Vi kör väl på en frågestund..


om jag nu får några frågor ;)

Svensk rysare!

Nu blir det svensk rysare med Flisan (y) undra om jag kommer skratta eller gråta ;)


FAN VAD JAG ÄR BRA!

YEESS!! Jag gjorde det, jag satt in min header helt själv! :D Äntligen kan jag sånt. Visst vart det snyggt? Tänkte faktist sätta på en film strax och glo på den. Jag vet att klockan är tolv men jag är inte trött nånstans! Så jag tänker sova när jag blir trött helt enkelt, hehe så envis som jag är. Natti på er!


(Y)


Faan...

Jag är inte ETT DUGG förvånad att det skulle bli såhär.. men är endå lika glad för det :)

Nu har vi vart på IKEA köpt sängen och allt och ni anar inte hur skön den är!! MEN fittsängen fanns inte i lager och kommer om en vecka.. så jag och pappa tar en tur till IKEA igen på söndag för att hämta den. Sängen får ni se då hihihi. 7100 kr vart det för sängen och det är faktist mamma som betalar, hon ska också köpa en sängbord för 500 kr.. det är inte billigt precis, fan vad jag älskar dig mamma  


Några frågor:

När vaknade du imorse?
Svar:
11.35 men låg kvar ganska länge så sjuukt sönt.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
Kan inte mamma hålla käften JAG FÖRSÖKER SOVA... Vafan är klockan??

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
Jag ringde min pojkvän och kolla läget.

Vilket humör är du på?
Svar:
Glaaaaaaaaaaaaaad som fan!!! IKEA snart och köpa sääng där jag ska bo resten av dagen hihihi

Vad har du på dig just nu?
Svar:
Jättesköna strumpor, t-shirt & trosor. Kan gå så här hela dagen hehe

Har du ont någonstans?
Svar:
I mina armar, vettefan vad jag har gjort :s

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
Thaimat, kinamat, tacos..

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
haha studiebidraget ..

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Sexiga underkläder ''bliiink''

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Facebook

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Åka till IKEA köps en stor säng, sätta upp sängen och möblera om rummet sen kommer min pojkvän nångång och då ska vi se film i min nya säng och se solsidan såklart hihi. kanske kanske sola

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
Monshine helt klart

Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
För att den är så  sjukt bra ^^ nej men man behöver inte läsa den om man inte vill. Jag bloggar för att det är kul helt enkelt och använder mig bloggen som en ''dagbok'' typ. Det är alltid kul att titta tillbaka i tiden :)

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
Satt och myste med pojkvännen framför tv har jag för mig.

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
Av min pojkvän kommer jag säkert få en komplimang ''vad söt du är'' som vanligt och att mitt rum är så snyggt ;)

När fotade något senast, och vad?
Svar:
Igår på mig och min hund =)

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
Nopp inte jag, pappa betalar hehe ;D

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
Jag kan inte sträcka ut det helt rakt innan jag nuddar en vägg

Vad tror du att klockan är?
Svar:
Tjugo i två snart och strax åker vi till IKEA

Vad borde du göra idag?
Svar:
Fixa lite inför skolan imorgon och det ska jag göra.

Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
Jeans och en mysig tjocktröja.

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Oj kommer inte på någon just nu, men det finns många frågor just nu som jag vill ha svar på, men det är inga jag tar upp här.

Vad gör du imorgon?
Svar:
Sitter i skolan och pluggar arslet av mig och kommer förmodligen bli nerdränkt av massa läxor och prov..

Vad ska du göra nu?
Svar:
Svara klart på dessa frågor och sen ska jag ta och fixa mig och byta om sen drar vi!

Vad är det bästa du vet?
Svar:
Åh herregud, det finns så mycket!! Men min fina pojkvän, vänner, familj, min hund, festa, sommar, smink, kläder, sola, mat, sova, shoppa, pengar, vara utomlands och mycket mera....

Vad längtar du mest till? Och varför?
Svar:
Hmm de är mycket där med.. Men sommar, för då kan man göra dubbelt så mycket mera än vad man kan göra nu, sommarlov för jag vill ha ledigt m.m pengar så jag kan shoppa.. Pojkvännen för jag sakar honom, oo jaa..


Hemma



Har inte sovit hemma på hela lovet! Inte så svårt att gissa vart jag har vart nånstans hihi. Men idag tänkte jag sova hemma inatt för att imorgon ska Ante på nått möta och jag ska till IKEA med familjen min. Så imorgon kommer det en ny säng hem till mig!! Är så jävla dö sugen på chips och cola men allt är stängt. Och på måndag börjar helvetet och jag tar snart livet av mig.


Fredag

Dagen tillbringades i Gnesta. Fyfan vilken bussresa.. Det ända jag har käkat idag är taco, läsk, godis, tacos hihi och imorgon blir det väl antadligen samma sak, MEN  vad  händer  imorgon  gott  folk?? NATTI.


Torsdag

Idag kommer Antes föräldrar hem.. Och jag har städat hela huset och det är jätte fint och fräsht nu! Medans Ante var på gymmet... När han kommer hem drar vi oss mot Daniel och förhoppningsvis bastar! Ha en bra dag.


Godmorgon!

Harry behövde aldrig operera sig idag för den där knölen har krymt men han ska tillbaka om 10 dagar så får dom titta på det. Så jag fick sovmorgon idag för jag orkade inte stiga upp så tidigt men meningen va ju att jag skulle följa me och hämta honom men nu när han inte behöver opereras tar jag bussen kl 13.00 till älsklingen. Få se va dagen bjuds på. Pusss


Ska iallafall umgås med dessa idioter idag

Underbart med lov!

Dagen har jag spenderat med Felicia Bea & Jonna hemma hos bea, satt och tog det lungt resten av kvällen och till slut hamnade vi på donken. Ante lanar med grabbarna så honom har man ju knappt pratat med idag -.-

Men imorgon ringer klockan halv åtta för att följa med till djursjukhuset och lämna Harry för opration (om jag nu orkar) annars följer jag med och hämtar honom. Stackaren kommer vara hela död efter oprationen :( men sen tänkte jag dra till Ante och vara me honom resten av lovet


Vi kör på en söndagsmys!!

Ikväll tänkte jag och Ante sätta på oss myskläderna och bädda ner oss framför tv och se solsidan och sen en skräckfilm men B&J. Perfekt söndag!


Drar och solar!

Hörs sen.

Looov!!

Vakna upp brevid världens bästa älskling och första tanken som flyger upp är att vi såklart har lov vilket var en jävla skön känsla! Nu är han och tränar och jag har precis proppat i mig massa frukost och funderar jag på att plocka ur diskmaskinen innan han kommer hem bara för att vara lite gullig. Sitter också och äter upp hans choklad han ficka av mig i alla hjärtans dag present hihi.

(Nu är det cp igen så det inte går att ladda upp nån skit bild..)

Helt döööööööd!

Okej nu ska jag berätta det sjuka jag har gjort. Jag har sprungit hemifrån Arnö hem till Ante i oxelösund! Och jag klarade det, helt sjukt. Trodde jag skulle ge upp halv vägs och ta bussen men jag klarade hela vägen och gissa om jag är D-Ö-Ö-D nu.. Skoskav som fan också. Är så jävla stolt och det kommer jag göra flera gånger i vår har jag bestämt! :D Ikväll sover älsklingen hos mig och vaknar upp på en Fredag YEAH!







Ska göra något riktigt GALET imorgon!!

Så berättar det imorgon ;) Naattii.

tisdag förfan

Nyss hem kommen från en mysig kväll med Linnéa och Molly!

Efter skolan bjöd älsklingen alla hjärtansdag middag och jag valde chili nam nam hihi (kunde inte igår). Har förresten bestämt mig EXAKT hur jag ska göra om mitt rum nu när jag får ny säng!


baby


Måndag

Sitter och fixar mina naglar medans jag läser om demokrati och mänskliga rättigheter, intressant va? Ska nog skita i de nu en stund och fixa mig inför kvällen. Vill ha lov nu, känner att jag inte kommer orka den här veckan. Nånting säger mig att lovet kommer gå lika fort som helger.. Till något helt annat, JAG MÅSTE HITTA SOMMARJOBB!


Söööndag

Kom precis hem från älsklingen där jag har bott över helgen som vanligt. Helgen har vart lika trevligt som alltid. Ska alldeles strax ut och springa för nu har jag tagit med mina skor som har vart hemma hos Ante och så fick jag låna lite träningskläder också. Har lovat honom att springa varje dag denna vecka och slutet av veckan ska jag få en proteindrink av honom ;) och så tänkte jag göra varje vecka förutom på lovet, yess i know, jag tappa också hakan... haha. Sen är det bara att mysa ner till solsidan! Perfekt!!


18 hjärtat

Ett och ett halvt år! Jag älskar dig mest på denna jord och det kommer föralltid vara vi två.

Jag ska visa hela världen att du är min. Jag ska visa hela världen att du är så fin. Jag ska hålla i din hand och somna i din famn, du tände en gnista inom mig, den flammade upp tack vare dig. Som solen värmde jorden, så värmde du mig. Jag kan inte med enkla ord förklara hur jag känner, nu när vi är mer än bara vänner. Du kan inte förstå hur mycket du betyder för mig, hur lycklig jag är att få vara din tjej. Jag älskar dig Andreas Hedström 



Yes man snart fredag!

Idag har jag gått lite på stan och köpt en litee försenad present till felicia som hon fick nu på kvällen. En tröja en banan (som jag åt upp) haha, örhängen och en fiiiiin fiiiiin klocka! :) Fick också reda på igår att Antes föräldrar åker utomlands nästa torsdag så det blir och bo hos honom en hel vecka och att hans föräldrar är borta hela sportlovet hehe-hehe ;)

Imorgon sover min älskling här med mig och myser gärnet! Imorgon har jag sovmorgon! Imorgon mår jag bra!

Tack johanna för du fixa min designing äntligen


Fråga



Svar: Ett och Ett halvt år på lördag!!  Helt underbart va? :D Jag älskar honom så mycket!


Tisdag

Kom precis hem från stan efter en mysig dag efter skolan. Känner mig så jävla fet nu när jag både har käkat pizza och donken idag haha... NU blir det duschen!


HATA måndag!

Är såå jävla träningsugen! Känner att jag vill bara springa av mig bara.. synd att mina gympaskor är hos Ante, jag tänker inte springa i klackskor iaf.

Imorgon ska min hund harry till sjukhuset och kolla upp en knöl han har fått och jag hoppas verkligen på det bästa att det absolut inte är något allvarligt bara! Harry

Resten av kvällen ska jag bara ta det lungna och plugga lite HATAR SKOLAN! fuck.


Längtar till fredag!

Usch jag orkar inte med skolan imorgon!!

Min dag har jag spenderat med Felicia och vi har inte gjort mycket alls. Suttit och saknat älskingen har jag också gjort hela dagen. Funderar på att lägga mig något tidigare idag än vad jag brukar men det är omöjligt om jag inte är trött eller har Ante brevid mig..

Förresten har jag gjort en ny msn för jag har en miljon kontakter jag inte har någon aning om och för att jag gjorde den när jag var ganska liten hehe... Det är bara att adda om ni känner för det [email protected] nu ska jag äta upp min ben & jerry's jag fortfarande inte har ätit upp. GodNattt


Varför går helgerna alltid så snabbt förbi oss..

Men bara två veckor kvar nu till lov!!! :D
Vill bara säga också att det bästa som finns är att vakna upp tillsammans med min älskling. Det finns inget mysigare! jag älskar dig hjärtat.

Idag fick jag skjuss hem efter frukosten för Andreas skulle jobba. Så idag blir det väl att bara ta det lungt, ska springa ner lite snabbt till ica sen och köpa ben&jerry om dom nu har nån?! Annars jävlar.. Skit fint väder idag också så idag vill man inte bara sitta inne, sitter och svettas i rummet nu för solen lyser rätt in. Få se vad jag hittar på sen....


Godmorgon

Något är ju fel på mig eftersom jag vaknar 10.15 idag eftersom jag brukar ju sova typ dubbelt så längre.. Ante är och "jobbar" för sin skola, men sen när han kommer hem ska jag överrsaska han med lite ben&jerry, snäll flickvän han har ;)! hihi muums!

NU bär jag av mig mot duschen!!! Pusssss


Sola

Brb, drar och solar.... Hörs sen! Ciaaao


trött tjej....

Slutade tjugo i två idag men satt kvar i skolan till kl FEM!!! Så jävla duktig jag är, satt och pluggade dom timmarna och inte nog med det, min lilla flisan gjorde mig sällskap några av timmarna, kyss på henne!

Efter skolan stack jag, bea, jonna och flisan hem till flisan och färga deras hår och satt även i flisans löshår.
GODNAATT


snygg..
 

RSS 2.0