VALBORG!

Äntligen ska vi hälsa våren välkommen!
Idag är jag nere på ramdalen där det är innebandy ball night (stavas?) om det blir för tråkigt drar jag hihi. Vill också vara nere på vallarna..
Eftersom jag har vart ledig idag så har jag sovit hos ante och ante lånade min moppe tillskolan och kommer hem alldeles strax och då får vi se om jag och ante ska sprniga hem till mig från honom, höhö duktigt ;)
har inte så mycekt att säga just nu än att det är varmt idag och att jag tycker molnen ska försvinna!
Hör av mig sen kanske. Puss


Nu är det helg för mig :)

Gick fram till lunch sen tyckte jag att jag ska få sluta så jag tog bussen hem...
Lämnade in min moppe imorse för han skulle fixa min blinkers den glappar, och han sa att han har fullt upp så jag kanske får den imorgon ist så nu måste jag åka buss hem till ante om han nu inte kommer hem till mig sen..

Men på lunchen köpte jag en jätte fin tröja till ante idag hihi snällt va :) han kommer bli så glad för han vill så gärna ha den men han har inga pengar. Det är sjukt varmt idag också och den gör mig glad fast det skulle va bättre om alla moln kunde försvinna. Ikväll kanske jag hänger med ut på sjön och tittar på när ante nattdyker yey kul haha :D sen kl 6 ska jag och ante till real vettefan vad det är där riktigt med ska iaf dit... kul...
Imorgon är det valbor och så ska jag va i ockel och på lördag är det feest!


Dagens
jeansleggins: Cubus
söt tröja: från thailand


i love shopping!

Kom precis hem från ante älskling men han skulle träna kl 7.
Idag va vi i stan efter skolan som jag skrev, slutade kl 1 idag för vår slöjd va inställd, så sköönt och imorgon är det sista dagen sen är det helg för mig då ;) I alla fall kom jag hem med några saket som jag tänkte visa och bikinin jag köpte är jag förälskad i, hihi vill bada nu.

och de här köpte jag:




köpte den igår menmen..


Love! Hoppas jag inte springer runt i likadan som massa nu bara ..
JAG KÖPTE DEN FÖRST! hehe

Ante köpte en tjocktröja som är sjukt snygg
Nu ska jag äta och kolla på andra avenyn :) puss




 


åker strax till skolan

sovmorgon idag igen, och snart ska jag åka till skolan
fick till mitt hår idag men moppehjälmen kommer säker förstöra allt... fan vad jag har tröttnat på att åka den vägen till skolan med moppen, måste fan trimma upp den snart så allt går fortare och snabbare.

Efter skolan idag kommer min älskling stå utanför nico och vänta på mig :) sen blir det att gå runt i stan.
Vi skulle egentligen ut och springa idag efter skolan men det bli imorgon ist.
Och imorgon är vi lediga från skolan pgd valborg som vissa andra inte är hihi.

hörs sen puss.


sa du proffs?


ojoj det va länge sen...

förlåt har vart skit trött pgd resan och så sov jag hela dagen igår.
men jag kan börja med och säga att det va jätte kul och alla bilder har jag på facebook. älskar min klass.
Har saknar ante så himla otroligt mycket så jag va med han både igår och idag och det va så himla mysigt.

Idag va det chill i solan, tyckte att det gick ganska fort i skolan idag för fösta gången på flera år?!
och idag va det riktigt jävla varmt alltså, idag va det riktigt vårkänsla.

Ne nu ska jag lägga mig och imorgon blir det stan med älsklingen.
Puss


du betyder verkligen allt för mig!
lämna mig aldrig! <3


asså vädret? vart är sommaren då??

JAG VILL HA SOMMAR NU!!

Förlåt för att jag inte skrev igår. Nu gick världen under va?
kom nyss hem från ica med massa smask smask som jag ska ha imorgon i hela bussresan ända upp till kittelfjäll i lappland. Vart lite hungrig när jag sköpte allt (a)
Är så super taggad för detta!!

Annars har jag inte så mycket att berätta, jag är så glad att jag har min mobil igen! Fast lite skumt är det väl endå att jag tappa den på vallarna i nyköping och sen skickades den runt på brevikskolan i oxelösund och sen fick ante den till slut?!.. Men iaf så vet ni att jag ska va borta i 4 dagar så kommer inte blogga på 4 dagar.
Nu ska jag gå ner och äta sen ska jag packa tills imorgon och det har jag inte ens börjat med
!!OMG!! hihih skoja (a) blir en jävla bilder från kittelfjäll med min underbara klass ^^ Puss.


 Min kärlek <3


förlåt...

förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men det har hänt massa skit! verkligen as mycket.
Jag har mått skit, min hals har verkligen slutat fungera så jag kan knappt prata utan att låta som en åsna, jag har tappat min mobil och blivid snodd och har verkligen vart skit deppig för det! en vecka gamal va den bara, men iaf så polis anmälde jag det och spärrade mobilen och på torsdag ska jag till kittelfjäll uppe i lappland och jag har ingen aning hur jag skulle klara mig utan mobilen eftersom jag smsar så mycket iaf med ante men flisan va så gullig och sa att jag kan låna hennes mobil och smsa med (a) men endå jag vill ju ha min egna.

Men för ungefär 2 min sen ringde ante och sa att han har min mobil??!! jag förstår ingenting verkligen jag är så glaaad, men den har tyvär inget sim kort eftersom kukhuvudet som tog mobilen slängde väl mitt kort och la i sitt men tyvär spärrade jag den ;) men får köpa nytt kort så kommer få nytt nr så alla som har mitt andra nr 0767119504 kan ju raderas. Och jag hoppas att jag får köpa ett redan idag för pappa är inte glad på mig, och så sa jag dedär på fel tillfälle för pappa va full....
Längtar tills jag får träffa min älskade mobil <3

Vem släckte solen? :@

Sitter här men älski pälski.
Fick nyss reda på att mamma och syrran inte kommer hem imorgon?! :o
Det är vulkanutbrott på island och alla flygpatser i europa är stängda för det är typdligen nått moln över helal europa som vi inte ser och om det kommer in i flygplanet går det sönder eller nått vettefan är bara lite små glad över att jag har en till ensam helg här hemma med ante hihi, vet inte hur länge det där dröjer men gärna några veckor till. Fast lite smått läskigt är dedär.. 
 
Har nyss bakat kalddkaka med snyggingen och bara myst hela dagen, är så glad att det äntligen är fredag imorgon! Och imorgon ska jag och ante springa hemifrån mig hem till honom i oxelösund, vad säger ni om det va? ^^,



ps. ante sitter och skiter just nu..

cha cha!

sitter här och dricker saft och snart ska jag köra iväg till skolan :'(
Världens jobbigare dag idag i skolan men världens bästa person kommer hit sen efter solan!
Idag ska det tydligen blir varmt på eftermiddagen och det hoppas jag verkligen. Imorgon kommer mamma och min syster hem med kläder till mig och de gillar vi sen kan dom åka igen :)
Nu ska jag borsta tänderna, hörs sen..


Idag fyller min piercing 4 månader (y)


äntligen börjar det bli bättre och bättre väder ♥

Hej alla.
Förlåt att jag inte bloggade igår men mitt internet funade inte på hela kvällen..
Men igår va det lika underbart väder som idag förutom skolan. Så tänkte berätta lite vad som hände igår. Om vi skiter i skolan så åkte jag till ante efter skolan, va där 1 h 30 min ungefär.
sen åkte jag och flisan på träning och tränade. När vi va färdiga åkte jag och flisan till hamnen och njöt av solen. Lärde flisan att köra moppe nu så hon fick skjutsa hem mig istället ;) haha va kul det var!

Idag va det skola och tråkigt som vanligt men hade sovmorgon till halv tio och det va nice!
Åkte till ante efter skola och sen stack jag hem vid fem för han skulle träna. Nu sitter jag bara här och ska ta det lungt resten av kvällen, ska nog städa mitt rum senare. Känns helt fel att sitta här hemma här inne när det är helt blått på himlen och solen skiner.
Min moppe är jätte konstig just nu, vet inte varför men så vart de efter lagningen. Aja det är iaf nått man kan åka på haha. Jag älskar solen och ante, bara så ni vet.

Bilderna från igår








♥ 8 underbara månader med min älskling! jag älskar dig ♥

Glömde nästan skriva in det att vi har 8 underbara månader idag jag och min älski pälski!



Älskling du gör mig så lycklig, vet du det?
Du hjälper mig verkligen med allt jag ber om, du tar hand om mig när jag mår dåligt!
Du är verkligen en sån pojkvän alla tjejer behöver, och jag är så grymt glad att jag har dig! Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra och jag vill inte tänka på det.
8 månader med dig och det är dom bästa månaderna i mitt liv sen jag föddes! Och vi har lovat varandra att vi ska va tillsammans föralltid! Du är mitt hjärta och mitt blod, vad skulle jag va utan dig? jo jag skulle vara död. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går! Snart kommer jag nog exploderas för all kärek i min kropp som finns får knappt platts.
Jag älskar dig Andreas Hedström nu och föralltid! <3


Vår ♥

Vi älskar vår! Idag har det varit härligt, förutom att jag va tvungen och gå upp ur sängen när ante ligger brevid jätte mysig..
Jag och flisan åkte iaf till skolan men moppen för första gången i år! :)
första lektionen var hemkunskap där vi gjorde pizza. Sen skulle vi ha fysik (pallaa) så jag drog hem till mig där älskligen låg och sov. Sen vaknade han till så körde vi super mario på wii sen va jag tvungen att lämna han igen. Men det gick ganska fort så när jag kom hemn tog jag och han och harry moppen ner till örstigsnäs och lekte lite med harry, han älskar att springa lös efter en boll på stranden, så idag va hans första dopp för i år!
Kände på vattnet och det va inte så farligt, trodde att det skulle va is kallt med det va det inte men klart det är is kallt om man doppar hela kroppen. Sen åkte vi hem med en jätte blöt hund som hade damp.







Sen åkte vi hem till honom och kolla på en jätte tråkig film.
Sen myste vi bara resten av timmarna innan jag skulle åka hem.

Hatar söndagar!

hejhej!
Usch vad jag hatar söndagar! fast dag har det faktist vart en riktig härlig söndag, vi grilla och sån. Ante är ledig imorgon för han har studiedag så han sover hos mig inatt sen sover han vidare när jag sticker till skolan. Undra om jag verkligen kommer komma upp imorgon när ante ligger brevid mig, det är ju alltid jag som brukar sova vidare när han ska iväg tidigt på morgonen hehe. och så idag har ante tappat bort sina nycklas så vi leta efter dom i 1 timme minst... Imorgon har jag och Ante 8 underbara månader och mycker längre ska det bli! Vi älskar verkligen varandra! OCH HELVETE VAD MIN DATA ÄR SEG IDAG! Puss!



Imorgon får jag träffa dom bästa plus dom alla andra som inte är med på kortet ;)

 
GE OSS SOMMAR!

 


Om två dagar börjar skolFAN!

nejnejnejnejnejNEJ jag vill inte börja skolan igen!!! och på fredag kommer mamma och therese hem, jag dör!
Men iaf ska jag och Ante åka och sola sen drar vi till svalsta till niclas och hans familj fast det är ju inte för än på kvällen vi åker så vi få se vad vi hittar på efter solningen. Det va bara ett kort inlägg, nu ska jag springa ner till älsklingen och mysa hihi. <3

jag vill inte börja skolan igen!

Godmorgon! Eller ja, vaknade ju för 45 min sen ungefär hehe.
Sitter här och latar mig och gör ingeting, ska nog göra ett glad oboy till mig själv sen vet jag inte riktigt. Sticker nog till ante senare idag för han är ju i svalsta och vet inte när han kommer hem. Så fort jag tänker på att skolan börjar snart får jag ont i magen, samma sak att therese och mamma kommer hem :(
Idag blir det en helt vanlig chilldag helt enkelt.


Lovet börjar närma sig sitt slut, aa fast nää.

Hej, nu sitter jag här med flisan har och nyss sätt andra avenyn.
vet inte vad vi ska hitta på få se vad vi gör. Ante skulle va med Niclas från svalsta och sova där. Fick min nya mobil idag förrsten :D har fortfarande mitt vanliga nr, 0767119504.
Har ingenting mera att säga förutom att jag vill inte att skolan ska börja snart och att mamma och therese kommer hem hehehe.. Puuss



FYFAN VA KUL DET VA IGÅR!

Hejsan, igår var det lite praty praty hos bea och det va kanon kul! Jag och flisan är ju lika dum i huvudet som vanligt men vi har bara kul ;)
Idag när jag vaknde upp spydde jag mins 7 gånger... någ värsta bakfyllan jag har haft i mitt liv hitils iaf, ajajajaj.. ville bara dö haha! Så idag ska jag och ante bara chilla och glo på 2 filmer vi har hyrt men nu är det mycket bättre, det är tur att jag har min älskling!








usch..



För er som inte va där, NI MISSA NÅGOT! ;)


Sådär ja!

Är man bäst eller bäst?? Nu är mobilen beställd, tack världens bästa pappa! <3


nu är du min.

Ante förfan kom hem nuuu jag har tråkigt!!
Har väntat på dig i 6 timmar nu.. lär ju säkert bli 6 timmat till. Men nu ska vi va glada.


Nu är det vår va?!

Hej alla glada!
Kolla nyss tempraturen, 7 plus i skuggan och 17 plus i solen! HAPPY!
Kolla nyss smhi och dagarna som kommer, kommer det inte va lika soligt, mer moln.. Men alla dagar stämmer ju inte så vi får se och hoppas på mera sol! Längtar tills dom soppar gatorna också! Hatar gruset, är lite läskigt när man åker moppe, men annars går det toppen!
Älsklingen åka nyss hem till sig med min moppe för han ska dyka... Men han kommer hem snart endå så då ska vi mysa som vanligt. Ska strax grilla grillspetts med pappa och hans kompis Sören. Har nyss nästan fixat så pappa köpter dendär mobilen idag till mig, hoppas hoppas hoppas!

   

Tycker det inte är så speciellt fint med röda knappar haha men men mobilen är ju annars snygg och bra! Skulle ju va fint med svarta knappar som på vissa bilder på google.
När ante kommer hit senare få se vi vad vi hittar på idag. Nu sak jag nog gå och fixa mig.
Förresten vill också säga att jag inte kommer blogga så mycker, iaf inte varje dag eftersom det är lov och jag är inte så mycker hemma.
Pusss


Ante som skriver! =)

Lollo du betyder allt för mig och det ska alltid vara vi! Jag skulle inte klara mig utan dig! Mitt liv har vart bäst ända sen jag träffa dig! Jag kan inte beskriva på din blogg hur mycket du jag älskar dig! Det ska vara vi föralltid!!!
Jag älskar dig mest av allt i hela världen Lollo!

/ Din älskling



RSS 2.0