Heeemmma!

Sådär lagom död haha. Vi har iaf haft det jätte bra och mysigt. Inte alls taggad för skolan imorgon, måste ta hem massa läxor och skit.. menmen och så missade jag solsidan igår.. fan! Men nu ska jag ta ett låångt bad! fan vad uderbart.





Köpte också en parfym som luktar sommar, hur god som helst! och då fick jag en snygg väska på köpet som är hur perfekt som helst och ha med till t.ex. stranden!




Söndag

Kan inte mycket mera än att älska helg. Speciellt lördagen igår hemma hos Flisan! Du är bäst, ni är bäst

Har precis käkat frukost med Ante och snart åker vi på kryssning vilket betyder att vi är lediga imorgon. Fick en varsin hundring av mammsen också hihi. Måste börja packa och fixa mig nu så ni får ha det bra! P u s s


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det felicias födelsedag hurra hurra hurra!

Igår kväll firade vi Flisan med champagne och tårta hemma hos Bea som ledde till världens mysigaste kväll! Ikväll blir det party party hemma hos henne. Va den första som grattade henne med en bamse kram & puss kl 00.00 ;) kvällen slutade med att jag och mamma sov i samma säng.. 

Vi skålar för dig ikväll Felicia sjökvist  äntligen 17 år, jag älskar dig.












Sovmorgon står på schemat imorgon!!

Kom nyss hem med magen fullproppad så jag kan knappt gå! Vill bara gå och lägga min nu nu nu nu men då kommer jag fan inte kunna somna ikväll. Funderar på att ta ett jätte långt bad och lyssna på musik och sakna min älskling lite.


Ansiktsmask!

Sitter här med ansikts mask och har pluggat lite men tagit en lång paus och ska snart plugga lite till så jag får skiten gjord.

Inatt sov älsklingen hos mig och vi kollade på step up 3 som va grymt bra!! Svårt att komma upp imorse bara.. Längtar till helgen som blir grym och på söndag åker vi på kryssning.
Resten av kvällen blir det väl tv/data häng ;) Ha det braa!


Första dagen avklarad!

Kom nyss hem från stan, slutade ganska tidigt idag vilket va jäävligt skönt!
Mötta upp bea och flisan och drog en runda på stan och det blev inhandlat lite nödvändiga saker som ansiktskräm och foundation.

Resten av dagen ska jag bara ta det lungt och vänta tills Ante kommer hit till mig. Ha det bra!


min älskade foundationen & hudkrämen o den nu är bra..

Imorgon börjar en ny vecka.. sug

Kom precis hem från älsklingen som egentligen skulle sova hos mig idag men får ta det imorgon ist.

Idag har jag kört dubbelpass plus solat 30 min! Gissa om jag är slut nu..
Nu inväntas solsidan och sen ska jag äta världens godaste mackor med världens bästa pappa. Livet rullar på puss hej!


hitta en galen och fin bild på mig och Ante i sommar 10

Godmorgon

Sitter hemma hos älsklingen och har nyss ätit fukost. Han är och tränar just nu och jag ska väl sätta mig framför tv och vänta tills han kommer hem. Sen åker vi tills hans farfar för att fira honom en stund och sen vidare hem till Daniel. Hösr!


vill ha sommaaaar!   Philip och Ante

Tisdag

Idag glömde jag min mobil hemma så jag va utan mobil hela skolan.. kan ni fatta att jag klara det? heelt sjuk. Efter skolan stack jag till stan en snabbis med Felicia och köpte en ny gullig piercing! Perfekt till sommaren ju. Och sen har vi vart hemma och latat oss såklart. Pusss


haha jag är så söt med ansiktsmask!


min fina pirre!

Mååndag....

Är så sjuukt jävla trött!!
Har några mattetal jag ska göra sen ska jag fan lägga mig! Vill seriöst bara ha soommaar nu! Saknar Ante också, har glömt mina p-piller hemma hos honom.. allt går så braaaa just nu :)




Slut på denna helg.

Helgen har vart härlig! ;)
I fredags va vi hemma hos Jimmy med massa goda människor. I lördags firade vi Antes pappa o hela hans tjocka släkt kom plus Niclas och Linda. Och så idag gymmade jag 1 och 1 halv timme och jag verkligen tränade stenhårt idag vilket jag kommer göra nu ofta framöver, som var en av mina nyårs löften. Om två veckor sticker jag och älsklingen på kryssning! ♥



godnatt

Bara några timmar kvar tills fredag!

Har precis tagit ett långt bad och nu är jag fräsch och har precis smörjt in mig med en salva som luktar sjuk gott! Nu kommer ante gosa med mig heela tiden i morgon hihi. Nu ska jag göra en varm obo'y till mig och bara ta det lungt ikväll. Puss


idag mår jag bra!

gick och la mig vid 10 igår vilket va jäääääääävligt skönt men va endå trött i skolan. Slutade egentilgen 13.40 men vart kvar i skolan till halv fem och skrev omprov... Men klara det iaf!!! :D Efter skolan åkte jag och köpte högtalare som var mycket bra, mycket bra! Älskar dom!


mycket fina, mycket fina! hela huset skakar, hela huset skakar!

.

åh va najsss det skulle va om jag fick dö en liten stund.

Myyys pyys!

Mot kvällen hade vi det jätte mysigt jag linnéa och josse! Massa snacka och gott gott. Imorgon väntar ännu en dag i skolan med pruttorna för att bestäma ännu en myspys kväll och sen nuuuum. God natt hjärtisar

 

Mini spa

Sticker hem till Josse nu där Linnéa är också och har ett litet mini spa, sköönt! Sen en liten myskväll med cola och massa goott goott! Tur att hon bor här på arnö haha ;) Hörs sen!


saknar min plutt redan hihi

Hemma

Har vart hemma nu en stund och pysslat med mig själv lite inför skolan och snart måste jag leta fram kläder tills imorgon innan jag blir för trött.. ser verkligen inte fram emot att börja skolan igen! får se hur lätt det blir att ta sej upp på morgonen ;)


Nack fan

Sitter hemma hos Ante som är i sitt rum nu och lägger dit nya golv.
Har så jävla ont i nacken som aldrig förr! Har aldrig haft så här förut hoppas det försvinner snart.

Mot kvällen kanske vi åker hem till mig och sover, snart början skit skolan igen! Men jag har haft ett underbart lov! Har ni förresten märkt att det nästan bara är plus grader ute?! Såå jävla härligt!! Hoppasvåren kommer tidigt i år!!

Funderar starkt på att skjuta snön!

Det vart ju rena bullshit av att det skulle sluta snöa efter kl 13.00 klockan är ju förfan snart halv tre -.- jävla sverige! Snart pallrar jag och flisan till oxelösund och hänger.

Inatt vaknade jag att jag grina som aldrig förr, jag drömde att jag skulle dö och hade bara några dagar på mig och jag fick sån panik, hemskt! :( Nu ska jag fixa mig och vänta på flisan......


Jag har så soft!

Ligger i sängen och glor på tv och äter Paradis ask och tjockar mig :)
Väntar på att slöhögen Andreas Hedström ska pallra sig hit och sova här med mig.

Jobbet idag gick super bra och det va så roligt! Jobbar på fredag igen!


in my as

Blir att lägga sig snart faktist för imorgon stiger jag upp tidigt och jobbar. Yeah. Men kommer somna sent endå det vet jag, vissa har ju vänt på dygnet hehe.

Kvällen har jag vart med tjejerna Bea och Flisan och käkat marang swish och lite annat, MYS!


Öset i mitt rum

Hejsan! Kom hem för en liten stund sen från älskingen och har precis käkat!
idag ska jag umgås med lilla flisan som får sin iphone 4 ikväll.. Men annars har jag ingen aning om vad vi sak göra. Ska fixa mina naglar snart innan hon kommer tänkte jag.


Hopplaa

Hejsan, sitter hemma hos Wille men älsklingarna Ante och Flisan.
Vi har precis kollat på filmen kommissarien späck som var skit rolig haha!
Nyårsafton var hur bra som helst! Sjuk lyckat.






RSS 2.0