ska till ante idag :D

sitter här hemma nu och väntar på att ante ska sluta skolan så jag får åka till han :) så länge kollar jag några videosar vi spelade in i skolan igår :P här är en av dom iaf och glöm inte att jag är skiit serisös!! :)


hehe

Tiden går så sakta...

Hello :) idag har jag vart väldigt trött, va me flisan och agnes efter skolan för ante kunde inte va med mig :( men ialla fall så spelade vi in en film, och det höll vi på med ganska länge men den funkar typ inte på datan? Sen så bakade jag och flisan kladd kaka, agnes satt ju där uppe vid datan och ladda ner låtar :P jag och fllisan tänkte igentligen äta upp halva kladd kaks smeten fast vart så jävla smätt på några tuggor så vi orkade inte kladd kakan sen när den va klar.. ;P men imorrn ska jag äntligen träffa min älskling och vi ska mysa som fan! på fredag har vi ett halvår då vi ska äta på resturange (a) på lördag ska vi på hero city och kolla på bio på avatar i 3D den ni ;) och på söndag är det ju alla hjärtans dag och då är det mysigt att ha en pojkvän (a) Ne men nu vill jag att snön ska fan bort!! förra året den här månaden åkte man ju moppe :@ fan vad jag längtar tills jag får göra det igen! snälla sommaren KOM! och snälla piercing LÄÄK! hihi nu ska jag fixa mig för kvällen. Imorn har vi ju nationella provet igen.. åh.
puss och smek.

 


vi har haft kul idag!!...

ellerhur flisan ;) hahahaha...
KOLLA!!


Ge mig fredag tack!

Nu vill jag bara gå och lägga mig och vakna upp på en fredag! (y)
nationella prov imorgon och jag är absolut inte taggad för de heller.
Jag vill till ante, jag vill mysa och det behöver jag just nu för är inte precis på de bästa humöret just nu. Hans jävla plugg...:( och imorgon när han kan, då kan inte jag... Men om vi bortser från allt dehär så har jag vart med ida och flisan efter skolan, vi stack hem till flisan och bakade kladdkaka som vart skit lyckan och skit gott! (Y) sen stack dom på dans och nu stter jag hemma. Funderar på att ta något att äta fast jag inte är hungrig? måste bara göra nått haha. Pusshej


Sov hos min älskling inatt ♥

Hej alla!
sov hos ante inatt för jag "missade" tio bussen igår haha :) mohaha, lekte lite i snön förs innan vi gick in, jag skönk ner till rumpan typ för det va sån djup snö haha. hur mysigt som helst! idag är det torsdag och jag ska inte göra så mycket idag, blir ingen skola för mig heller idag för jag skippar den. har endå ont i magen! Förresten gymmade jag med ante igår också hihi duktigt ;) Imorgon är det fredag och det betyder att jag får träffa ante igen (a) och på lördag kanske det blir stockholm för oss :) men nu tänkte jag se film. puss!

En vanlig tråkig måndag!

1 Februari också och ännu närmare till sommaren (a)
idag har jag vart extra trött, vet inte varför så ikväll ska jag lägga mig tidigt.
måste bara hinna att bada och sen äta för jag är så hemskt hungrig, inte får jag nån mat hemma hellet -.-' längtar redan till nästa helg då jag ska mysa som satan med ante :) och om 11 dagar har jag och ante ett halv år åhh och mycket mera ska det bli :) saknar han så fort jag säger hans namn! Förresten blekte jag mitt hår igår hemma hos ante, så nu har jag ljust brunt hår, vart rätt nöjd för nu har jag tröttnat på det mörka. Längtar tills nästa månad då mamma och min syster ska åka till thailand, då är det bara jag och pappa hemma så himla skönt! Och jag hoppas på att snön har försvunnit och man kan åka moppe! Nu sitter harry och säger att han vill ut och kissa, så jag måste kila ut med honom ett tag. Puss på er!


Inget roligt i skolan utan flisan!

RSS 2.0