Ut på äventyr





Lördag

Igår var jag med mina fin fina tjejor och gjorde allt möjligt. Idag blir det FEST. Och förmodligen träffa min älskling :D:D om inte han kommer hem jätte sent. Om inte idag blir det imorgon weehoo.


Ha en jäffla bra lördag alla!

Shopping bror

Idag blev det en shoppingrunda med min älskade mamma, för första gången på några år har jag köpt ett par riktiga dyra jeans! Har ju bara jeansleggins hemma hehe.. Älskar min nya myströja och min nya plånbok!

Resten av kvällen har jag lekt med mina fina vänner. Imorgon ska jag träffa mina älskade tjejer!
Godnatt! (om typ 2 timmar då..)

jag har underbara vänner

Igår skrev jag inget eftersom mitt internet är så segt. Men idag kan jag skriva lite och berätta att igår hade jag det hur mysigt som helst. Istället för att åka moppe så cyklade jag pon och flisan, till stan, gumsbacken, oppeby, hamnen och vädret var så perfekt!!! När vi kom hem satte vi oss på min baksida och sjöng lite. Älskade dagen.

Nu ska jag få i mig något att äta sen ska jag ta en långpromenad med Harry och vänta på att segaste elin ska höra av sig.




Tisdag

Idag har jag vart gullig och bjudit min älskade far på kina mat innan han sticker och jobbar. Älskar han så himla mycket och det är så jobbigt att han ska åka iväg och jobba hela tiden. Efter vi hade käkat klart shoppade vi lite eller ja han gjorde det.

När jag kom hem lekte jag men min käraste felicia som jag har gjort dem senaste dagarna och imorgon ska jag umgås med henne och pon. mys. Juste nu håller jag för fullt på med att ladda ned massa skit men det går ju åt helvete för vårat internet är så jävla segt efter att blixten hade dödat de...


Flisan har inga vänner :-/


min snygga klädsel idag bror


lite diggande på det


jag seriöst dööör för denna låt!

Humor

hahahah fattar ni .... ;)


så rätt!

Hemma

Nu har vi internet här hemma!!

Har vart i Norrköping hela dagen idag och fick med mig lite hem som ett par skor, 2 mjukis shorts, hår producktet, massa godis och lite sånt. Tänte ta en promenad med Harry nu och sen mysa ner i sängen för att glo lite på film och tjocka mig med godis och chips & dipp.
Saknar mig älskling också för er som ville veta. Pusss


MUMS!


Blixten har dödat vårt internet.

Har inget internet för tillfället på ca 5 dagar om jag har tur kommer den tillbaka tidigare och det får vi hoppas. Men det är ju tur att vi har trådlös bredband också. Annars har min älskling åkt till Norge för en dykarväcka, är lite orolig för honom efter allt som har hänt där men som tur är han typ 70 mil där ifrån. Vill att han ska komma hem nu! :(

Ikväll drar jag mig hem till Bea för att träffa tjejerna och kanske några till det lär vi ju se. Ikväll kör jag på nykterkväll bruchaan! tror ja...


Hej!!

Sitter hemma his mig just nu medans älsklingen duschar.
Imorgon åker han till Norge en vecka och dyker så imorgon ska jag festa med bästa brudarna och på lördag med! Snart ska vi iväg till oxelösund igen och sen vidare till hans farmor och farfar och äta god mat.

Kom och tänka på också hur jävla fort sommarlovet har gått, snart börjar skolan igen och vi som börjar tvåan nu i höst har ett rent jävla helvete framför oss iaf jag.


Väntar...

Väntar på att min man ska komma hem från gymmet så vi kan göra dem efterlängtande våfflorna! mums. Och så väntar jag på att en film ska laddas ned klart, har väntat i ca 2 timmar nu bara för att deras jävla internet är så jävla kuk segt just nu?!

Annars har vi inte gjort alls mycket idag, vädret har ju inte vart på topp idag så det finns ju inte så mycket att göra.



Idag har jag..


... solat...




... Träffat en ny söt vän...


... Åkt vattenskidor och pulka på vattnet med Danne och Ante hahah

Ikväll ska jag...


... Se harry potter and the deathly hallows del 2 men älskligen och min andra älskling flisan :)


Hemma hos min fina

Idag känns det som söndag men det är bara lördag och idag vill man bara sitta inne och glo på en film hela dagen och tjocka sig. Men vi får se vad dagen bjuder på i detta väder, vi ska nog vidare hem till Daniel senare. Annars tänkte jag ta och vänta upp & ner på Antes hus för att hitta mat.


hej sliten tjej

Min ängel

Det finns inga ord för hur ont det gör. Jag älskar dig





Änglarna saknade dig för mycket

Jag saknar dig, det gjorde änglarna också

Stjärnorna är dina fotspår i rymden

Din kropp är borta, men en bit av din själ bor i mitt hjärta

Mitt hjärta gick sönder när du for
men hoppas du är lycklig nu
där miraklen och drömmarna bor

Döden är ett kort ögonblick, men kärleken är evig

Nu är du fri
.




när du inte ser.

Sitter hemma nu för Ante ska iväg och dyka och egentligen hade jag tänkt att följa med men är så himla förkyld så jag håller på att dö. Känns endå skönt att komma hem lite. Så nu är jag hemma några dagar för att han ska iväg till stockholm och jag ska bara ta det lungt. Ska ta och leta lite mat till mig och nått svalkande till min nästa för jag har snutit sönder den. Måste berätta också att jag och älsklingen har 23 månader idag!



Imorgon ska jag göra något riktigt jobbigt, nog det jobbigaste jag kommer göra på länge. Imorgon ska jag på min älskade Linnéas begravning och det kommer fan inte vara lätt.
Jag älskar dig


jaag lever!

Tack för en underbar helg! igen.

Sitter hemma hos älsklingen och har precis käkat. Nu ska han hoppa in i duschen och sen sticker vi till mig en stund. Vädret har svikit oss ännu idag så något sola & bad vart det inte.

Men vill visa att jag lever bara och nu ska jag ta vara på mitt sommarlov!!!


Fri

Vill börja med att säga att ni får stå ut med lite luckor här o där.

Min älskade felicia har kommit hem från brasilien 2 veckor, jag har slutat jobba, jag är överlycklig.

Igår direkt efter jag hade sakt hejdå till mitt jobb åkte vi och badade och det var riktigt jävla skönt! Kom hem och gjorde allt möjligt. Idag ska jag umgås med favoriten igen och vi ska dra till stan en stund sen för jag tänkte lämna in jobb papprerna bland annat. Ikväll det blir festa som aldrig förr och jag är sjukt taggad.


Vi myste och kolla film på min baksida.


Fick en jätte fin piercing av bästa flisan.


Sa hejdå till Bosse och det va riktigt sorligt.


Tog en egobil och lekte söt.

SOMMARLOOOV

Drar mig ut i solen ett tag innan jag drar mig till jobbet FÖR SISTA GÅNGEN och fyller på några papper och äger hejdå till alla. Sen FAAN tar jag sommarlov på riktigt!


utan dig, inget liv.


Onsdag

Imorgon är det sista dagen för mig på jobbet för på fredag är jag ledig och pengarna rullar in endå. GGÖÖÖTT! Fast kommer sakna jobbet som fan, trivs jävligt bra där.

Annars då? Sitter här och käkar min matlåda eftersom jag slutade efter en och en halv timme idag. Är själv hemma för dem andra är på kolmården och glor lite så här sitter man och diggar på högsta volym och käkar lasang, så ska det va.


'


bilderna får förklara helgen!








Sol

Hmm skulle det inte bli dåligt väder idag och regna? aja annars har jag legat och pressat på mitt tak så nu har jag en fin bränna som jag ska bättre på senare ;) drar mig en sväng till oxelösund nu och har det bra! Puss


jag idag och mitt as snygga mobilskal jag fick hem igår! :D

Fredag bror!

Skapligt skönt att sluta 5 timmar tidigare än vad man skulle sluta & att pengarna rullar in som dem ska iallafall he-he ;) Nu ska jag gå och lägga mig en stund för inatt sov jag bara 4 timmar.. Alla sover ju endå så. Senare rör jag mig till min vackra prins och lever livet ikväll.

Puss ha en bra fredag!


RSS 2.0