Sitter hemma hos min Ante (a)

Vi har nyss käkat frukost och ska strax fixa oss.
Han sitter där nere nu och spelar trummor och jag sitter här uppe vid datan ;) haha sociala..
Men annars vet jag inte vad som händer idag på en lördag, Niklas kommer sen så då får vi hitta på något. Väntar också på ett viktigt samtal som jag verkligen hoppas att dom inte ringer! Men nu ska jag gå ner till Ante och mysa lite, sen får vi fixa oss :) puss på er.


haha vad sööt han va när han va yngre (a)


sommarjobb fixat...

...i god tid också ;) jobba med flisan har man alltid drömt om haha :D så skönt att redan ha det fixat. Men iallafall har jag träffat ante idag efter skolan :) flisan va så snäll och följde med :) skulle bara hämta en sak som jag hade glömt över helgen men vart kvar där i nån timme. kl 6 stack vi hem för han skulle träna och jag måste duscha. Nu tänkte jag städa lite i mitt rum, iaf plocka alla kläder innan jag drunknar i det ;) Sen blir det tv-tittande hela kvällen.. och datan såklart :)
<3

tack för en underbar helg älskling

Har det alltid lika underbart med dig, mår så jävla dåligt när jag ska hem igen...
jag älskar dig Ante!<3

Godkväll...

Idag har det bara vart en helt vanlig tråkig torsdag.
Efter skolan gick jag och flisan och shoppade lite i stan efter skolan, har ju fått pengar nu (a)
Blev lite kläder örhängen... imorgon är det äntligen fredag och det är nästan så att jag vill fira det för jag är så lycklig! Sen åkte jag bea agnes och flisan hem till mig va där en stund.
Skulle ju inte sitta fel md lov heller hehe (a) jag vet inte hur många gånger jag har tjatat om lov nu men jag behöver det bara. Ska fixa mig nu för kvällen och sen ska jag bara ligga och mysa i min ensamhet (det är synd om mig) Men imorgon ska jag mysa på riktigt, med min älskling också! bättre kan det inte bli ^^
Pusss
Btw JAG HITTAR INTE MIN KAMRA :'(
Thihi titta Ante och Pon (a)

Nån som kan fixa sommar?

Nån som vet hur man kan göra så tiden går snabbare i skolan?
är så jävla skoltrött så det inte är sant, varje dag vill jag bara gå och lägga mig efter skolan men då kommer jag inte kunna somna på kvällen, men det beror ju också på vädret fyfan vad jag hatar kyla och snö! jag vill bara ha sommar sommar!! försvinn snö jävel.. inte vet jag vad jag ska göra efter skolan heller, ante har ju massa träningar och skit, men imorn kommer han till mig! :D Har bakat kakor idag med flisan, dom vart faktist goda när dom hade stått inne i kylen ett tag :) nu ska jag gå och äta mat CHING.
Jag älskar Andreas Hedström! Evigt kärlek! <3


Jag blundar och ler, du är allt jag ser! <3

är inte på det bästa humöret just nu, jag vill till ante

är så jävla skoltrött och jag vill bara ha helg hela tiden tills sommarlovet börjar, jag saknar ante så jävla mycket och vi kan inte sms lika mycket som förut, iaf inte lika mkt i skolan. Hemska tankar springer runt i min hjärna. Jag kämpar verkligen för att det ska försvina. Jag har det så bra hos ante, jag känner mig så trygg hos honom, jag vill till han nunu varje daag! Och en sak till! jag vill att snön ska försvina och kylan! Jag hatar snö det har jag alltid gjort! jag vill bara att sommaren ska komma. Imorrn är det äntligen fredag och då får jag iaf träffa min älskling. Nu ska jag gå och göra absolut ingenting... kanske gå till ica.
Kan inte vara utan dig, jag skulle gråta blod! jag älskar dig <3

vinterlovet-slut fan!

Faaaaaan! lovet har vart så jävla braa, det har vart så bääst! Nu börjar helvetet igen och nu är det sommarlov jag väntar på. Har vart med älsklingen min exekt varje dag. Pon har vart med dom flesta dagarna och danne har vart i thailand (lyxo). Nu tycker jag att snön ska försvinna och att det ska bli varmt ute. HATAR VINTER! Mår så jävla dåligt när jag är utan ante, speciellt när skolan är i vägen, och det är 6 månader kvart till sommarlov. Skola är verkligen inte min grej, det märker man om man kollar på mina betyg. Nu ska jag bara sitta här och klämma ut  mina tårar och deppa som satan!
Jag älskar dig! <3 (hela bilden fick inte platts?)

RSS 2.0