& där pajja mitt sommarlov...

http://www.aftonbladet.se/vader/sverigesbastavader/article13250929.ab

Hoppas dem har det fel!

Fullt upp!

Jag har vart i hamnen varje kväll sen måndags och käkat glass, mat & grillat, så jäkla mysigt att jag har tänk att slå upp ett tält mitt i vägen :D har hängt med goa människor också. Även fast jag har det så jävla jobbigt just nu vill jag inte visa de.

Nu sitter jag här hemma och äter för fullt, har nyss kommit hem från stan med lite folk. Är förkyld som in åt helvete och ont i halsen har jag också, menmen det hindrar ju inte sommarlovet för de!








Som sakt kommer det komma upp massa bilder på bloggen med min nya iphone ;) bra va!

Sommar

Var nyss ute med Harry och shit vad varmt och fint väder det är, höll seriöst på att dö. Men så ska det va! :D

Just nu vill man bara åka till stranden och njuta av solen och snacka skit, men nej nej istället ska man jobba till kl åtta på kvällen.. Men som tur är sitter jag på baksidan nu och njuter i solen och börjar inte för än om en och en halv timme.



Sommar sommar sommaaar ♥

Haft en toppen helg

Är hemma nu efter en helg ute på sjön, det har vart riktigt mysigt men mycket tankar..
Ska slänga in mig i duschen strax tänkte jag för jag känner mig riktigt äcklig just nu. Hade önskat att komma hem super brun men vädret har inte vart på topp men lite brun är man iallafall.

Nu väntar 2 veckors jobb kvar sen tar jag sommarlov på riktigt och då hoppas jag på riktigt kanon väder varje dag och riktigt roliga dagar varje dag.

Lite bilder från helgen.
















Min fina!


















fyllo i onepice haha

R.I.P älskling

Linnea älskade vän, varför just du? Varför? du hade hela livet på dig. Alla minnen jag har med dig, allt vi har planerat tillsammans, resor, studenten, fester, du jag & Josse. Jag såg dig död, framför mina ögon, jag kan inte fatta det varför ska jag se dig död? Du låg där helt genomvåt och jag smekte dina kalla kinder. Det va hemskt. Fyfan vad jag grät. Vi var som systrar. Jag har gråtit alla mina tårar för dig, jag åkte till sjukhuset mitt i natten för dig och jag har fortfarande inte fått in det. Vilken födelsedag jag har haft...

Det sista jag fick höra av dig va ett sms där det stod:
Grattis på födelsedagen min älskade vän :) hoppad du kommer att få en toppenbra dag! Saknar dig massor, Vi måste ses snart baby :) Pusspuss, i love you <3

Och vi sågs som det stod, men på helt fel sätt, älskling...

Rest In peace min älskade vän, du kommer alltid vara hos mig ♥




















alltid du hihi jag älskar dig

Super bra dag!

Nu är lilla jag också 17 år!!
Har fått en hel del presenter som kläder, smycken, pengar, glas, deo, hårspray, smink och sist med inte mins en iPhone 4 såklart av världens bästa pappa :D (häldre sent än aldrig haha) God mat, god fika. Och första bilden jag tog med min iphone va ju såklart mig och ante hihi. Nytt nummer btw,0707679868!

Nu ska jag sätta igång med att packa, för imorgon efter jobbet åker jag och älsklingen och massa flera ut med båten och lever livet på sjön över helgen! Så det blir inge bloggande för mig i helgen fören på söndag men fan vad det ska bli sjuukt mysigt hihi!!


Och tack så jätte mycket för alla fina gratulationer ni är bäst! efter packningen hoppar jag i badet några timmar bror.


Världens finaste halsband fick jag av världens finste person





17 jävla år. SÄG GRATTIS!


imorgon..

Världens bästa pappa är hemma efter 2 veckor!!! Men han åker och jobbar igen på torsdags morgon... Annars har jag precis käkat lite frukost och väntar på att få sticka till jobbet, är inte ett dugg taggad. Idag vill jag bara stanna hemma.. När jag kommer hem sen har jag bestämt mig för att städa mitt rum, det behövs. Och imorgon är det min födelsedaag! :D




Måndag o allt..

Sitter här och har precis kollat klart en bra film och ska strax ta något att äta men först tänkte jag ta en promenad med harry. Annars idag har jag slutat tidigt från jobbet som vanligt (får betalt för alla timmar endå, bra va hehe ;) ) och sen har jag lekt med min kära barndoms vän Johanna, kul att vi har hittat tillbaka till varandra.

Glöm inte att jag fyller år på onsdaag :D


Vad fan är det här för sommar?

Vafan ska det regna för? Vafan ska det vara kallt för? Vafan ska det vara typ 16+ för?

precis när man inte har något att göra, tänk om det hade vart sol och varmt ute nu då skulle jag lägga mig ute och pressa som fan, eller ta en lång promenad, sitta ute och äta, dra en sväng nere vid hamnen. Men nejnej istället ska det regna ute som gör att jag blir världens jävla nörd och sitter vid datan 24/7. Älsklingen har inte heller kommit hem ännu och jag vet inte om vi kommer hinna träffas idag heller.. :/

Nä nu tänker jag fan ta en promenad endå med harry!


har jag nämt hur mycket jag älskar mina vänner?

Shiit vilken kväll igår, haha ligger fortfarande i sängen och glor lite på film.
Som sakt va det party i harg och det slutade med en promenad till stan, tog en liten käk pause och sen vidare hem till arnö vid fyra tiden. Nu har jag lär mig att inte kuta när man är full, eller bli buren i famnen på en som är full, det slutar bara med skrapsår och blod :( Men fan va värt.

Nu väntar jag på att min fina ska höra av sig och komma hem till mig så vi kan mysa lite, imorgon börjar ju en ny veckas jobb men slutar ju på torsdag och det är ju skönt. Sen tillbringar jag hela helgen/midsommar ute på sjön men min bästa bästa älskling!


löördag

Sitter här med bött hår, har precis duschat och sätt Trassel men älsklingen. Älskar den filmen, så himla braa!

Nu ska jag och Ante ställa oss i köket och laga helt egna köttbullar som vi aldrig har gjort förut, haha undra hur det går. Sen mot kvällen få vi se vad för äventyrer det bjuds på idag, Ante ska nämligen bort idag tråkmånsen..


Fredag? Jaa

Sitter och väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet.
Själv slutade jag halv tolv fast jag egentligen skulle sluta kl två ;) Sen dess har jag legat och sovit här hemma och det var sjukt skönt.

Blir så jävla deppig av vädret.. är hösten pågång eller? :s Finns ju inte så mycket att göra än att sitta och glo film elr nått. Nån som har en fest på g? ;) Aja får väl underhålla mig själv lite med två o en halv men tills jag åker. (Jag är beroeende som ni kanske har märkt hihi)
HA EN TREVLIG FREDAG!




Har blivit jävligt dålig på att ta nya bilder, ber om ursäkt för det, jag ska börja med det.

Jag och några vänner klickade nya kort idag.
































ÖGONBRYNEN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA








DROG!


Love it.

Kan det inte bara bli fredag?

Orkar inte med att jobba till åtta idag.. vill hänga med mina vänner och ha kul ist. Vill träffa Ante också. Men imorgon är det äntligen fredag vilket det känns som att det är idag. Och det snart redan har gått en vecka på lovet, usch :( och när i helvete ska det bli varmt ute?

Haha vilket positivt inlägg jag skrev ;) Nä nu ska jag äta frukost.



Sådär ja!

Kom hem med lite saker som en tröja, örhängen, solbrillor och hårfärg!
Så nu är jag lite mörkare i skallen än förut. Mycket nöjd. Men all färg räckte inte till mitt hår så lite här & där är jag ljushårig.. men inget man tänker på (hoppas jag?) ;)

Ska göra lite mat nu med flisan och sen får vi se vad som händer, röka vattenpipa på min baksida skulle jag gissa på, börjar ju som sakt halv två imorgon bror! :)


Världens sämsta bild men världens bästa människa på bilden. ;)

En jävla vecka kvar!!

Inte helt fel att sluta tidigare från jobbet. Nu blir det stan med Felicia!!

Sliten tjej.

Fick sluta en och en halv timme tidigare idag från jobbet. Skönt! känns som att jag har gått 2 veckor redan men jag har bara gått 2 dagar, så himla lång tråkigt det kan vara på jobbet ibland alltså. Höll på att somna flera gånger i soffan även fast jag fick sova ut i morse.

Tänkte ta en promenad men Harry snart och sen sova tidigt ikväll, fast de lär vi ju se.


Godmorgon

Vaknade för ca en halvtimme, sov som en jävla prinsessa i min nybäddade säng!
Ville gå ut och sola innan jag drar mig till jobbet men vädret va ju inte på topp idag så det vart inget med det. Ska strax klä på mig och få i mig något istället. Kanske glo lite på two and a half men lite..


Första dagen avklarad! :)

Kan börja med att säga att det var kul på jobbet idag och att alla är jätte trevliga och roliga kan bli en riktig härlig månad på jobbet, hoppas det! Så imorgon börjar jag halv två och slutar åtta!! på kvällen.

Efter jobbet idag har jag tagit det lungt med min sötnos flisan, och milad kom & titta förbi. Har vart jätte trött hela dagen och snackat lite skit. Har städat mitt rum nyss och gjort det fint så nu doftar det gott. Nu tänkte jag få i mig något litet smått o gått i magen och sätta på en film och sen ska jag sussa för dagen.


Så jävla gooott en varm sommardag!!

åh vad jag är seg :(

Har ju vart fullt upp den här veckan, har knappt vart hemma något. Imorgon börjar jag jobba 4 veckor vilket jag inte ser fam emot, vill ha ledigt, men pengar är ju alltid bra och ha och vad kul jag kan ha för dem. Så jag beer till gud (som inte finns) att det är roligt på mitt jobb och att dem är snälla och att jag trivs. Skriver imorn om hur det var på jobbet första dagen för er som vill anteckna.

Annars idag har jag bara tagit det lungt, har kollat film med bästa pojkvännen och käkat chips och dipp och doppat med grönsaker (Y) och imorgon efter jobbet ska jag va med min prinsessa felicia. Puss


11 juni

Nu är skolavslutningen och studenterna klara med sitt, för vi har bara två år kvar!! Inte alls länge.... Va på student middag hemma hos min kusin igår där släkten söp ner mig och Ante haha, så jävla värt. Vidare hem till jimmy sen.

Var skapligt sliten igår och idag med faktisk. Ska strax ta min moppa och Ante hem till oxelösund där vi ska fira Antes farbror som fyller år på en gungande båt.. hej o hå.


SOMMARLOV BABY!

Det firade vi väldigt bra igår hemma hos Jimmy med bra folk!
Idag ska vi kolla på studenterna, sen ikväll blir vi bjuden hem till min kusin som har tagit studenten och sedan vidare på fest förmodligen. Grattis på er alla studenter!! inte alls avis. Är inte alls taggad på att jobba på måndag heller..

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig och äta sedan vidare in till stan.
Hoppas på en lika galen kväll som igår ;)





Hemma!

Är hemma efter campingen med klassen, varenda nisse i klassen vart bränd i ansiktet, så fint väder va det! Har vart hemma ett bra tag, har hunnit sova lite, måla naglarna och gått ut med harry i mina klackskor, säger bara fyfan vad jag kommer dö imorgon. Är inte alls taggat på att sätta på mig dem där igen.. :( Men annars är jag sjukt taggad inför sommarlovet 11! Har faktiskt mycket kvar att fixa och trixa inför imorgon så vi hörs sen.


Hej alla! Jag lever, jag lovar.

Det här va sissta dagen ev långhelgen då och den har vart helt underbar med underbara personer, och på torsdag är det redan skolavslutning så det finns inte så mycket att klaga på :) tagga jobb med äldre o handikappade... eller inte.

Just nu sitter jag här och packar för fullt (förutom att sitta här då och pussas med Ante som ska sova här ;) ) för imorgon ska jag och min klass ut och campa en natt, förmodligen blir det super mysigt fast känner redan nu hur mycket jag kommer sitta och klia sönder mig själv, har inget myggmedel tyvärr men det ska jag sno av nån annan! Är också väldigt förkyld och det blir ju inte bättre av att ligga ute en natt.. Men nu ska jag packa vidare och hoppa ner i sängen med Ante. Vi hörs på onsdag gott folk

Min pappa har förresten beställt en iphone 4 till min, åh vad jag älskar han!




Hos dig mår jag bra.

Ligger i sängen och väntar på att Ante ska borsta tänderna klart så han kan komma hit och se film med mig, så avslutar jag denna dag. Idag har vi tagit det lungt, umgicks med folk på jogersjö, rökte pipa, solat och FAAN vad det har vart varmt idag. UNDERNART!! Och imorgon ska det tydligen bli varmare så imorgon blir det jogersjö igen. Pusss

Bildlös inlägg.

Godmorgon

Eller klockan är ju tolv.. Men vi tog en lång sovmorgon och har nyss käkat frukost.
Igår Va jag med Elin, Linda, Jimmy, Danne, Ante, Johan och vi badade (första gången för mig i år!) och bastade hemma hos Danne och vi hade det riktigt jävla mysigt! Ikväll ska jag hänga med mupparna igen förutom Danne.

Tog en bild på presenten jag köpte till Ante, inte världens bästa bild men..


Ett halsband, en kedja. Äkta silver och det gick på 900 svenska kronor. Så där rök mitt sista studiebidrag haha. Men det är gubbern värd tycker jag (a)

Nu ska jag duscha!

LÅNGHELG BABY!!

Jajjamen jag hörde rätt, WOOHO!

Idag försov jag mig till åtta och jag åker kvart över så jag hade en kvar på mig att fixa mig, men det vart inte mycket fixande för att jag stack till skolan i linnet jag sov i och drog på mig ett par mjukisbyxor som låg på golvet. håret ska vi inte snacka om haha.

Slutade vid elva, kom hem, satte på mig träningskläder direkt och stack ut på spåret och sprang några km. Nu sitter jag här med handuk över mig och ska få i mig något att äta, klä på mig fräsha kläder och smörja in mig. Ikväll efter Antes träning sticker jag hem till honom och umgås med några fina vänner.

1 Juni, långhelg, solen skiner, finfina vänner, snart sommarlov
KAN DET BLI BÄTTRE???
love it.




Dansa e kul men jag föredrar att SUPA!


RSS 2.0