Härlig dag!

Började dagen med dricka cola till frukost, smart va? Sen åka in till skolan och sluta halv fem och jag kände mig riktigt äcklig hel dagen så kom nyss ur duschen!! Sen bara vart hemma hos mig och ta det lungt med min gulliplutt flisan! Juste va jag på stan efter skolan med ahle samuel och lucas, dom snälla människorna hjälpte mig och hitta leggins och sen fick jag en glass!

Så nu ska jag bara smörja in mig och fixa inför kvällen, sen blir det sova. Är sjukt trött idag!


Nu börjar vi på en ny vecka!

Hejsan alla!
Glömde berätta igår att jag och ante va på stan och titta lite, hitta ett par örhängen och det ni ser på bilden.


Idag har jag bara vart hemma med ante och tagit det lungt, och nu sitter jag här och inte gör ett jävla skit :) Tänkte snart börja fixa mig inför kvällen och sen är det bara att drömma sött.


Trött..!

Snart ska jag gå och lägga mig, som jag egentligen borde göra för jag är så sjukt trött.
Imorgon är det bara att gå upp när klockan ringer, en vecka har gått i skolan och det känns som en månad..

Men helgen har varit super men ante! I fredags myste vi hemma hos danne och i lördags va det kräftskiva med massa fyllon, så det blev donken mitt i natten när jag höll på att somna i kassan. Söndag blev det söndasmys med godis chips läsk och film med den bästa! Usch nu börjas det igen. HATAR och lämna ante när jag eller han ska hem. Men efter skolan imorgon ska vi mysa igen för vi kommer inte träffas för än på torsdag :'( längtar redan till nästa helg!! Godnatt påer!


saknar Cypern! saknar o va Brun!


Bye!

Nu SKYNDAR jag mig hem till ante!!

Klev nyss ur badet.

Imorgon är det fredag ♥♥ och det behöver jag! Längtar! Så imorgon är det skola, har sovmorgon till 10 över 10 SKÖNT sen åker jag hem till ante min och umgås med han och danne så får vi se vad som händer. På lördag är vi bjuda på kräftskiva eller vad det nu heter haha.. antar att vi inte kommer va där så jätte länge för det är ju mer "vuxen" kalas eller vad man ska säga.

Och jag vill bara säga en sak som jag inte har sakt som jag måste berätta, att jag har haft en underbar sommar! Alla dagar tillbringade jag med ante och massa vänner! Älskar mina vänner ♥ Sommarlovet 2010 är nått jag inte kommer glöma!

Några sommarlovs bilder 2010!




















Hello i stugan!

Inte så konstigt att hon alltid har perfekt kropp...


Fan vad äcklig hon är den jävla kissi missen fan! Hon rediskerar ju till och me sina bröst hon har opererat. Bryr mig egentligen inte ett skit om henne men blev så jävla irritera när jag såg bilden.

Med idag har det vart ganska lungt, slutade kl 2. Cyklade hem med andy och flisan, va med flisan ett tag och vi skulle baka men vart inte så eftersom ingen av oss hade ägg och man måste ju typ ha ägg i allt.. så vi glodde på solsidan jag hade laddat ner ända tills hon skulle hem och käka och efter en stund kom min älskling hem till mig :) Och nu sitter vi bara och myser! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Nu är det slut på sommarlovet, nu börjas de igen..

HejsanSvejsan!

Ja dagen började med, ni vet.. Men det va helt ok faktist, få se hur det går sen. Känner inte en jävel i klassen förutom Marcus och det är ju tur. Imorgon är det skola igen och vi få se vad som händer imorgon.

Kom nyss hem från oxelösund, idag har det vart underbart väder! Imorgon är det inte lika underbart... Så idag har vi bara tagit det lungt och inte gjort något speciellt. Ante boka tid imorgon för klippning äntligen.
Men jag känner att jag kommer trivas i skolan, har ju så underbara vänner!


Sticker om en timme.

Hoppas denna skoldagen går fort annars spyr jag! Möter utt tjejerna utanför skolan sen jag tänker aldrig i livet gå inn där själv!! Haha :P Sen möter jag up älsklingen på stan och Danne! Hör av mig senare!


Läggdags!

Ska alldeles strax lägga mig. Men först ska jag läsa i min bok jag precis har börjat i och sen kommer det nog ta ett bra tag tills jag somnar men får försöka endå, ska ju klara av att vakna när klockan ringer 07,00 OMG KLOCKAN 7... Jag kommer va döds trött imorgon. Ha en bra dag imorgon!


imorgon början skolan, Det är fan inte sant

hejhejhejhej.

Är faktist hemma just nu och gör igenting, hehe ovanligt va? Ante är och dyker just nu men ska till honom senare. Så jag tänkte följa med pappa och handla strax. Har ju inget annat för mig och idag är det ju inte världens dåligaste väder heller.

Kan inte fatta att skolan börjar imorgon, vart fan tog somarlovet vägen? Är man taggad eller? Nää. Så imorgon är det 10 veckor kvar till höstlovet, lite va? Hoppas vi gör mycket kul så det går fort! Längtar redan till sommarlovet 2011!


Skiter i stan ikväll.

Blir inget typ en festival ikväll, dom ända "bra" bandet som spelar spelar just nu ju.. Så vafan finns det annars och göra. Blir en myskväll med ante istället och så få vi se vad vi hittar på. Puss


Hello alla!

Gårdagen va roligt! Hoppas på en lika rolig lördag!
Är man taggat inför gymnasiumet eller? Nää inte jag, inte nu längre när jag vet vilka jag ska gå i samma klass med.. Usch kan inte fatta att sommarlovet redan är slut nu. Och att sommaren börjar också ta slut. aja..

Pappa kom hem idag förresten, lika kul och ha han här hemma efter några veckor! Ikväll blir det typ en festival, tror jag iallafall. Men ni få ha det så bra!


Har nyss stekt på massa pannkakor kl 2 på natten!

Nu är jag skiit mätt! Har varit hungrig i flera timmar och dom timmarna har jag bara tänkt på antes farmors mat.. åh! Vi tänkte äta där imorgon så det gäller och vara vrål hungrig när jag kommer dit för man bli så jävla mätt där!

Men i alla fall idag har jag vart på stan en stund och letat skydd till antes nya telefon. Sen har vi bara umgås med Danne, åkte ut med hans båt och fiskat och inte en jävla fisk fick vi på kroken.. Och imorgon blir det sjukgymnasten... HATAR det! Tur att ante följer med mig.


PS.

Jag har en iphone på G ;) eller en annan mobil, vi få se!

Sådär ja.

Vaknade av att jag fick ett trevligt samtal av min gamla lärare på nico. Spikat och klart att jag ska gå barn och fritid nu! Yess!! Bara att årets schema är inte världens bästa i år.. och jag vill ju egentligen gå i samma skola som ante också, aja men det duger.

Idag händer inte så mycket, ska kanske följa med ut när ante ska dyka o jag har lust. Annars har jag ingen aning om vad som händer idag, åker väl snart hem till ante en stund. Ne nu ska vi fixa oss så vi komer nån vart. Puss


världens finaste människa!! <3


Sitter här i min ensamhet

Ante har precis åkt hem för han ska fixa lite grejer, blan annat iphonen han har köpt den jäveln! Fast i för sig kommer det ju va jag som håller på med den mest hihi (a) Så nu ska jag äta och och duscha lite sen får han ta och komma. Det är synd att det inte händer nått kul nu.. det är ju sista veckan.. fy faaan vad det har gått fort!!


Nu är jag här igen

Sådär ja, nu är jag hemma med ante. Som sakt har jag vart ganska upptagen dom senaste dagarna och inte kunnat blogga. Gårdagen va riktigt nice!!!! Så idag har jag bara tagit det lungt och avslutade dagen på donken med ante emil wille max pontus milad och den ensamna flickan jag, såklart. Imrogon händer inte mycket vad jag vet, bara att vi ska in till stan och kolla på iphone till ante..... 
Nu ska vi gå och se tv eller film, är så jäkla trött så lär ju somna i antes famn! Där sover jag alltid bäst (a)


förlåt förlåt fölåt...

förlåt att jag inte har bloggat på länge, men har vart ganska upptagen dom senaste dagarna. Men jag hör av mig lite senare. Då får ni ett riktigt inlägg!

Pis as

Nu är sommaren över, enligt mig. Vart jag än går känns det som att det är höst! (när det är sånt här tråkigt vädet) Och det är inte ens 2 veckor kvar till skolan börjar, om jag ska va seriöst vet jag inte vart jag ska gå nånstans..

Nu sitter jag och väntar på att ante ska bli klar med det han är på som jag inte har nån aning om vet det heter. Sen få se vi vad som häder ikväll. Jag hopps det vi har planerat inför helgen kommer hända också. Imorgon har jag och ante 1 helt år och det ska firas! <3


Fan vad jag hatar att åka moppe! :)


Mer panik för varje dag!!

Vill inte ens tänka på att skolan börjar snart!! :'(

Har suttit här snart en timme, åka hemifrån ante kl helv nio ungefär. Ante skulle iväg och dyka. Skönt att vakna tidigt med endå inte, så jag funderar på att somna en stund framför tv. Fast jag är skit hungrig, orkar inte fixa något. Men gårdagen var härlig. As roligt och träffa på folk, de gillar jag. Fast en sak bli jag jävligt irriterad på som jag inte borde bli egentligen..  Men så idag blir det väl inte så mycket, ska nog leta upp en film som jag och ante kan se när han kommer hem, eller så hittar vi på något annat. Vädret lockar ju inte precis inte idag.. trist. Bara jag som tror att sommaren är slut? eller halft iaf.. Och en sak till, jag har fått en blåsa i munnen, och jag flagnar som ett svin så det ser ut som jag har hud cancer JAG DÖR :(

Positivt inlägg jag gjorde (Y)



Trevlig kväll!

Phuu mina fötter är döda! Kom nyss hem med älsklingen från karnevalen och vi har inte suttit ner en enda gång. Men skit kul va det! Imorgon drar vi dit igen, tror jag, om det inte regnar jätte mycket och så.. hoppas vädret ändrar sig. Men jo vi åker nog in :) Men nu ska jag och älslingen krypa ner i sängen och se film med en kall 2 liters cola för 29 fucking spän :o Dyrt. Puss och godnatt!




Snart ett år med min älskling! <3


Bara jag som tycker det är kallt ute?

Hejsan alla.
Kom nyss hem till mig med ante, och nu ska vi sätta oss och kolla klart på våran film i det här fina vädret. Finns inte så mycket att göra så fast egentlige gör det ju de.. Ikväll åker vi i till nyköping och tittar lite, hoppas det bli något kul, och imorgon gör vi samma sak. Blir inte så mycket skrivade nu för tiden men vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men ha de bra!


Ännu en trevlig dag.

Hejsan, nu har vi precis fixat oss och ska åka till oxelösund och umgås med daniel. Idag vaknade vi halv två, herregud det får vi ta och ändra på. Och idag är det äntligen lite sol! gud vad jag blir glad! Inatt sov jag inte alls bra.. drömmde flera mardrömmar, men där imot sov ante bra. Ikäll åker vi nog in till nyköping och kollar lite hur det ser ut inne i stan. Nä nu ska vi åka, ni får ha det så himla bra! :*


 
 


Mys men älsk

Just nu ligger jag i sängen med älskling som ligger och pussar mig på magen, grr hur mysigt är inte det? Vi ska alldeles strax försöka hitta en film och glo på. Har inte lust och böla ikväll så ingen sån film blir det inte. Hoppas vi hittar nån skräckis hihi (typiskt mig)




 upps..


Svensk sommar alltså <3

Kom nyss hem från ante för han ska väg och dyka snart, orkar inte följa med i det här vädret.
Så länge tänker jag bara ta det lungt och inte göra ett skit bara sitta hemma och titta ut genom fönstret.. Längtar till karnevalen, då har man i alla fall nått och göra och då ska jag gå med min älskling!

Den är helt jävla sjuk vad sommarlovet har gått fort, asså jag blir så jävla deppig när jag tänker att snart börjar skolan igen.. Fast lite kul skulle de ju vara om man har sökt till nån rolig linje.
Uschh vad jag flagnar :'( jag vill ju ha kvar min fina bränna!!



Mys kläderna på!

Perfekt väder för en mysig film dag eller nått annat liknade.

just nu sitter jag och väntar på maten som mamma håller på med. Sen åker jag till ante får vi hitta på något mysigt, ja vet att vi har en skräckfilm att titta på iaf.
Senare ikväll få vi se vad vi hittar på.

Igår va det chill hemma hos emil då jag fick träffa flisan efter 3 veckor.
Nä nu tycker jag att det ska bli bra väder som man kan hänga på jogersjö som vi gjorde varje dag förut, mycket trevligare och nu har ju vattnet blivit mycket kallare.. Jag hoppas att värmen kommer tillbaka!


Men pappa..

jag vet inte hur många gånger jag har behövt säga ''hejdå pappa'' .. </3


1 augusti och det känns fan inte bra alltså.

 

Har ni sovit gott inatt?
Det har inte jag i alla fall. Vet inte varför riktigt, men tänkte för mycket på saker som jag absolut inte borde tänka på. Det är mycket skit i min hjärna just nu. Ibland drömmer jag marddrömmar om det. Jag hopps jag kan sova bättre inatt, brukar alltid sova så bra när min älskling ligger brevid och håller om mig!

Men så idag vaknade jag ganska sent också, vid 13.00 tiden.
Skönt och sova ut när man ska va uppe halva natten ;) Nä nu tycker jag att ante ska komma hem från dykningen så jan kan åka till han och mysa lite innan vi ska dra. Ikväll kommer jag få träffa Ida och Flisan! :D


Kände att det behövdes en bild på oss för jag älskar dig så mycket! ♥


.

:'(

RSS 2.0