God dag onsdag

Tjing allihopa, väntar på att frugan där nere ska fixa klart maten till mig innan jag dör av hunger. Annars har dagen rullat på fint fint idag, men nu känner jag att jag behöver helg ganska snart innan jag går in i väggen. Sen tänkte jag ta en promenad med Harry en stund innan True talent börjar, fan vad bra det är alltså! Sen efter det är det efterlyst som väntar... ;)


jag idag

Min fina! ♥



Åhhh jag saknar dig, jag älskar dig!!!

home

hemma nu efter en lång seg dag i skolan, ska sätta mig och kolla på film tänkte jag, men det kanske inte är så bra idé för jag somnar ju bara... helvete vad vi slutar sent om dagarna nu för iden.. inte ok. Tänker få i mig något att äta nu så jag kanske blir lite piggare sen ska jag fan bara ta det lung, älsklingen skulle ju komma hit och sova med mig inatt men han ska jobba så det vart ju inte så :( får klara mig tills vi ses nästa gång.


för er som inte har sätt det än



Här är jag i glasögon jag fick hem för ett bra tag sen (inte världens bästa bild men..), har bara inte fått till någon bra bild i dem. Men fan vad skönt det är med ett par brillor nu! Inte för att jag kommer använda dem dagligen men på kvällarna och nån bara hemma dag så. 4000 gick det på, och såklar var det världens bästa pappa som pejja ;)

Annars slutade jag skolan halv fem och kom hem med två snygga tunikor och massa hårsnoddar som behövs, nu ska jag leta fram mat till mig. Höörs!

Godnatt hörrni.

nu går jag och lägger mig! (skriv upp tack.)
imorgon börjar en helt ny vecka och jag känner att jag kommer vara död imorgon om inte jag går och lägger mig nu, det är så himla jobbigt att vara så jävla trött i skolan, är så himla osocial och tråkig mot mina vänner då. Men det ska vi bättra på. Imorgon efter skolan sticker jag in på banken för att sätta in min andra halva sommarjobbs lön på kontot tillsammans med flisan, sen väntar lite shopping. Godnatt sötnosar


Söndag

lite ångest över att skolan börjar imorgon, nej jag vill inte ha skolan nånstans.
helgen har vart så jävla bra som vanligt, fest i fredags och ännu en ferre igår. Super bra. Nu sitter jag hemma hos älsklinge i soffan medans han är på jobbet och kommer hem kl sex, ska försöka få honom att sova hos mig ikväll för jag saknar honom så. Annars ska jag bara ta det lungt idag och få se vad jag hittar på, kanske ska hem en stund.. Pappa har åkt till england nu och jobbar ett bra tag nu så jag kommer ju dö lite


min finaste av allt och alla, jag älskar dig mest!

ikväll blir det fin kalas

ikväll firar jag att det äntligen är fredag och en vecka närmare sommarlovet 2012.
ikväll dricker jag och ante upp våran champagne vi fick av mor min. Har nyss käkat tårta och öppnat en present för min namnsdag jag hade igår. och nu tänkte jag klicka hem en almanacka jag har gjort själv som jag tänkte ha i skolan. ola



i love u

godnatt folket

är förbannat trött för en gång skull, imorgon väntar skola och ett steg närmare helg.
mitt sjuka jag börja gå över nu eller har gått över väldigt mycket. Nej nu ska jag sova hörrni, vi hörs imorgon pusss


Jag är med & tävlar

Jag är med och tävlar hos Ida http://idaemmylundin.blogg.se/ om ett jätte snyggt iphone skal på http://www.iphoneskal.nu/ . Känner att jag vill vinna eftersom jag aldrig har gjort det förr och för att jag vill ha ett nytt skal en de jag har! Va med du me!

krigare

Sitter här med min snorfit. Är fan as sjuk asså! förkyld som en jävla jude, nyser 24/7, ont i magen, ont i huvudet som fan, svag i hela kroppen, kallsvettas... Men vafan gör det? Ska kriga mig endå till skolan alla dagar tills jag blir frisk, min älskade Flisan gör mig sällskap och på bättre humör så det är ju ännu bättre. Annars knarkar jag ipren & c-vitaminer. Ännu roligare att vi stack ut i skogen idag när sjuka jag inte visste något om det med världens äckligaste skoskav och att vi börjar följa vårat skit schema redan imorgon. YEEY. love it ;)


ge mig frihet igen.

Känner mig som en påse idag...

Sov inte alls mycket inatt även fast jag försökte! Men min fökylning DÖDAR mig verkligen och jag kan inte andas! Och jag har så ont i huvudet och näsan men endå ska jag kriga mig till skolan, allt för lunchen

Puss hörs sen.

börjar bli dödsförkyld...

Igår kände det som att jag höll på att bli riktigt förkyld?! Hoppas inte jag orkar verkligen inte. Känner mig nere och har ont i huvudet. Jag får inte bli sjuk. Det gick inte heller så bra att vakna runt åtta på morgonen idag haha :( vaknade klockan tolv istället... Annars sitter jag här nu och äter för fullt, ska snart ta och gå ut med harry en stund så jag får lite frisk luft,tänkte dra med mig Flisan också!


Skolångest så in i helvete.........

Jag säger bara jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte :( !!!!!
Jag är faktiskt inte ett dugg taggad på att skolan ska börja, inte när jag kollar på vårat schema som jag verkligen HOPPAAASS på en förändring! Och inte på alla långa leektionerna och läxor och allt skit vi kommer få. fml. Aja det är bara att göra det bästa utav det. Idag ska jag ställa mitt alam tidigt på morgonen så jag kan lägga mig tidigt på kvällen och va åtminstone lite pigg första dagen i skolan. Men det ska bli kul att få träffa alla igen.

Nä nu tänker jag ta vara på dagen på dagen och mysa med sötnosen. Hejhoj


Hjälp!!!!

Snälla är det nån som vet något bra jobb man kan söka till?
behöver verkligen ett jobb efter skolan och så...


hejsan svejsan

Hej på er! Planerna inför helgen (lördag) sprack, det kommer inte bli så riktigt som jag hade skrivit så något annat kul får vi allt hitta på. Igår var jag på bio och såg en av dem bästa filmerna enligt mig! Apornas planet som kom ut igår. Så jävla se värd film alltså, love it!. Igår var jag också och kollade synen för glasögon äntligen! För er som inte vet det så har jag dålig syn och använder linser dagligen för jag har inga glasögon, men som sagt igår var jag och beställde några som jag kommer använda på kvällarna och så, skönt.

Imorgon är det näst sista dagen på lovet, eftersom vi är lediga på måndag nästa vecka för alla 1or börja då. Men fy vad det har gått fort det här lovet, sjukt. Och fan vad jag har haft det kul, längtar redan till nästa sommarlov! Nu när skolan börjar känner jag att sommaren kan lika gärna kan sluta och att hösten kan komma direkt istället. Känns värdelöst att sitta inne i ett klassrum när solen skiner och det är jätte varmt ute. Desutom kommer 2an vara skit jobbig nu för oss, eller ja iallafall för mig. Usch nejnejnej vill intee! Nä nu ska jag ta och dricka en kopp varm O'boy mums!


godmorgon...

Godmorgon eller ja klockan är ju snart halv ett hehe... Sitter iallafall och äter lasange med älsklingen till frulle, snart ska han hem till sig medans jag ska sitta här och ruttna till min pärla Elin kommer hit och sover med mig!

Annars har jag köpt en as snygg & skön vinterjacka på JC såhär i augusti, och på lördag åker vi in till stockholm och äventyrar runt där, går på the voice och övernattar i stockholm.
TAGGAD JAA!!!


jag kommer alltid minnas dig som min finaste ängel, Linnéa!

Jag tänker på dig för varje minut som går, varje sekund. det är svårt.
Jag hann inte säga "hej då", det är så otroligt svårt att förstå. Jag hoppas du ser hur jag gråter för dig. Varje kväll jag ska lägga mig går alla tankar till dig. Det kommer bli så svårt utan dig nu, men tillsammans klarar vi allt och det vet jag att du vill, min lilla Linnéa. Du dog på min födelsedag och det kommer jag nu minnas varje gång jag fyller år, att livet är så orättvist. Jag vet att du kommer va med oss varje dag och vi ska alltid minnas dig som den vackraste ängeln ,Linnea Fogelberg


Gratis är gott!

Ja detta fick då jag och Ante av min bästa mamma på våran 2 års dag idag! haha undra om nån vill supa ner oss? skönaste, älskar dig morsan.


Min finaste ängel jag någonsin kunnat hittat

2 år idag och jag är så jävla lycklig!
Min kärlek min bästa vän, det är du.
föralltid.






you make me happy

Sitter och chillar med flisan i mitt gangster rum. Är yr som en jävla gris och jag vet inte vad det är. Förut tog jag och ante en sväng på spåret och jag känner mig duktig nu. Senare ikväll kommer Ante och sover med mig hoppas jag för hans skull för annars är han död. Vill ju vakna upp med han på våran två års dag som är imorgon hihi (a)

Är såå jävla deppig på att skolan börjar snart... :(


Maat

Sitter i älsklingens kök medans han lagar mat till oss, vilken hemmaman jag har, eller?
Kom nyss hem från båt och motor där jag köpa en HENRI LLOYD jacka, skit skön och snygg. Halva priset på jackan så 850 spän gick det på. Känner mig rik fan! eller inte. Nu har jag slösar ännu mera från min lön fml fml fml haha.
Nej nu ska jag ta och visa hur man lagar mat. Puss!
Rik tjej, eller?

Nu är hösten hääär. fml

Sitter här hemma med världens hungrigaste mage just nu.
Igår var jag på grönalund med fina vänner, och ja vad hände då? Jo jag åkte fritt fall för fösta gången i mitt liv och började storböla halv vägs upp... det har ju jimmy bevis på haha. Annars ägde dagen. Eftersom jag och älsklingen har 2 år på fredag tänkte vi åka in till grönan men då kunde inte dem andra så vi får hitta på något annat på fredag.

Har jävla mycket ångest över att jag har gjort av med så mycket pengar från min lön, usch hatar de här :( men jag älskar mina nya väska jag köpte för 150 kr som egentligen kostade 596 kr ;) Nu tänkta jag smaska i mig min mat och sedan godis till efterrätt hehe.



love

Varning för snuskbild!

Min blåsa i munnen som är lika stor som en tia (nästan då..) och den sitter precis vid tänderna som gör att jag inte kan äta och jag kan inte prata typ, pussas, borsta tänderna, dricka... har aldrgi haft så ont i en blåsa förut så jag nästan börja gråta varje gång jag ska göra något :'( hjälp nån som vet hur man botar en sådan?

Igår svävade vi på dem rosa molnen, idag gör vi samma sak. Mums!







Det vart ju mest bara egobilder på massa hehe.
Har precis kommit hem från stan där jag köpte en snygg väska! Nu ska jag få i mig mat och sedan vadra hem till felicia och bea. Senare ikväll blir det ju lika bra som igår om inte bättre ;)

Jag har underbara vänner.

Sitter här hemma för en gång skull. sjukt.
Ante firar sin polare juste nu, eller ne han är hemma, men kanske kommer hit ikväll om han orkar. Annars tänkte jag glida med fina vänner ikväll. Vill ni veta vad jag gör just nu? Det får ni endå. Jag sitter nämligen och dricker kaffe för andra gången i mitt liv dock gör jag det bara för att bli piggare!! Ballt va?! Annars mår jag bra och sommaren är bäst.

Imorgon börjar festdagarna inne i stan och imorgon ska jag va med massa underbara personer, samma på lördag. Nu ska jag dricka upp mitt jävla kaffe och kolla om Ante kommer hit ikväll. Ha det bääst!




Shit det va ett bra tag sen?!

Tjenare mannen!
Som ni märker så är jag inte vid datan så ofta. Men fan vad jag har njutit av sommaren. SÅ fucking underbart! Idag har jag varit ute på sjön med älsklingen, johan och bästa elin. Ikväll blir det tjejkväll.

Taggar till helgen då det är dem här fest dagarna i nyköping bree. VI hörs!

RSS 2.0